Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 222
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 2 505

Ето ви една инстаграмабъл леща от Сладкиша 🤣

# 2 506
Скрит текст:
Ето ви една инстаграмабъл леща от Сладкиша 🤣
Каква е функцията на трънките наоколо?

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 23:52 от Не се сърди, човече

# 2 507
Каква е функцията на трънките наоколо?
Да направят тая мега НЕинстаграмабъл манджа поносима за гледане? (неуспешно, според мен, все си прилича на повръщано)

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 23:52 от Не се сърди, човече

# 2 508
Аз не виждам интрига да се вкарва при Елица. След всяко нейно видео тук се говори или, че е бременна или, че господинът я бил държал за държанка и как я използваш и ѝ се подигравал. Така, че това са си нормални неща. Да не кажа ,че лекинко става досадно да се обсъжда едно и също и след всяко видео да ѝ се честити и да е успяла вече да върже господина.
А от скоро се говори и как в МШ щяла да участва.

# 2 509
Жени, които се ровят в коремите на други жени са наистина нетактични. Обаче децата няма какво да ги обвиняваме, когато са основната аудитория на розовите приказки на принцесите-инфлуенсърки. Малките момиченца от аудиторията след епизода "и заживели щастливо", очакват и бебе на хоризонта.
Аз ако някога имам момиченце, ще му давам да чете комикси, за да не мисли стереотипно, както налагат приказките Simple Smile

# 2 510
Трънките са си екстра, ама лещата е изгоряла.

Ей такива коментари и аз визирах, че са супер неуместни да се пишат лично на човек. Този пък от на Ивана видеото:

# 2 511
Егати тъпия коментар, честно!
И като почнат да хайкат така. Все едно като им кажат и хоп- две черти. Нну тъпи парчета има по Света.
Извинете за изказването ми.

# 2 512
На прости родители, прости деца.
А тези отгоре са направо олигофрени. Къде си расла, м***** - в джунглата ли?! И маймуна би възпитавала по- добре.
А това "сърцееее" отдолу... ме води до лещата горе.

# 2 513
Има навсякъде хора с нездраво любопитство, някои като харесват даден инфлу и мислят, че може всичко да питат, логично е да питат, дали е уместно е друг въпрос.
Аз имам случка преди години, бях в компания с нови лица, имаше една много сладка мацка с гаджето й и цяла вечер бях убедена, че е в 6-7 месец и даже щях да я питам съвсем приятелски в кой месец е, но все пак не питах. По късно питах моята приятелка и се оказа, че изобщо не е бременна, с беше супер слаба в тяло и с огромен корем, представих си как щеше да изглежда цялата случка и си обещах никога да не питам такова нещо, ако кажат ок.
Лещата на тази мимоза е потрес, защо разваляте хубавата дума Сладкиш, с тази жена нз, стига ми създавайте кофти асоциации.

# 2 514
Лещата е загоряла, да. Да беше махнала тая чернилка преди да снима, какви са тия кулинарни напъни със загоряла манджа не мога да разбера.
П.С. Глутенче, изчисти си печката вместо да снимаш манджи.

# 2 515
Това лещата новото авокадо ли е в инфлуенсър общността?

# 2 516
Трънките са си екстра, ама лещата е изгоряла.

Ей такива коментари и аз визирах, че са супер неуместни да се пишат лично на човек. Този пък от на Ивана видеото:
Скрит текст:

Коментарът на въпросната потребителка свидетелства за крайно ограничен човек. Всеки неслучайно си има глава на раменете, за да може да прецени кога и дали изобщо би се решил на крачката да има деца. Аз не бих давала отчет на никого, камо ли на напълно непознати малограмотни люде.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 23:51 от Не се сърди, човече

# 2 517
То я ясно, че този човек/жена/дете не е адекватен, но и Ивана не стига, че сърце ѝ е дала, а и благодарила, че нали за кухнята ѝ е честитила. Що се занимават с такива гамени идея си нямам? На видно неграмотни и глупави коментари от невъзпитани дечица се блъскат да отговарят и тя и Валери.

# 2 518
Да напомня отново, не публикувайте по няколко цитата един в друг или дълги цитати. Премахвайте ненужното, а ако има снимка я поставяйте в скрит текст.

# 2 519
Това с въпросите относно бременност не го разбирам, а често го наблюдавам. Най-вече в работата редовно да се питат директно жени. За мен е нетактично и невъзпитано, особено между колеги. Да, може да ти е любопитно, но да питаш за нещо толкова лично..Явно ни е такъв манталитета.

Общи условия

Активация на акаунт