Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 417
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 450
Мона е качила нов клип 👏 Не бих казала,че съм ѝ фенка,но малкия е разкошен и само заради него продължавам да я следвам и да гледам влогове.
Оставям линк:

https://youtu.be/zpvv8AK06c8

# 3 451
ХАХАХАХАХАХАХ Любо! Много е забавно как Валерката преди време я даваха и нея и това й беше тъмбнейл, а той е подчертал правописната грешка - от небюти ютюбърите той ми е най - любим.Аз напоследък се замислям, че като цяло "влогъри" е грешно название за нашите тук. В UK например си се наричат ютюбъри и е много по - акуратно според мен. Голяма част от нашите не правят влогове.
Сега ще ида да гледам прословутия скандал с Мегъз, щото не схващам за какво иде реч.
Колкото до Пепе, каквото и да е направила с живота си, едва ли го е мислила тогава, а сега и да го мисли все едно.Ситуацията, в която се намират наистина е много ощетяваща, въпреки всичко аз ги харесвах като семейство и ми е тъпо, че така се развиха нещата.

# 3 452
Най-сетне и сладкиша да я поканят на събитие.. Е, на "nivea" е ама пак е нещо... Голяма радост, голямо чудо 🤭🤭🤭🤭

# 3 453
Да се оплача, че харесвах Изабел, но започна да ме дразни с видеата си, в които е все супер натоварена, но всъщност си обикалят с Петьо Вижън да снимат видеа. Интересно ми е този Петьо кой го издържа, защото е все с нея, най-вероятно не работи, пък даваше акъли едно време колко излишно е образованието. Иначе си изпросиха в последния влог да озвучават филми и няма да се изненадам, ако се случи.
Според мен чат-пат се хваща на някаква работа в Шумен за месец-два и напуска, а техните го издържат. Може би и с Изабел делят някаква част от приходите, защото все пак той й помага.
Продължавам да твърдя, че Изабел има интересни клипове и обработва хубаво, но е супер фейк. Тя се опита да отговори на това твърдение, което все повече почва да се заражда в хората, ама не й се получи. В клипа с Емил Конрад го направи.
А пък на Емил Конрад изглежда вече не му пука много-много за ютуб и какво ще си кажат хората и е станал доста по-гледаем.

# 3 454
Ютубари, но по-благозвучно е майка, бльогар и вльогар. 👻

# 3 455
Блцогари, вльогари.... Все тая 😂

Отивам да измия колата и се надявам такъв мъж да ме обслужи🤣

# 3 456
# 3 457
Този Илиян участва активно в уеб сериалите във вибокс...странен ми е нещо.

# 3 458
Много противно същество !

# 3 459
Иначе си изпросиха в последния влог да озвучават филми и няма да се изненадам, ако се случи.
А аз ще се изненадам. Има доста ясно изразен акцент, а при нея и лек дефект.
Изабел е умна и дано използва потенциала си, а не продължи да залага основно на канала в ютуб.

За Филип и пицарията - според мен ядат, каквото иска София. Поискала е пица и затова са там.

# 3 460
Само се питам защо Иванка се е снимала с нейния Боби, как подават бюлетините, да не си мисли, че е Фандъкова случайно и е много важно да се документира... Само си представям хората в изборната секция как са ги гледали, докато се заснемат за ИГ 😂

# 3 461
  • Варна
Защо така Пепе не ни залива със сторита от Дания, много е пестелива! Вместо да използва, за да показва интересни моменти, ако щеш и гледки от улицата, тя - нищо. Ще монтира после 4 минутен клип и айде.

# 3 462
Детето изглежда наистина по-щастливо и усмихнато с баща си. Може да е, защото го вижда по-рядко, може да е, защото майките водят по лекари и карат да си изяжда супата, а тате разрешава пица, а може и да е понеже той я носи на конче и я забавлява, а майка и я води по разни ивенти. И в България изглеждаше по същия начин.
На Пепе преконструираното семейство и гледането на децата от баба и дядо честичко повече ми приличат на седмичните детски гради от преди да се родя, отколкото на ваканциите при баба и дядо на село.
Оня ден чух един лаф "Aз да не съм длъжна да гледам на бабите внуците!". Май-май, така ще излезе.

# 3 463
Защо така Пепе не ни залива със сторита от Дания, много е пестелива! Вместо да използва, за да показва интересни моменти, ако щеш и гледки от улицата, тя - нищо. Ще монтира после 4 минутен клип и айде.
Тя не е там на екскурзия все пак. Вероятно имат да си кажат и да се разбират за много неща.

Само се питам защо Иванка се е снимала с нейния Боби, как подават бюлетините, да не си мисли, че е Фандъкова случайно и е много важно да се документира... Само си представям хората в изборната секция как са ги гледали, докато се заснемат за ИГ 😂
Лошо няма, нека стимулират хората да гласуват.

# 3 464
Странно е да се снимат с бюлетините, но дават гласност малко или много, а и Ивана често е казвала, че я интересуват и сериозни теми, не само гримове и дрехи, въпреки че показва повече второто в канала, та така донякъде го показва.
А не като Валери онзи ден, която иначе харесвам, но онова изказване, че била принудена да обикаля пеша, защото имало протести, много ме подразни. Като не те интересуват тези неща или не се чувстваш компетентен, изборът си е твой, но не може публично да омаловажаваш и неглижираш подобни събития без значение възрастта на основната ти аудитория.

Общи условия

Активация на акаунт