Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 936
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 855
Момичета, малко помощ, моля! Търся един ютуб канал. Гледах го преди доста време.
Помня само “onabudghet”,като преди това имаше и някаква друга дума.
Каналът е на момиче/жена, българка. Правеше много интересни DIY видеа, имаше и котка. Замина за Америка с мъжа си и повече не е качвала. Малко странна. Привидно добричка, докато не я захапят в коментарите. Мога да я определя, като пасивно агресивна.😁
Ако някой се сеща, нека пише.

# 3 856
Предполагам става въпрос за missprettyonabudget
Малко по-активна е в инстаграм, но вече не качва видеа.

# 3 857
Благодаря ти! Същата е! Може ли линк към инстаграм?

# 3 858
Благодаря ти! Същата е! Може ли линк към инстаграм?

И в инстаграм се пише по същия начин 😊

# 3 859
Момичета, някоя от вас занимава ли се с блогърство, инфлуенсърство? Това е сериозен въпрос и темата ми е интересна.
Опитах се да си развивам инстаграма, но сякаш не е за мен. Времето и подготовката, която ми отнема една снимка е много. След това да се обработи, да се качи в подходящо време, да напишеш хаштагове и т.н. Имам си основна професия, която много обичам и колкото и да опитвам не мога да съвместя двете.
Понякога се чудя как се справят хората  с толкова много неща.
По-скоро модна линия бих си отворила, повече ме влече Simple Smile
Та бихте ли ме ориентирали ако сте инфлуенсър, какви пари горе долу си докарвате на месец? Ясно ми е, че е много относително, но все пак, възможно ли е да правиш пари от това, а да не качваш постоянно? Май не.

# 3 860
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, някоя от вас занимава ли се с блогърство, инфлуенсърство? Това е сериозен въпрос и темата ми е интересна.
Опитах се да си развивам инстаграма, но сякаш не е за мен. Времето и подготовката, която ми отнема една снимка е много. След това да се обработи, да се качи в подходящо време, да напишеш хаштагове и т.н. Имам си основна професия, която много обичам и колкото и да опитвам не мога да съвместя двете.
Понякога се чудя как се справят хората  с толкова много неща.
По-скоро модна линия бих си отворила, повече ме влече Simple Smile
Та бихте ли ме ориентирали ако сте инфлуенсър, какви пари горе долу си докарвате на месец? Ясно ми е, че е много относително, но все пак, възможно ли е да правиш пари от това, а да не качваш постоянно? Май не.

То щото модна линия се прави много лесно...
Не съм влогър или инфлуенсър, но мисля, че почваш отзад напред. Хората, които са започнали преди години, и то не в България, са почнали за удоволствие, а не с мисълта да направят "пари" . Иначе, може и да направиш нещо, ако си безскрупулна и дебелокожа личност.
 https://www.webcafe.bg/mobilecafe/socialni-mrezhi/id_123345123_Z … da_sa_influensari
Ето статия по въпроса.

# 3 861
Благодаря ви, знаех, че ще има критика Simple Smile ТО винаги има, а аз просто си питам, интересно ми е. Много добре осъзнавам колко е трудно, понеже аз самата градя собствен бранд от 6 години. Затова се чудя изобщо да се захващам ли с второ нещо. И парите не са ми основна цел, просто като допълнителна помощ

# 3 862
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Благодаря ви, знаех, че ще има критика Simple Smile ТО винаги има, а аз просто си питам, интересно ми е. Много добре осъзнавам колко е трудно, понеже аз самата градя собствен бранд от 6 години. Затова се чудя изобщо да се захващам ли с второ нещо. И парите не са ми основна цел, просто като допълнителна помощ

Ама то може и да няма пари изобщо. Пробвай, ще е загуба на време и енергия, основно. И едва ли ще се "окъпеш в народната любов" Wink

# 3 863
Според мен да си блогър и инфлуенсър трябва да ти доставя удоволствие. Тези,които го правят само за пари си личат от 100км.(пример Пепе). В началото е инвестиция в продукти,подходяща камера,време и може да отнеме години докато започнат да те търсят. Не трябва да се отказваш и трябва да го правиш за удоволствие,ако си искрена с хората,стараеш се,следваш определена ниша,а не приемаш всичко което ти пратят на аванта да го рекламираш и казваш "Многооо е хубаво,уникално,страхотно" хората ще те харесват. Бъди си себе си! Най-важното е да го правиш за удоволствие,а не заради безплатните продукти.

# 3 864
Да, Пепе я виждам, че е супер изтощена, но всеки пост е реклама, това момиче дъх не си поема, за мен това е твърде много. Валери и подобните пък, например Ивана- какво си купих от Jumbo, 5 дни ям лилава храна, станаха ми много безинтересни.
Единствено от самото начало си харесвам Ели- makeupbuthow- сладка ми е, естествена и си личи, че което прави, го прави с любов и не на всяка цена да качи видео или постове всеки ден.

# 3 865
Скрит текст:
Според мен да си блогър и инфлуенсър трябва да ти доставя удоволствие. Тези,които го правят само за пари си личат от 100км.(пример Пепе). В началото е инвестиция в продукти,подходяща камера,време и може да отнеме години докато започнат да те търсят. Не трябва да се отказваш и трябва да го правиш за удоволствие,ако си искрена с хората,стараеш се,следваш определена ниша,а не приемаш всичко което ти пратят на аванта да го рекламираш и казваш "Многооо е хубаво,уникално,страхотно" хората ще те харесват. Бъди си себе си! Най-важното е да го правиш за удоволствие,а не заради безплатните продукти.

Тя го прави за нас, не го ли разбра? Satisfied

Скрит текст:

Satisfied

# 3 866
  • Някъде там
Докато гледах видеото споделено от Лори ми излязоха всевъзможни видеа на хора които не съм чувала...
Тази Теодора Цончева има 112 хиляди абоната. 😲😲😲
Повече от Пепа даже. 🤔
Някаква танцьорка е, ми се струва.
Вие чували ли сте я?https://youtu.be/ut6bqu4fsy8  

Сега разгледах още видеа. Певица била.
Ясно защо има толкова абонати.

# 3 867
Това й е професия в крайна сметка и съм сигурна, че е 300 пъти по-изморителна от други професии. Огромна тежест има на плещите й. Адмирации, за това, което прави. Аз просто се притеснявам за здравето й.

# 3 868
Аз съм малко гузен негонен бяга... Както преди няколко дена бях решила, че не съм впечатлена от палитрата на Тати (преди да я беше показала), така тия дни изгледах де що ревюта са пуснали и съм се навила на 99%, че ще я взема. Вярно, че е basic, ама и съм си basic b*tch 😁и нямам къде да нося шантави цветове, че да милея за такива. Аз си я харесвам Тати и ме радва, че мога да я хем да я подкрепя, хем аз да се поглезя. Само мисля да изчакам Джефри и Шейн, че и без това малко остана. Много нещо драматизираха работния процес, интересно ми беше в началото, сега вече доста се разсейвам като ги гледам. Колко щяха да са сериите 7 или 9? Снощи излезе 5.

Не е никак лоша палитрата на Тати, ама май очаквах нещо маааалко по-интересно. И не толкова огромно сякаш. Сигурно си струва парите, ама ние, дето сме в Европа, като ни сложиш шипинга... и ддс-то на митници, и пощенските такси (щото сега митници са на м@йната си и предпочитам да дам 12-15лв за представителство, вместо да ходя лично...и излиза доста солидна цена. За нещо, което вече на 90%го имам в UD палитрите и някои други.
Шейн и Джефри ми е интересно какво ще изкарат, но ако са много шантави и ярки цветове, вероятно и там ще съм пас. Но филмчетата ги гледам с кеф Simple Smile
От известно време следя тази мацка, тя има серия Anti Hauls, което е точно за такива като мен, на които някой трябва да сложи спирачки на козметичните покупки. Много ми харесва как разсъждава. Е това е например ПОЛЕЗЕН  влогър, който гледа и малко по-глобално на нещата и не всичко е "уаууу, йеййй, много ми харесва!" https://www.youtube.com/playlist?list=PLIEUVace0v-F_zqhG7tWQGo0n75OQvBQ_
Взела идеята от Kimberly  Clark, който започна тия видеа и много му се кефех, но напоследък не е качвал, има някакви други drag queen aнгажименти Grinning

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 20:48 от tuali

# 3 869
Докато гледах видеото споделено от Лори ми излязоха всевъзможни видеа на хора които не съм чувала...
Тази Теодора Цончева има 112 хиляди абоната. 😲😲😲
Повече от Пепа даже. 🤔
Някаква танцьорка е, ми се струва.
Вие чували ли сте я?https://youtu.be/ut6bqu4fsy8 

Певица е, участва в X Factor.

Общи условия

Активация на акаунт