Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 821
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 4 020
Валери е хубавка тук.

# 4 021
Браво и на мдл груп, че са се регистрирали! Валери си има потенциал, дано го развива, а не седи в застой като дружката си Ивана

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:05 от Анонимен

# 4 022
А, могло значи да се пише коректно кое е платено и кое не. Вал, имаш 👍 от мен!
Скрит текст:

За съжаление не всяка марка има опция да се упоменава точно по този начин, особено в България. Адри знае подробности, може да сподели повече.

Реално няма адвент календар, който да си струва. Ако си струваше, марките нямаше да имат сметка. Масово са пълни с боклуци. Две-три травъл сайз опаковки и другото фибички, ластичета, абе като дрънкулки от Джъмбо. Включително около Зоела стана голяма драма като пусна такъв за 50 паунда, а вътре пълно с джунджурии от 1£ Store. Общо взето за мен е оправдано само ако е за подарък на някого, който със сигурност ще се зарадва или най-малкото не би си го купил сам. Всичко друго е тотална „набутвация”, даже и елементът на изненада го няма, защото продуктите са си изписани на гърба.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 19:09 от Анонимен

# 4 023
Намерих турска двойничка на ВалериЕ

# 4 024
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Едва ли някой купува адвент календар,за да си избие парите,че и да спечели отгоре.По скоро:
1/ Дава възможност за тестване на много продукти на марката(друг е въпроса дали 15-30 мл размери са достатъчни за тази цел).
2/ Eжедневно мини подаръче.

Има страхотни адвент календари:

# 4 025
Аз пък си поръчах календара на Амазон бюти - има пълноразмерно форео, сега е намален на 40 паунда Simple Smile Погледнете го, ако не сте! С него тотално си избивам парите понеже само форео ми е 30 паунда, има и много пълноразмерни продукти.

Освен това поръчах и на CHARLOTTE TILBURY, щях и на Harrods, то тази година не съм впечатлена, а и ми се видя прекалено скъп.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:26 от Анонимен

# 4 026
  • Някъде там
Сега видях че Дм са имали и от серията дм био.Тук не го видях.
Ако тази година го има, ще поръчам такъв. Такъв тип продукти с удоволствие ще пробвам.
Андоралова, първия на коя марка е, изглежда любопитно?

# 4 027
Пепе беше с куфара в метрото вчера. Да е оставила София сама в Дания ли? Не вярвам.

Не вярвам и аз да я остави.
Или снимката е от вчера, или Пепе се е нанесла тях с куфара. 😆

П.С. - тук е и София, в Коко нейл разбира се.

Имате ли на представа какво диша това дете там🥺.Веднъж бях,телефона ми "побеля" .За химията да не говорим.
Баш па там няма нужда да я води..

# 4 028
Миналата Коледа си взех на Боди шоп розовия календар и беше приказен, много ми харесаха нещата, имаше и продукти в големите им размери, като цяло останах доволна. Травъл размерчетата си ги ползвах през годината, където пътувах. Чудя се тази година дали да повторя

# 4 029
На Боди Шоп са им хубави календарите, куп миризливи кремчета и гелчета за дамската чанта или пътуване. Галя си спомням отваря на Лумене миналата година, аз много харесвам марката и се чудя дали да не взема тази година. Иначе шоколадовите календари са ми любими. 😝

Видяхте ли палитрата на Шейн? Ей там ще похваля и аз опаковката, невероятен дизайн и дано Андрю си получи дяла, че той го сътвори. Както ми бяха малко скучни последниге две серии, така на тази много се развълнувах, като че ли аз ще прибера 10млн😆. Много неща са напрвили, страхотно изпипани до най-малкия детайл. Прасешките чанти ме радват много, ако имах детенце бих му взела, мен ме е срам. 😁

# 4 030
Видяхте ли палитрата на Шейн? Ей там ще похваля и аз опаковката, невероятен дизайн и дано Андрю си получи дяла, че той го сътвори. Както ми бяха малко скучни последниге две серии, така на тази много се развълнувах, като че ли аз ще прибера 10млн😆. Много неща са напрвили, страхотно изпипани до най-малкия детайл. Прасешките чанти ме радват много, ако имах детенце бих му взела, мен ме е срам. 😁

Наистина страхотен дизайн, но цветовете въобще не са по мой вкус /не че съм очаквала да пуснат нещо неутрално Grinning/ Тати ме спечели с нейната палитра, но пък не ми се дават толкова много пари за доставка и тн, ще излезе страшно солено... докато пък козметиката на Джефри я има в BeautyBay и си излиза на нормална цена.
Иначе прасенцата са много готини, но и аз не бих могла да изляза с подобна чанта на улицата Grinning Не че има нещо лошо, просто няма да се чувствам комфортно.

# 4 031
На мен Полина като цяло ми е от симпатичните. Харесва ми, че е премерена и грамотна, адекватна е повечето време (е, има си своите моменти). Но продуктите ѝ за коса не предизвикват грам интерес у мен. Има професионални и доказани продукти за коса за същите пари, първо бих пробвала тях, пред нейните. Може би тя трябваше повече да се постарае да разясни с какво нейните са специални...

# 4 032
И мен цветовете не ме грабват, малката като че ли е по-носима, но марката на Джефри си е за ентусиасти в грима, които обичат да експериментират и да се отличават от тълпата.

# 4 033
На тати палитрата, за да излезне по-евтино като доставка и митница после, вариант е да се прати до Англия чрез превозвач до БГ за 2лв. Така бях правила с поръчки от американския амазон.

# 4 034
На the body shop календара продава ли се в България?

Общи условия

Активация на акаунт