Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 826
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 4 005
  • София
хахах абеее, виждам лек завист що на нас не ни пращат ПР пратки, каква хубава реклама ще им спретваме само... ама не се сещат!

# 4 006
На кой е видеото с отварянето на календара?
На някаква чуждестранна влогърка.

# 4 007
Аз гледах ето тази сега даже видях и на мейбълин е отваряла Vasilikis Beauty Tips

# 4 008
Предизвиквам Полина да изпрати на всяка една от пишещите в темата по един сет от продуктите си, та да си кажем и ние мнението.  Laughing

# 4 009
Симпатични снимки, обаче много ме напряга неграмотното писане... 5 грешки в един пост Dizzy Face
И да, определено детето не в столче, дори и с колан не е.
Скрит текст:

Факт! Наистина неграмотно писане. Реших да не наблягам на това, че щеше да стане твърде много критика 😜

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 19:10 от Не се сърди, човече

# 4 010
  • Някъде там
Единствения който си струваше миналата година от евтините, беше този на Дм с чайчета.
Силно се надявам и тази година да го има.
Всяка година е едно и също, не очаквам да ни изненада някой с нещо различно.

# 4 011
Предизвиквам Полина да изпрати на всяка една от пишещите в темата по един сет от продуктите си, та да си кажем и ние мнението.  Laughing
Че тя ще остане тогава без грам продукти за продаване 😂 ама добра идея!

# 4 012
Здравейте момичета,

Отдавна чета форума и се включвам набързо по темата с Адвент календарите. Аз гледам една чуждестранна youtuber-ка Eltoria, тя отваря доста(не само козметични), така че ако ви интересува някой календар може да я погледнете нея.Нашите винаги ги пазят за Влогмасите просто защото няма какво друго да покажат:blush:

# 4 013
А за тези, които се интересуват от календарите и разбират Немски език- Sara Desideria отвори вече един куп 😁

# 4 014
Отивам и аз да пусна един продукт. Ще ви го изпратя.

# 4 015
Отивам и аз да пусна един продукт. Ще ви го изпратя.

Аз още чакам от твоя бюти блендър 🧽 ама нъцки! 😂

# 4 016
Освен и аз да взема няколко брошури от Фантастико и да ви пусна за гивауей.  Бройките ще са ограничени от това колко мога да свия под рамо. От Шанел не пазарувам, но поне тъй да се доближа до лайфстайла на Лондонска.😁

# 4 017
Освен и аз да взема няколко брошури от Фантастико и да ви пусна за гивауей.  Бройките ще са ограничени от това колко мога да свия под рамо. От Шанел не пазарувам, но поне тъй да се доближа до лайфстайла на Лондонска.😁
Навий малко пликчета от тив за зеленчуци в добавка. Wink

# 4 018
Трудно можеш да се доближиш до лайфстайла на Марето Лондонска. 😄

# 4 019
А, могло значи да се пише коректно кое е платено и кое не. Вал, имаш 👍 от мен!

Общи условия

Активация на акаунт