Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 835
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 990
Момичета, божур ли чух...?! Нали сме се разбрали - новата серия за коса на кака Поли....🤪
- Само я миришееееееем!🤭🙉🤣👀

# 3 991
Как мирише розовото?? 🤯

# 3 992
Невероятно, страхотно, вдъхновяващо... Ама не съм го пробвала. 🤣🤣🤣

# 3 993
Календарите на Марионауд тази година са абсолютно същите како миналата. Аз ще пропусна. Също и за ДМ, нищо от техните продукти не харесах, а ампулите директно ги изхвърлих. Само кучешки взех миналата година и той се изяде благополучно.
Купих си календар на ЛОктан и там нещата си заслужават, защото опаковките са големи и цента е добра.
Гледам Ив Роше също са пуснали календари, има ли някой впечатления от таз годишните?

# 3 994
такива неадекватни жени й правят лоша услуга на Полина - още не ги била тествала, но на външен цвят и аромат били нейн вкус...

# 3 995
Винаги съм си мечтала да създам продукт, който мирише на радост и розово, но вероятно никога не съм вярвала достатъчно в себе си.
Оставете Sheryl Sandberg и Lean In, Полина Софѝя е истинско вдъхновение за всяка модерна жена.

# 3 996
Край. Почвам да си купувам козметика по външния вид, пък квото стане.

# 3 997
Според мен адвент календарите от по-нисък клас не си струват. За по-скъпите не мога да изкажа мнение. Миналата година си взех 1-2 от любопитство, но не останах очарована. Голяма част от продуктите така и не пробвах. Календара на ДМ въобще не ми хареса, но за 30 лв, толкова Grinning Есенс и Катрис също не си заслужават парите. Тази година мисля да пробвам тези на Дъглас, ако ми се сторят интересни продуктите. Може би е по-добре да се инвестира в по-високия клас, поне да има смисъл от хвърлянето на едни пари за глезотия.
Миналата година пробвах на Дъглас,хареса ми.

# 3 998
За мен адвент календар е с играчки или сладки неща, каквито имахме като деца.
Нямах никаква идея, че съществуват такива за козметика и не разбирам смисъла честно казано - ако искам някой крем/лак/грим/лосион или каквото и да било, просто ще си го купя и готово 🤷♀
За какво ми е да отварям всеки ден прозорче, не съм на 5.

# 3 999
За мен е безумие да дам толкова пари и вътре да има някакви мини варианти.Разбирам , че за 30 лв. или 50 толкоз , ама по-добре да си купя няколко продукта в голям размер.Календарите от по-висок клас са пък над 100 лв. , което пак няма шанс да ги дам.

# 4 000
Btw, Masha and the Panda e пуснала влог "До Лисабон и назад с кола", ако на някоя ѝ се гледат пътувания.
"

# 4 001
Изгледах отварянето на Есенс календара и ще кажа само , че е ПОТРЕС! Има ужасно скучни продукти, които не си струват парите.

Как ли пък няма да изплащам палитра три месеца?
Скрит текст:

# 4 002
Интересни са ми клиповете на Тайна. Точно нещо такова ми се гледа. На моменти обаче остава впечатление да е малко чалната или на някакви отпускащи субстанции Joy

# 4 003
На кой е видеото с отварянето на календара?

# 4 004
Момичета, божур ли чух...?! Нали сме се разбрали - новата серия за коса на кака Поли....🤪
- Само я миришееееееем!🤭🙉🤣👀
Скрит текст:
Хахахаха забавна е тази радостна, нелепа, но забавна.
Тук ще чакам някой да каже да има ефект Уау, иначе няма и да я помириша тази серия. Естествено тук сме всички бетон без една две фенки на Полина и истината, и затова ще е трудно да пробие в БГ мама, но какво пък някоя от нас може да спести от мусака за седмица две и да си набави малко радост и божури Simple Smile
Като цяло бих се инфлуенснала за продукт за косата, но такъв, разчитащ на аромат и всекидневна употреба, пък и от украинката, не мерси. Някои се стараем да си мием косите не всеки ден, като не слагаме стилизанти, нито пък сухи шампоанчета, има прекрасни продукти за грижа, така и не се разбра с какво изпъква нейната, щом и ефект Уау не трябва да търсим, нито лесно отмиване на стилизанти, за какво им е на хората?

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 23:49 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт