Любители на Котки - Тема 138

• 33 865
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Лисичка, да ви е честита нейно Величество Елизабет! Много да я слушате, а тя много да ви обича. Да ви е жива и здрава! Animal Heart Eyes Cat
Честита ви годишнина. Hug

# 286
Лисичка, да ви е много здравичка и все така да се обичате.

# 287
Честита да ви е! Много е красива, още дълги години да ѝ се радвате. Heart EyesHug

# 288
  • София
Момичета,
някаква драма се получи с моята Фифи. Вчера й купих тоалетна като за големи котета, за да не пръска камъчета и пясък. Смених я, всичко точно - и тя като започна да се въргаля вътре, мята се, направо се побърка. Обаче не иска да пишка и да прави друго. Върти се, мяука, рови - но нищо. С 300 зора се изпишка, но беше едно страшно въртене, едно чудо. Обаче друго не иска да прави. Сутринта много бързах и й извадих старата тоалетна - една по-дълбока тава, и я оставих евентуално през деня да си върши работата там. Не знам какво не й харесва на новата, хубава тоалетна. Какво да правя нямам идея

# 289
И моята правеше така , ще свикне Wink

Благодаря ви за пожеланията , много си я обичаме тази лудетина Yellow Heart

# 290
Лисичка, при кого водиш на ветеринар британката? Жива и здрава да е!
Аз съм загрижена... Единствената ветеринарна клиника в Кърджали затваря в края на месеца. Къде ще си водя хайванчетата при необходимост, не знам...

Да ви питам за мнение - котка на 9 години, излизаща навън, бихте ли ваксинирали? До каква възраст се ваксинира котка по принцип?

# 291
  • София
В Хасково?

# 292

...Особено като нямам личен автомобил, то така ще се пътува с болно животинче един час път до Хасково... Sad

# 293
amy_nka ,коя е тази клиника ,на пазара ли ?
Иначе,да,Хасково е вариант.
Ние сме при Цезар , иначе варианти са Каснаков и тази жената от Възрожденци.

# 294
  • София

Дано свикне, защото иначе ще си живея в баня, покрита с камъни и кал Anguished

# 295

Дано свикне, защото иначе ще си живея в баня, покрита с камъни и кал Anguished
Затворена тоалетна ли взехте ?

# 296
  • София

Затворена тоалетна ли взехте ?

Не, отворена. Само отстрани има едно като борд. Но го махнах и пак се върти вътре, рие и плаче. Много трудно се изпишка. Като вкарах старата тоалетна сутринта само я подуши и хайде .... готово

# 297
amy_nka ,коя е тази клиника ,на пазара ли ?
Иначе,да,Хасково е вариант.
Ние сме при Цезар , иначе варианти са Каснаков и тази жената от Възрожденци.

На пазара клиника няма, Лисичке. Това е имровизиран кабинет в гаража на Каснаков. Нали него имаш предвид? Аз друг ветеринар на пазара не знам да има. А, във Възрожденци е клиника (има си операционна, апаратура за изследвания, има си и помощен персонал). Точно тази клиника се затваря.
А този Цезар какво има и къде? Каснаков въобще не го броя аз като вариант - Касапинов е той.

# 298
Може ли снимки на дървените пелети от 10 кг и къде се продават?
Ако са тези за камина ги има почти във всеки строителен магазин.
Ние сме доволни от Love cat i WeeLitter.

Днес става 1 година откакто имаме нашата космата Любов :

Purple Heart Purple Heart Purple Heart

Здравейте, не можах да се стърпя Grin Честит рожден ден на Елизабет от Елизабет Gift Heart Gift Heart Gift Heart
Нашата Елизабет (Лизи) е родена на 04.04.2019 г. Гледаме я от май месец при нас. Отначало правеше доста белички сега прави още повече Grin Но е такова щастие Revolving Hearts Обожаваме я Wink Скача, играе, хапе, дере не ни лишава от нищо, най-вече от любов Kissing Face Много обича да ме събуди в 6 за да и дам да яде, хапва и идва пак да легне като понякога минава покрай главата ми и ме ближе по челото Innocent Може би така ми благодари Nerd
Много прегръдки за всички писенца в темата Relaxed

# 299
sladkoto_agi ,адашката е страхотна ! Да ви е жива и здрава Hug

Общи условия

Активация на акаунт