Любители на кучета - 98

• 18 218
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
Рекс е абсолютно невъзмутим, все едно "не съм аз, някой друг е", а как хубаво обгазява понякога.......Добре че не е често. Simple Smile

# 61
  • София
Балу е по същия начин, не е бил той, неговия нежен нос не може да търпи подобни неща... Simple Smile
ТуиГ и ние с МП се хилим... след като се изнесем и ние от стаята Simple Smile

# 62
  • София
Фея  въздъхва облекчено чак след това и като помаха с тази опашка едно хубаво го разнесе.Особено нощно време зимата,когато не  е отворен прозореца ,идвало ние  да се изнесем в 3 през ноща и да не се връщаме.Laughing

# 63
  • гр.Варна
А ако ММ пръцне как ще реагирате ,а . Joy JoyМа нали са нашите мамини златни четириноги .....

# 64
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, смях се на глас, чак трябваше да обяснявам за какво се смея, че на тати му стана любопитно. Joy
Ерос като пръдне директно си подушва очуден задника. Joy
На село сме и по-късно сигурно ще има включване от разни дивотии. Много ми е хубаво тук. Най-вече се радвам за детето и кучето, могат да бъдат по цял ден на въздух.

# 65
Роузи пръцка като я изправя на два крака да й подсуша тумбака след миене. По друго време не съм я усещала.

# 66
  • Варна
Много са смешни 😂😂😂
Смея се на глас в магазина.

# 67
И Макс като Балу след пръцкане става и възмутен от миризмата се изнася от стаята 🤣🤣🤣 Все едно не е бил той. 😂😂

# 68
Хаха,пръдливата тема сте подхванали Simple Smile На един приятел кучето като пръдне,ама тихичко ги пуска и задейства датчика в караваната за отровни газове. Те се шегуват,че трябва да му сложи свирка на дупето,като система за предупреждение:)

# 69
  • София
А моята нали е дребна, гушне се до мен и по едно време като замирише...

# 70

# 71
DespicableMe, Еро е кротичък май само до малката сладуранка? Иначе е страшен! Simple Smile

# 72
Нора набарала свински кокъл, яла и цяла нощ повръщала. Сега е омърлушена. Ходи, но бавно и лежи....съвети?

# 73
  • У Диспансера ...♥♥♥
И моя пуска тихата смърт 😂
И си лежи невъзмутим, а ние отваряме за да проветрим 😄
Дай те цункам🧸

# 74
Ах, как си го гушка. Hug Heart Eyes
А играчките пипа ли?

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 23:40 от DespicableMe

Общи условия

Активация на акаунт