Отворен въпрос към всички !!!!

• 12 849
  • 189
  •   1
Отговори
# 75
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Joy
Най -после един щастлив баща да влезе във Форума!
Благодаря ти Експрес!
Цяла нощ мислих върху мненията на  многото хора ,които откликнаха на моят проблем.
Сега вече съм твърдо решена за това което искам и ,че не съм толкова стара за да имам дете.
Дай Боже да е живо и здраво заченато-наистина има и "донори"/може би е рано да се стига до тях/ но не мисля ,че е чак толкова грозно.Просто думата е такава.
Благодаря на всички за подкрепата!  bouquet

# 76
  • Linz
Абе кой ти ги насажда тия мисли, бе жена?! Как ще си стара за дете на 38 г. Shocked Стига глупости Naughty

# 77
 CryРени, от там започнаха въпросите в мен и затова зададох въпроса във форума
Сега съм спокойна!
Следват отново преглед и да видим какво ще стане!

# 78
Изчетох всички мнения дотук, ясно е че не е късно за дете, но се учудих защо никой не казва нищо за приятеля. Мисля точно като jaly1, според мен е егоистично от негова страна да ти внушава, че ти е късно, в края на краищата , това е толкова важно решение в живота, което трябва да вземеш сама. Явно е, че той не е настроен на тази вълна, но според мен не е честно да ти влияе по този начин.

# 79
Не е късно мило, стига вие да го желаете.Детенце е божия благословия и най- голямото щастие в живота на човека.И аз имам сериозна кариера, но се реших на второ, а на есен каката е в първи клас, нищо не е по-важно от децата ми и не мисля да се връщам доката не съм убедена че съм дала добрият старт и на двечките.Иначе май ме очакват проблеми в работата, ама не съм венчана за нея, със сигурност ще измислля нещо /надявам се да е и по- добро Grinning/

# 80
Направи си нужните изследвания и правете детето. Имама позната на твоите години, може и повечко, но се роди и си го гледа и сама. Успех и пиши ако се решиш кога да го очакваме бебчо. Hug

# 81
  • София
Не прочетох всичко, така че може и да повтарям нечие мнение.
Не си чак толкова възрастна и имаш реални шансове за собствено дете. Прекрасно и неповторимо е да усещаш как в теб расте Живот. Защо да се лишаваш от това?
От друга страна всеки има право сам да решава дали и колко деца иска. Ако приятелят ти наистина не иска дете, чийто биологичен баща да бъде, не го насилвай. Можеш да родиш свое си бебе чрез донорска инсеминация - процедура твърде широко използвана, за която обаче не се говори много. Във всяка клиника по стерилитет могат да я извършат - нито е болезнена, нито мн. скъпа, а анонимността на донора - гарантирана. Има и др. преимущество - шансовете за забременяване са по-големи, отколкото при нормален полов акт, а ти нямаш много време за губене.
Така че, изборът си е изцяло твой Grinning Начин и възможност има Grinning Успех!

# 82
Отстоявай позицията си, бори се и ти пожелавам да спечелиш най-важната битка в живота ти!
Как може някои мъжете да са такива егоисти, предпочитат собственото си спокойствие и удобните връзки, но това не е причина ти да се откажеш от най-важното нещо на света, защото всяка майка ще се съгласи с мен детето е точно това. Ако този мъж държи на теб ите обича трябва да разбере колко е важно това за теб.

# 83
  • София
Ето ти мнението и на една мама, станала такава на 42 години (един месец, след като ги навърших), а нашия татко тогава беше на 44. Запознахме се и се събрахме когато бях на твоите години и веднага се заехме с въпроса, но беба малко се забави  LaughingИ без да питам съпруга си е ясно какво ще каже за твоя случай  Laughing
И аз като тебе кариера, чужбина, 2 висши ....
Но сега разбирам, че истинския ми живот започна след раждането на детето. Не се отказах от кариерата, който има сили да я изгради, има сили и да я съчетае с майчинството.
Не виждам смисъл да търсиш донор и сама да отглеждаш детето, направи опит то да има и майка и баща. А приятеля ти ако не иска да създавате семейство с дете, значи е егоист и те съветвам да намериш друг. Не си залужава да правиш жертви за човек, който не иска да те дари с най-голямото щастие за една жена.
И чакам скоро да се похвалиш с хубава новина ...

# 84
  • Варна
Опитай и ако не стане, тогава си осинови детенце  Peace

Пожелавам ти успех  Hug
Успех!  bouquet

# 85
Най-добре да си имате свое бебе. Щом сте напълно здрави физически, няма какво да му мислите защото времето си минава.  Щом до сега си градила кариера, би трябвало да можеш да разчиташ на себе си ако недай си боже се наложи. Направете се бебе и бъдете щастливи.   bouquet Успех!

# 86
  • София
Чувството да станеш родител никой не може да ти го опише то трябва да се изпита- това е най-хубавото нещо, което може да ти се случи( според мен).
Твоят приятел е изпитал чувството да стане баща и не е честно да се опитва да те лиши теб от това. Двамата можете да бъдете много щастливи, много влюбени, да доживеете до старини така, но детето осмисля по друг начин всичко това. Независимо дали е осиновено или собствено аз съм твърдо "за", но няма ли здравословен проблем, според мен, опитайте първо вие да го създате.
Ти така или иначе си решила да имаш дете -дали собствено или осиновено, в единия случай няма да има 9м бременост и първите няколко месеца от живота на детето.Приятелят ти да не би да иска просто тези месеци да се "спестят'(най-вече грижите през тях, защото като четох останах с впечатление ,че не те е страх да го износиш и родиш). 

# 87
детенцето е един нов и възнуващ по най-прекрасен начин свят. Няма сравнение с друго. Не се лишавай от него. И определено, имаш време за това ... все още

# 88
Според мен няма никаква пречка да опитвате да си направите ваше бебе..а по въпроса за възрастта...тук ,в Италия хората се женят на тази възраст и въпроса дали да имат деца е просто абсурден!  #Crazy
  Успех!  Hug

# 89
Опитай и ако не стане, тогава си осинови детенце  Peace

Пожелавам ти успех  Hug
Успех!  bouquet
Успех и от мен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт