Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 561
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Говориш вероятно за баня Гъбата
Ето още за нея, не съм чувала май за планове за стоежи там.

# 151
  • Варна
За всички метереолози,моля придържайте се към темата !

Петре,само разваляш дисциплината.

# 152
  • Варна
Аз отдавна казах да се отвори специална тема за Петре. Joy

Сори, ама не мога да му чета постовете - нулева пунктуация. Насилих се един да прочета - измъчих се.

Наистина, дайте да караме само по темата, а не да се хвалим кой с какъв аутфит се е пуснал в днешния есенен (за някои зимен) ден. Grinning

# 153
На гости бях във Възраждане 1, е не пухинка а кожух ми трябваше. Хванал е студ нечовешки.  Mr. Green
Петре, оди си у шопско не се мъчи, тук не е за ора като тебе. Mr. Green

ТЕ СЕГИ ТЕ тръгвам нема да те забава .....Междудругото да вметна пише се ПухЕнка от пухен материал или пухест убеден че се и изговаря ПухЕнка а не ПухИнка 😄 не че се заяждам ма да те понауча нещо и аз.

# 154
  • Варна
Дерзай, от 4-ти ще е 22 г-са. (страшна зима)Grinning
За сградата  т.н."Гъбата" имаше някакъв "инвестиционен "проект за хотел.

# 155
Дерзай, от 4-ти ще е 22 г-са. (страшна зима)Grinning
За сградата  т.н."Гъбата" имаше някакъв "инвестиционен "проект за хотел.

Жалко има чар тази сграда като други , един лек ремонт и музей ама едва ли. Градусите в тоя форум са проблем само комплейни валят да ги оставим на Натали Трифонова 🙂

# 156
Здравейте. Някои имали идея къде ще бъде тази сграда близо до ул. СТУДЕНТСКА.
http://novdom1.bg/details/52227/Premierna-Tsena-kv-Levski-ul-Stu … rko-Myasto-Garazh

# 157
http://novdom1.bg/details/52227/Premierna-Tsena-kv-Levski-ul-Stu … rko-Myasto-Garazh

Предвид, че идва от НОВ ДОМ, не ми се вярва никак на описанията. Най вероятно ще е над Студентска ееей там в лозята зад военна болница.

.Междудругото да вметна пише се ПухЕнка от пухен материал или пухест убеден че се и изговаря ПухЕнка а не ПухИнка 😄 не че се заяждам ма да те понауча нещо и аз.
Благодаря. Ние във Варна такава дреха нямаме, и  само бях чувала са дебела зимна дреха без ръкави наречена пухЕнка. Мерси за вметката.

# 158
Захлаждането идва в близко време не само във времето но и в тухлата 🙂 почва от центъра към периферията.

https://www.investor.bg/bylgariia/451/a/pazaryt-na-nedvijimi-imo … ohlajdane-292358/

# 159
  • Варна

Дано не те подведа,но мисля,че тези рендери съм ги виждал на една ограда залепена за черната сграда срещу входа на Военна болница.
От "НовДом 1" бягай с 200...

# 160
за Делта  Мол ми стана интересно, от коя страна разбиват? Няма ли и на двата входа кафета, къде място и за Мода бар?

Предполагам, че тези прозорци, които ги избиват в долната част на Делта Планет Мол ще са за Мода бар кафе

От северната страна, пада се около Андрюс

# 161
  Трошево ми се видя единственото читаво място със зеленина и някакво спокойствие от как да ги нарека тези квартали нещо като тип Славия в Сф само че там блоковете са по-стари ,със идилията в уж  зелените зони да имаш маса за понг-понг и примерно лост за тупане на килими :

О не. Не мога да се сдържа. Трошево е родния ми квартал. Първия апартамент на родителите ми е бил строен 1971. Вече завършвах когато се преместихме в друг блок в Трошево, където живеят сега. В трошево се е строяло,  строи се и ще се строи. Ще го запълнят целия квартал а то не са останали много зелени площи. Цялата част със стари къщи ще стане само в нови разнородни постройки. Зелените площи са на изчезване, вече се строи до бензиностанция и високоволтови кабели ( Червенков) и до подстанция и бетоновия възел със сметище срещу затвора  ( абсурдно). На гърба на радиозавода кекнаха комплекс до канала да гледа там индустриалната зона. Въпрос на време е да посегнат на малката зелена зона  където стоеше паметника наПетлешев. То верно че там има високоволтови кабели ама какво толкова.

# 162
И аз гледах ново строителство в Трошево, но ме отказа липсата на улици. Не е предвидено там за толкова много хора, коли...улицата пред Д. Чинтулов е в окаяно състояние. Малки тесни улички, къща, до нея блок, после пак къща... Rolling Eyes

# 163
  • Варна
Пред Чинтулов в момента преасфалтират и оправят тротоарите,но това няма да реши проблема с гъстотата на парцелите с къщи,които в последствие ще станат жилищни блокове в един момент.

Какво става с Марто,не се вясва? Гледам,че "блока му" бързо напредва.

# 164
Пред Чинтулов в момента преасфалтират и оправят тротоарите,но това няма да реши проблема с гъстотата на парцелите с къщи,които в последствие ще станат жилищни блокове в един момент.
Много се извинявам за спама, но това е предизборна демонстрация. И из младост и възраждане има подобни сенилни действия тип " замазване на ситуацията" с цел привличане на гласоподаватели.  Предполагам из целия град е така .. не сме само ние " късметлии" Wink

Общи условия

Активация на акаунт