Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Основният проблем са именно циганите. Окупирали са и района около Автогара и моловете.Инцидентите там са перманентни .

# 106
Основният проблем са именно циганите. Окупирали са и района около Автогара и моловете.Инцидентите там са перманентни .

И това го твърдите защото живеете там.. или понеже  "една комшийка каза"??

# 107
Защо ми трият коментари  !!!!каква е тая цензура иначе расистки неща се ръсят нон стоп тука

# 108
  • Варна
Предупреждават те хората.Прекаляваш с глупостите.Спазвай добрия тон и език в темата,без крайни квалификации и епитети  и никой няма да ти трие коментарите.

И за да не е спам оставам това тук http://varnautre.bg/2019/10/14/130248/%d0%b1%d1%83%d0%bc-%d0%bd% … jTT-JZGAagJ1vsuj0

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 16:47 от Мъж с пушка

# 109
  • Варна
Обобщено. Вчера, точно до Мол Варна, чисто гол циганин просеше агресивно. Имам познати, живеещи в района, обиранани нееднократно. За миналата година, обирите, с насилие са концентрирани именно там.Извинявам се за спама.
Точно до "Гимназията по текстил и моден дизайн "(на бул."Осми приморски полк" има сграда, която години бе недовършена. Знаете ли, дали е получила акт 16?

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 17:40 от Viviana91

# 110
Обобщено. АЗ живея там, и то в частта точно, която граничи с Максуда, и за всичките тези години нито ние, нито нашите съседи на няколко пресечки са били обирани. Особено пък многократно!
Цигани просят агресивно и на центъра или пред Черно Море, да призовавам ли тогава никой никога да не купува там!!!

# 111
  • Варна
Съчувствам Ви! Явно, живущите до бул.Вл. Варненчик са с приоритет за контингента. Многократно малтретирани и обирани.

# 112
Съчувствам Ви! Явно, живущите до бул.Вл. Варненчик са с приоритет за контингента. Многократно малтретирани и обирани.
Не по темата ама подкрепям. Колко неща изкрадоха и като не могат вътре то по балкони или климатици...

# 113
  • In transit
Точно до "Гимназията по текстил и моден дизайн "(на бул."Осми приморски полк" има сграда, която години бе недовършена. Знаете ли, дали е получила акт 16?
Там освен за Варна 115 не се сещам за друга сграда, която да е била строена в близките години. Ако става дума за нея, отдавна има Акт16.

# 114
Ако не се лъжа това ще е на мястото на Мсат в Чайка.

https://www.msbildinvest.bg/project/2
Какви ли ще са цените? Някой дали е запитвал вече?

Изпратих им запитване. Ако получа отговор ще споделя. Някой чувал ли е тази фирма? Сайта им е доста слаб.

# 115
Здравейте,
може ли да се смени статутът на ателие, ако има към него има парко място и заслужава ли си изобщо?
Дай ателието да го видим, и ще кажем.

Ако балконската врата се брои за изложение, различно от С, СЗ, СИ, значи отговаря на изискванията, поне от това, което четох в нета.

Така като гледам компаса, всичко е с изложение северозапад. Което е спънка. Вероятно строителите затова са го направили със статут ателие. Няма как д в жилище всичко да гледа в тези посоки - север, северозапад  и североизток.

Да, така е и затова се чудих дали балконската врата на спалнята се брои за изложение ЮЗ, което променя нещата.
Цялата врътка е, че купихме голям апартамент, който разделяме на два по-малки, единият от които смятаме да продадем (въпросното ателие) и т.к. строителят няма предвидено парко място, затова и ще трябва да бъде с този статут. Обмисляме вариант да купим парко място, за да има опция за смяна на статута и за по-лесна продажба след това. Не знам дали обаче си струва цялата "гимнастика", дали да инвестираме в паркинг изобщо или просто да го оставя така и да се опитаме да го продадем, като ателие като ми е ясно, че ще бъде доста по-трудно за продаване. Иначе не е никак лошо ателието, въпреки че е малко, като плюсът е че има страхотна гледка към Варненското езеро.
Ако разбирам правилно, че ще делите един апартамент на два апартамента, то независимо от изложението ще остане апартамент.

# 116
Ако не се лъжа това ще е на мястото на Мсат в Чайка.

https://www.msbildinvest.bg/project/2
Какви ли ще са цените? Някой дали е запитвал вече?

Изпратих им запитване. Ако получа отговор ще споделя. Някой чувал ли е тази фирма? Сайта им е доста слаб.

Аз като погледнах етажите то изглежа че повечето апартманети са разпродадени, особено тези с фронтална панорама. Или лъжат и по-късно ще пуснат още след като продадат ниските етажи. Забелязал съм че някои фирми го практикуват това, или агенции ги капарират и после се опитват да ги продадат по- скъпо. Според тази обява цената е 1266 е/кв ама мисля че лъжат за етажа понеже няма толкова малък апартамент на 15-ия етаж. Сигурно на по-високите ще им търсят повече.
https://www.alo.bg/6367824

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 00:36 от Neymar09

# 117
Не пиша често, но Вашето мнение е по-скоро от категорията "градски легенди", специално за Погреби. От 15 години живея на ул. Хан Пресиян в кооперация. Циганите, които съм виждала са били само по контейнерите, за сравнение такива съм виждала и в Чайка. Живущи цигани в района поне от СБА в посока Център НЯМА, всеки ден си разхождам кучето и обикалям улиците в карето чак до улиците над Девня (в ниската част). Кражби не съм чувала някой да се оплаква (в хранителния магазин ти казват всички новини в квартала). Бих казала дори, че е един от най-спокойните квартали в града. Дори наркоманчета не съм виждала. Проблемът е паркоместата, който има гараж е късметлия.

# 118
  • Варна
И аз това казах, ама явно не всеки мисли така. И като казахте куче, другия проблем беше, че понеже е тясно, няма градинки, а квартала е особен що се отнася до нагласата на някои от живущите, лайната на кучетата бяха масово явление, че дори и по-средата на улицата.  Само на още едно място съм виждал такъв проблем масово - Генералите.

# 119
  • Варна
Ниските цени на имотите в района са показателни .Вицът  за липса на роми в ромски квартал е no comment.Grinning

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 12:20 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт