Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Да бе аз казах че за Бургас само градината ми харесва .. , Как виждаш да живея при тея назобани селски олигофрени и каращи Баварка най-големите селяндури са с БМВ точно , колата на късопишковците  с комплекси Simple Smile.По-големи селтаци от Монтана , Перник , Мъжките индивиди на Добрич еспешъли  и Бургас няма да срещнете в Бг   Запомнете го от мен последните си мислят че са и граждани и то вървежни. Има и малка част свестни и културни бургазлии но малка За съжаление. Имаче за Аспарухово се поправям става в частна до парка хем е село хем има леки удобства всичко да ти е наблизо освен айде почти всичко няма нощен клуб  ,но видях доста спокойствие  Почти не коли с различна номерация от В.  Около медицинския ми хареса днес също , но там едва ли има нещо за продан ще е скъпо .Прехваленият Левски не не впечатлява не видях дух в тоя квартал  иначе тухлата си е тухла ,но Цветният ми се видя по добре макар че е гъсто застроен и той . Мен ако питате има нещо като пръстен в който ако вземеш няма да сгрешиш всичко до бул .Левски си е център и е доста  приемливо над него си е шитня прах селяния и напомпана селяния със удобства. Чудя се какъв е вариантът за живот след Бриз посока курортите и местности посока Виница и курортите но мисля че за постоянно пребиваване ще е трудно там по -далече е а в комплексире те Жулат  със зверски такси. !!?

# 226
Някой чувал ли е за фирма Толини Варна Дизайн? Гледам са получили разрешително за строеж на улица Сан Стефано 25. Между другото сградата на Майт за която беше писано тука ще е на  ул.„Княз Александър Батенберг“ №15.

# 227
Здравейте от мен отново. Аз също имам въпросче.Вчера се чух с брокера ни за Ренесанс, но забравих да попитам нещо важно.Скоро предстои старта на проекта.
Тъй като съм почти сигурна, че заложената по арх.план дограма и прилежащия стъкло пакет едва ли ще са от най-качествените и най-добрите на пазара, а по-скоро нещо среден клас, ми се искаше евентуално да си доплатим за К-стъкло (четирисезонен стъклопакет).
Тъй като тепърва предстои подписване на предварителен договор с инвеститора, не съм съвсем сигурна дали тези искани от нас промени с прилежащите им доплащания е редно да се запишат с анекс към въпросния договор или се изчаква груб строеж, акт 14.
 Дали някой от вас има подобен опит в такава ситуация?
Ще съм благодарна за съвет

# 228
Здравейте от мен отново. Аз също имам въпросче.Вчера се чух с брокера ни за Ренесанс, но забравих да попитам нещо важно.Скоро предстои старта на проекта.
Тъй като съм почти сигурна, че заложената по арх.план дограма и прилежащия стъкло пакет едва ли ще са от най-качествените и най-добрите на пазара, а по-скоро нещо среден клас, ми се искаше евентуално да си доплатим за К-стъкло (четирисезонен стъклопакет).
Тъй като тепърва предстои подписване на предварителен договор с инвеститора, не съм съвсем сигурна дали тези искани от нас промени с прилежащите им доплащания е редно да се запишат с анекс към въпросния договор или се изчаква груб строеж, акт 14.
Според мен, по-добре изговорете и оформете нещата предварително. С анекс, разбира се. Иначе и аз се оглеждам за нещо двустайно за инвестиция и доста се бях засилила към Ренесанс, но този проект започва да ме притеснява все повече. Още в началото на лятото се появиха билбордовете и огражденията, а разрешително за строеж няма още - явно има някаква спънка там. Някой ако има повече инфо, моля да сподели.

# 229
Според мен, по-добре изговорете и оформете нещата предварително. С анекс, разбира се. Иначе и аз се оглеждам за нещо двустайно за инвестиция и доста се бях засилила към Ренесанс, но този проект започва да ме притеснява все повече. Още в началото на лятото се появиха билбордовете и огражденията, а разрешително за строеж няма още - явно има някаква спънка там. Някой ако има повече инфо, моля да сподели.
Благодаря за съвета Simple Smile
В интерес на истината, и аз се бях попритеснила, забавянето дойде от това, че имаха промени в плановете за третата сграда от комплекса, отделно и в община Варна са ги позабавили в обработката на документацията.
Всичко е наред в момента, финалното разрешително се чака до дни, както и предварителните договори. Simple Smile

# 230
  • Варна

Минах покрай бъдещата сграда „Пети Елемент” в Чайка. Само оградено, няма информационна табела, а един постен банер, на който пишеше с големи букви „Продажби” и телефон.
Демек, купувайте! Joy

# 231
Може ли да ми кажете тази сграда на кой  е ?!! Мернах я нечий сайт но забравих кой . И защо не дават информация за таксите за подръжка на затворените комплекси ? Някъде е фиксирана сума , другаде пък е в Е на кв.м !!!

https://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-varna/varna/luksozni-imot … ajba-v-varna.html

# 232
Да бе аз казах че за Бургас само градината ми харесва .. , Как виждаш да живея при тея назобани селски олигофрени и каращи Баварка най-големите селяндури са с БМВ точно , колата на късопишковците  с комплекси Simple Smile.По-големи селтаци от Монтана , Перник , Мъжките индивиди на Добрич еспешъли  и Бургас няма да срещнете в Бг   Запомнете го от мен последните си мислят че са и граждани и то вървежни. Има и малка част свестни и културни бургазлии но малка За съжаление. Имаче за Аспарухово се поправям става в частна до парка хем е село хем има леки удобства всичко да ти е наблизо освен айде почти всичко няма нощен клуб  ,но видях доста спокойствие  Почти не коли с различна номерация от В.  Около медицинския ми хареса днес също , но там едва ли има нещо за продан ще е скъпо .Прехваленият Левски не не впечатлява не видях дух в тоя квартал  иначе тухлата си е тухла ,но Цветният ми се видя по добре макар че е гъсто застроен и той . Мен ако питате има нещо като пръстен в който ако вземеш няма да сгрешиш всичко до бул .Левски си е център и е доста  приемливо над него си е шитня прах селяния и напомпана селяния със удобства. Чудя се какъв е вариантът за живот след Бриз посока курортите и местности посока Виница и курортите но мисля че за постоянно пребиваване ще е трудно там по -далече е а в комплексире те Жулат  със зверски такси. !!?

Малко офф, не е ли по-лесно да кажеш, където точно в България няма или има малко селяци и кретени. Много ми е интересно ти от къде си и за какъв точно се взимаш. Нещо синя кръв, хранен си със златна лъжичка или??

# 233
  • Варна
Petre33, кинти нямаш, но претенциите ти са грандомански. С твоя бюджет за Виница и Бриз са мечти. Района на Автогарата огледай. Там транспорта и джебчиите са гарантирани.

# 234
  • Варна
Вас не ви ли е ясно, че Петре ви е взел за мезе. Който много пита и се побутва не купува. Който има пари, пита, чете оглежда и действа. Така вървят и гащите по два лева и апартаментите по 200 000 евро. И Петре, не знам тия Лукс имоти дето ги гледаш къде са и какви са, аз в България лукс не съм виждал, щото като излезеш от палата и хоп в първото кучешко лайно или пък ще избършеш бронята на някой паркирал на тротоара селчак.

# 235
Петре тази сграда май беше на Планекс. Аз като гледам районите към които си се насочил са голяма мъка поради една или друга причина. Както Пенкоман е написал във Варна няма истински лукс. В Аспарухово съм ходил веднъж преди малко повече от 15 години и ми се стори пълна депресия. В Трошево ходих преди 2 години и ми отне няколко дена да се съвзема от шока - Стари комунистически блокове, трева до кръста и бездомни котки навсякаде. Виница няма добра инфраструктура. Аз за Виница не бих дал повече от 500 е/кв. Аз колкото сгради съм гледал сигурно има 2-3 които да ми харесват като изпълнение и локация. Има една не лоша сграда на Борд до музикалното училище но там се оказва че таксата за поддръжка на 3-стаен е около 100 евро на месец.

# 236
Петре тази сграда май беше на Планекс. Аз като гледам районите към които си се насочил са голяма мъка поради една или друга причина. Както Пенкоман е написал във Варна няма истински лукс. В Аспарухово съм ходил веднъж преди малко повече от 15 години и ми се стори пълна депресия. В Трошево ходих преди 2 години и ми отне няколко дена да се съвзема от шока - Стари комунистически блокове, трева до кръста и бездомни котки навсякаде. Виница няма добра инфраструктура. Аз за Виница не бих дал повече от 500 е/кв. Аз колкото сгради съм гледал сигурно има 2-3 които да ми харесват като изпълнение и локация. Има една не лоша сграда на Борд до музикалното училище но там се оказва че таксата за поддръжка на 3-стаен е около 100 евро на месец.
В морската градина не е ли хубаво? Там съм виждал доста приятни апартаменти.

# 237
Ами незнам къде кма лукс в София , Пловдив. Аспарухово 1-я път като го видях ми се стори ужасно но всъщност си има чар село до града некои подобрения - примерно в селския МОЛ или ГУМ си имат ресторант и фитнес на последният етаж .. имат си била 2 имат си пазарчета , няква градина или ясла училище , аптеки  е да ти се не налага спешна помощ и е тихо а тишината е лукс днешно време . Парка става , плажа не толкова но пак че има. Хора Варна има огромен потенциал който никога не се реализира по много причини  като и Бг. Аз чета че все повече хора предпочитат целогодишно да живеят в местностите около града е колко пък да не става !!! Сега Бъкингамският или лувара няма да се случат . Луксимо имат и интересни  неща но за такива пари човек би живял другаде де то е ясно .

# 238
В морската градина не е ли хубаво? Там съм виждал доста приятни апартаменти.

Там май има една или две сгради които не са лоши като локация и външен вид.

# 239
  • Варна
Всяка седмица съм в Аспарухово, имам поглед върху района около поликлиниката, парка - ами приятно си е.
Пък тези дето са били там преди 15 години и се изказват негативно, ами, хайде, разходете се сега дотам, доста подобрения се направиха. С градския транспорт аспаруховци стигат по-бързо до центъра от владиславовци, например. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт