Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 45 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Брях, гледам в Сезоните наистина свършил гювеча...ей, кога беше пролетта като ходих в офиса им...беше съвсем друго. Иначе докъде са можеш да гледаш в реално време, имат си камера към строежа. Ама има още големи апартаменти свободни де, но са решили да държат цена там.

# 211
Ама има още големи апартаменти свободни де, но са решили да държат цена там.
И на какво отгоре, там разбрахме живее утайката на Варна.  Grinning Ако пиете едно кафе в Сезони ще преживеете културен шок.  Mr. Green

# 212
В Сезони има все още прилични двустайни дето спалнята им не е някоя миша дупка  10 кв пък аз държа спалнята ми да е прилично голяма

# 213
Казвам ти, че си в голяма грешка с Възраждане 1,2,3,4. Даже и парка, който направиха във В1 не може да го спаси.
Подкрепям и допълване - това не е парк, това е отбивка на номера , за да имат очи да дадат земята за постройка на 3333 жилищни сгради и комплекси в зелената зона около канала. Паркът е смешен като квадратура за хората които трябва да обслужва и той ,както и всички жилищни сгради ,са в непосредствена  близост до канала, където зедно с подпочвените води текат нелегално фекалиите на района от къщи над булевард трети март и над възраждане 3. Аз живея до този канал 20 години в блок който тогавашното законодателство е определило като възможно най-близкостоящ до канала .  Тя, цялата зелена зона около канала е водосборна и водооттечна и е била ненапразно оставена като буфер.
Какво да кажа .. . Вони като има вятър, вони като има така познатите ни порои, вони два пъти повече от преди да кажем 10 години защото къщите на баира никнат като гъби  и вече са горе долу квартал. Уж са на яма ( извинете прозата ) но първо с тези наши подпочвени води е сложно  и второ всеки който понаимва познат два в него район знае накъде нелегално отива цялата отходна гадост. Когато има порои около канала е Венеция, ако лятото е удачно - има комари като врабчета...

# 214
  • Варна
Ето, строят се сгради на поразия. Ще има нещо и за Петре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 215
Въпросния парк е по добре, че го има отколкото да го нямаше. Че не е голям, не е , но е по добре от нищо. За мен минус е липсата на паркинг за този парк.

# 216
Ето, строят се сгради на поразия. Ще има нещо и за Петре. Stuck Out Tongue Winking Eye

И кой ще живее в тех като прираста на Варна е 600 човека  за година . Инвестиционно не върви макар ме тука няма студентски град или особени зони може да рентиерства те върху бедните селски студенти !! То душа тия сгради са като жените оферти много но качествените са малко 👍

# 217
Въпросния парк е по добре, че го има отколкото да го нямаше. Че не е голям, не е , но е по добре от нищо. За мен минус е липсата на паркинг за този парк.

Има малък паркинг между него и плувния басейн. Миниатюрен но нали го има.
Лъки, до къде стигнахме да се радваме че въобще го има парка . На запад хората имат паркове та паркове , през блок-два а ние ... Карат ни даде радваме на трохи.

# 218

Има малък паркинг между него и плувния басейн. Миниатюрен но нали го има.
Лъки, до къде стигнахме да се радваме че въобще го има парка . На запад хората имат паркове та паркове , през блок-два а ние ... Карат ни даде радваме на трохи.
Между парка и плувния басейн има детска градина. Паркинга обслужва градината, не парка. Басейна си има отделен паркинг.
За сега хората паркират на поляната отсреща или на Лидъл. Да видим кога лидълци ще сложат една бариера с машинка както е в София.

# 219
Права си, сетих се басейна има паркинг отпред а ДГ няма. Вероятно си мислят че хората ходят в парка само в почивните когато дг почива.
На поляната над Лидл ще строят Трансстрой неизвестно кога, така че и там ще срине в някой момент. А паркинга на Лидъл е доста по-голям от нуждите им, рядко е бивал много препълнен , затова мисля че може дълго да се ползва по съвместителство.

Лидл на мястото на Пикадили Младост също добре върви. Joy

Комфорт в Чайка вдигат страшна врява с едни тежки машини, нещо пробиват, целият квартал кънти.

Онази сграда в Чайка дето е на мястото на бившето читалище Асен Златаров която щеше да е като крило - явно строежа буксува. Преди десетина дена минавахме  бяха махнали всякаква техника или може би им е трябвала само за изкоп. Общо взето като видях че са минали три месеца от започването - ами не е направено много.

# 220
  • Варна
На мен лично паркът ми харесва много. Като поизрастне растителността ще е още по-хубаво. Размера му е приличен. Доста съм се разхождал до тоя канал и освен ромолене на вода, птички и шум на листа не съм усещал ни миризми, ни комари - говоря точно за парка и Сезони. Ще видим как ще е занапред. Паркоместата не ме притесняват, аз без паркомясто не купувам.

# 221
  • Варна
Простете, че нахлувам в темата, не съм чела по- старите.... Имате ли наблюдения върху апартаментите във Варна 115 и ходили ли сте на огледи там? Всъщност в сайта им няма нито един свободен апартамент, а по разни агенции се въртят 1-2. Все си мисля, че от толкова много апартаменти, ще има да се продават....Като цяло търся си в района и около Окръжна високи етажи

# 222
  • Варна
Ама защо да има паркинг до този парк? Той не е ли направен по-скоро за квартала и живущите, демек, пеша с децата там да ходят?
Два пъти бях там - първия път наскоро като го отвориха, за да го видим що е то, че много беше се изписало и изговорило за него. После още веднъж с една приятелка отидохме и тя да го разгледа. Joy
Едва ли още някой път ще отида, ама и детето ми порасна, де. Grinning
Пък не е като да нямам нужда от парк за разходка и отмора сред природата, но всички са толкова малки и направени предимно за родители с малки деца. Остава ни Морската градина... Аспаруховият парк ми харесва също, спокойно е.
Петре, купи си в Аспарухово и мирясай!

# 223
Аспарухово е село и има цигани вижда ми се западнало особено парка ще видим всякакви опции са на масата  ( плажа ок че е малко див) . То и морската да ви кажа не е много подредена  с риск да си навлеча неприятности ще кажа  че тази в Бургас е по-спретната Simple Smile. Предвид честите катастрофи по варненските улици само с връзка при моста не е опция при много ПТП + градския транспорт не е много редовен, а на новият стар гербер невярвам че ще направи нещо значимо за Аспарухово като водна връзка с морската гара . Макар че и гондоли да пуснеш пак ще има ефект. Някога помна като дете имаше комета Бургас-Варна къде сме се върнали като нация боже боже ... Иначе мерси че сте активни в опита си да ме позиционирате на правилното място у Варна Simple Smile Мини дворец в м-ст Свети Никола най-малко заслужавам 😀😁😁

# 224
  • Варна
Само кусури намираш, само минуси и негативи... Изобщо, сигурен ли си, че Варна ти трябва?!? Бургас като ти е по-красив, защо натам не се насочиш? Там по курортите и повече мацки има. Joy

Общи условия

Активация на акаунт