Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 610
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Петре, не знам как го определи Възраждане 1 за най-доброто Възраждане, но за мен то е най-гадното от всички. Нямат нормален път до Цар Освободител. Няма училище. Няма въздух. Поради евтино новото строителство се напълни със селяци. Наложи ми се да прекарам няколко часа на една детска площадка там и изпаднах в културен шок.

# 196
Наложи ми се да прекарам няколко часа на една детска площадка там и изпаднах в културен шок.
Културен шок по площадките си е закон. Laughing Не е от квартала (не съм посещавала площадка във В-НЕ 1), а като цяло нивото е ниско. Селяци има и в центъра, за жалост.

И малко да се посмеем :

обекта е в строеж, но очевидно вече се живее, намира се в Бриз

Ако някой го интересува, 3стаен струва 67000паркомясто без пари.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 13:52 от So Lucky*

# 197
Наложи ми се да прекарам няколко часа на една детска площадка там и изпаднах в културен шок.
Културен шок по площадките си е закон. Laughing Не е от квартала (не съм посещавала площадка във В-НЕ 1), а като цяло нивото е ниско. Селяци има и в центъра, за жалост.

И малко да се посмеем :

обекта е в строеж, но очевидно вече се живее, намира се в Бриз

Ако някой го интересува, 3стаен струва 67000паркомясто без пари.

Абе ти как може такав талаш да офертираш и брокерираш Simple Smile ... за такава цена по -добре цял град харем с украинки на БДС да си купи човек 😂😄🤣, отколкото да се забие в тоя Каманяк дето се води лоша част на бриз и асфалт йокВ следващите 10 г. Ако някой иска да е отшелник и да се самоубива като скача от високото да кълве на такава оферта.

# 198

Не говоря само за детската площадка, а за хората които наблюдавах през тези няколко часа. Селяци има навсякъде, но концентрацията е различна, аз не бих купила във Възраждане 1,  вие купувайте като ви харесва.

# 199
Аз нямам навика да наблюдавам хората, до там че да преценя ниво на културата и концентрация на тези с ниска култура.  Laughing
Принципно всеки си купува където му харесва, не знам защо си мислите друго.

# 200
  • Варна
Дали случайно Петре е харесал Възрждане 1? Не мислА !

# 201
Казах че съм Харесал Възраждане 1 на фона на другите измислени като баир будала 3 , докарате ми дърва в местността 4  ,и имам една улица до Лидл  в коптор В2 . Но ти нали си момче с прашка даже и не четеш правилно или тенденциозно само ,кво да ти обяснявам аз знам и си моя лична работа какво харесам ... не си пъхай носа в моя бизнес. Само Мене коментираш нямаш ли си патка   там да си играеш с нея !!!!

# 202
Петре, след като си имаш мнение, защо пишеш във форума. Казвам ти, че си в голяма грешка с Възраждане 1,2,3,4. Даже и парка, който направиха във В1 не може да го спаси.

# 203
  • Варна
Повече ми харесва да се закачам с твоя патешки Ентелект Simple Smile

# 204
Защото проучвам града и пазара а и защо да не пиша в форума като имам това право !!! Тука има 2 индивида взели се за ГОУЕМИ ,,граждани” експерти по-всичко сигурно точно те имат най-селският комплекс. Лъкито да каже как ги разпознава селяните да кажем по диалект как различава провадийски от варненски диалект щото на мене сички ми виете като сирени  на линейки 😆 мие-мие-мие добре че пишете иначе нищо не ви се разбира  говора  изяждате букви изключителна неадекватност просто .Но то такива  Като Вас са ди казвали че говорите  МИЕКО щото са от ДАЛИЕКО ( сещайте кви сте ) Говоря конкретно  за 2 хейтърчета те си знаят кои -от другите получавам интересна информация и се държат Ок не прекаляват с квалификации и обиди най-вече. Бг е селска държава всички сме и сте сеяци въпроса е че простия човек се познава като си показва простотията и претендира че е над нещата не живеете в Париж та се осъзнайте малко .Размивате нарочно темата

# 205
С чиста съвест мога да кажа, че нивото във Възраждане 1 е същото като в СПЗ, водеща се сега център. Около парцела, където ще строи "Явор" АД въпросния холандски комплекс е пълно с цигани, складове, производствени халета, автосервизи и прочие. И двата района не ми харесват, но поне не давам акъл кой какво да си избира. За всеки влак  си има пътници и за всеки район купувачи

# 206
Ако вместо ник се пишеше адреса по рождение и по настояще, много от вас щяха да си затварят устите.  Laughing Но нали е форум, тук ако не се поголеемете къде другаде.  Joy

Петре стига обиждА, писнА ми да чета какви са варньенци.  Tired

# 207
  • Варна
Simple Smile, не мога да не отбележа, че темата е придобила един по-хумористичен вид, така Simple Smile))

За съжаление, нямам информация за нещо ново, което да се строи...но последните няколко месеца, навестявам района около - на Марто блока и блокчетата зад ОМВ. На Марто блока Simple Smile, върви много добре и с добър темп, другите където се наблъскаха един друг направо не ги знам как са се разпродали - като сардини са.

Относно загражденията на Пюскюлиев, до колкото бях чела там трябваше да е новата съдебна палата ...обаче, последната година, някой друг е проявил интерес към парцела и май май има ново място за съдебна палата...мисля, че това го четох в другия форум - скайскрепъра....

# 208
  • Варна
Лидл на мястото на Пикадили Младост също добре върви. Joy

Комфорт в Чайка вдигат страшна врява с едни тежки машини, нещо пробиват, целият квартал кънти.

# 209
Лидл на мястото на Пикадили Младост също добре върви. Joy

Както и Кауфланд  до гарата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт