Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 712
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Прочетох предходните теми и тази вкл. В момента с ММ се чудим кое да изберем между - Сезони, К-скай и Фемили гардън. Днес бпхме на среща с Владимир Щерев от Сезони (единият от инвеститорите) и ми се строи човек на място, някой от вас закупил ли си е жилище в комплекс Сезони? 

Утре сме на среща с Комфорт брокерс за К-скай, но за там научих не много добри новини, оказва се че май комплекса е със статут на общежитие и не се планират паркоместа, които са изключително необходими за живущите.

Дайте мнение ако сте запознати с трите проекта, събираме и положителни и отрицателни, за да можем да се спрем на най-подходящият имот.

Сезони вземай .... мен ме хейтът но аз съм за Сезони но брокерите тук ще ти кажат че там всичко готино е купено и ще ти препоръчат   Фемилито ...

# 286
Здравейте! Прочетох предходните теми и тази вкл. В момента с ММ се чудим кое да изберем между - Сезони, К-скай и Фемили гардън. Днес бпхме на среща с Владимир Щерев от Сезони (единият от инвеститорите) и ми се строи човек на място, някой от вас закупил ли си е жилище в комплекс Сезони? 

Утре сме на среща с Комфорт брокерс за К-скай, но за там научих не много добри новини, оказва се че май комплекса е със статут на общежитие и не се планират паркоместа, които са изключително необходими за живущите.

Дайте мнение ако сте запознати с трите проекта, събираме и положителни и отрицателни, за да можем да се спрем на най-подходящият имот.

Сезони вземай .... мен ме хейтът но аз съм за Сезони но брокерите тук ще ти кажат че там всичко готино е купено и ще ти препоръчат   Фемилито ...
Що бе Пешо, Фемилито се продава без брокер.  Wink

# 287
1300 евро квадратен метър

Това за кой етаж е? За мене разумна цена за тази сграда на това място на  този етап на строеж е около 1100 е/кв.

# 288
Значи пиша последен пост за близките дни . Понеже ме нападнахте за лично мнение питайте Лъкито тя е веща и с наблюдение на Сф пазар че ако чуеш мандат.ЛИВАДИ , Кръстова ВАДА, Малинова ДОЛИНА са вървежни но е толко рационално да се купува там колкото във Кайсиева градина , понеже от снимката е видно че последните части на ,,Градината” се застрояват а кайсии има колкото малини в долината, знам ли всъщност който живее там да каже има ли кайсии или само презрели праскови са останали 😆😆😆. Ще изчакам бума на строителството догодина огромно предлагане ще има и като гледам вечер след 8 ч колко много хора има по улиците да не вземат да свършат. Всеки купува по 2 по 3 тегаво ще е да се вредя или може варненски зет както ми пожелахте да стана , ето на Лъки на мъжа му е провървяло намерил е имотна русалка кой знае . Благодаря все пак ще следя новите обекти поствайте за да съм в час и да следя тренда мерси .

# 289
Някой знае ли какво ще има над Ледената пързалка в Младост, стои заградено, а май не се копае... Rolling Eyes

# 290
Пешо може да има нестандартен начин на изказване на моменти но е прав за някои неща. Тези крайните квартали с депресиращите комунистически панели е много трудно да се оправят. Това са панели които са на прага на полезния си живот. Ако не се отпуснат сериозни средства да се санират както трябва има шанс да се превърнат в гета кадето живее най голямата измет. Повечето от тези блокове даже нямат асансъори. Даже и да построят нови блокове тук таме ако гледката е депресиращ соц панел с пране по балконите ще е много трудно да се получат нещата както трябва.

# 291
Пешо може да има нестандартен начин на изказване на моменти но е прав за някои неща. Тези крайните квартали с депресиращите комунистически панели е много трудно да се оправят. Това са панели които са на прага на полезния си живот. Ако не се отпуснат сериозни средства да се санират както трябва има шанс да се превърнат в гета кадето живее най голямата измет. Повечето от тези блокове даже нямат асансъори. Даже и да построят нови блокове тук таме ако гледката е депресиращ соц панел с пране по балконите ще е много трудно да се получат нещата както трябва.
Мразя панелите, но не мога да се съглася с теб. Повечето са 7-8 етажни и си имат асансьор.

# 292
  • Страната на чудесата
Някой знае ли какво ще има над Ледената пързалка в Младост, стои заградено, а май не се копае... Rolling Eyes

Наши познати живеят в блока срещу строежа и ни казаха, че не може да се намери инвеститор за проекта и на този етап няма да се строи.

# 293
  • Варна
Ох, сега панелите ви депресират. Joy
Цял живот сте гледали тази гледка и изведнъж ви стана неприятна. Stuck Out Tongue Winking Eye

Някои пишат в темата за спорта...

# 294

Наши познати живеят в блока срещу строежа и ни казаха, че не може да се намери инвеститор за проекта и на този етап няма да се строи.
Благодаря.
Интересно, защото мястото е добро, тихо, далеч от шум/булевард. Близо до парк, градина, училище, магазини, хипермаркети, мед център Санита...а няма инвеститор.

# 295
  • Варна
Лъки, сигурно заради панелите. Joy
Хората се депресират!

# 296
Хората се депресират!
Панелите може да пречат само на някой расъл в нивите.  Mr. Green

Аз навремето имах една съученичка, живееше до училище(на Нептун) и често и ходех на гости. Супер мега як апартамент, панел. Още го имат, дреме и че е панел, на 5 мин от плажа и входа на морската.

# 297
Хората се депресират!
Панелите може да пречат само на някой расъл в нивите.  Mr. Green

Аз навремето имах една съученичка, живееше до училище(на Нептун) и често и ходех на гости. Супер мега як апартамент, панел. Още го имат, дреме и че е панел, на 5 мин от плажа и входа на морската.

И кое точно му е предимството на панела освен правата квадратура. Аз също имам приятели живеещи в панелки ... супер неравности , мухъл хващат още по лесно като пееш в банята сигурно и съседа те чува , даже секс незнам как правят тия хора то няма никаква шумоизолация. Общите части са покъртителни и ужасни , асансьорите са тип Чернобил от копчетата може ток да те удари да заседнел или да пропаднеш . Да живееш в такова си е признак на Гето и точно хора от села и поляни и ниви от къра са докарвани в такъв тип жилеше уж временно в светлият соц с идея да ги ,,прехвърлят” в нормални . Филма ,,Топло” пресъздава тази реалност. панелите трябва да бъдат оставени на самотек да паднат ако трябва а не санирани с общи пари , нали живеем в капитализъм !!! Накарайте един чужденец да живее там или да го вземе под наем ? Да не говорим че във самите стени са пъхани картони и хартия от ракиджиите майстори.,еко строителство демек . Най -често и малцинствата се настаняват в близост или обезщетяват директно с такива . Тя Лъкито не я слушайте иска в Гръцка махала да живее принцесата но яростно защитава Панеля , демек буржоазна графиня по дух дето ви приказва колко е хубаво по бай тошовски да си живеете Simple Smile .

# 298
, даже секс незнам как правят тия хора то няма никаква шумоизолация.
Пешо, не правят секс в панелите, да се чуди човек от къде тези лапетии по площадките в междублоковите пространства, сигурно щъркела ги е донесъл...

# 299
Лъки хващаш се за думи , но реално всеки иска да избяга от панел на който му е изтекъл срока на годност вече. Извинявай ще използвам обаче значи да твърдиш че панел е по добре от ново строителство е все едно да твърдиш че да спиш  с изсипана  лелка е като  с манекенка ( без да предполагаме че километража им е един и същ горе долу ) , е колко и да е секи щи каже че едното лови окото другото е примирение . Или да караш 15 годишна кола и да е сравняваш с със среден модел нова , Няма как да стане ти що не купи обновен панел а се  хвърли в Лимонадата  !!!?  Никой нормален не би купил панел и то на завишени цени където е по добре да си вземеш нещо ново

Общи условия

Активация на акаунт