Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 503
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Малко пари, големи претенции.

# 541
  • Варна
Петре, ами ти целия град изброи. Grinning
Потърсете новината от днес в Морето, какви неща се предвиждат догодина за кварталите. Не ми хареса какво планират за военните поделения до Алати...

# 542
Петрето е като всеки пришълец, бюджет за Аспарухово, желание за Гръцката и около общината.

# 543
Пак отклонихте темата пришълец ли съм Хищник все тая Simple Smile . Инфо за лилавата сграда в Аспарухово намерихте ли ми дайте строителя да видим горния апартамент има ли го на пазара реално  ?  Мисля и друго може да взема 1 -ен централна част обзаведен за сам човек стига ... топ локация по малки сметки , пък ако ме вземе някоя виЗантийска мома от Гръцката мога да се пренеса винаги при нея и да рентваме това в центъра през АирБнб. ... имам познати чужденци и така но това ще е в бъдеще де. Иначе за ерген бива не трябва да сме лакоми , ако ли не все да мога да продам и да му взема пари варианти има трябва си опеча главата какво точно искам.,особено ако пътувам чужбина така ше е по удобно . Ако взема нещо на БДС как ще става с ремонта леле треа да наглеждам работници и да живея на хостел или да спа при Киса Примерно Simple Smile като работник да ми рентва тя я мазе я таван .

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 17:43 от Petre_33

# 544
# 545
Знам я тая сграда Simple Smile ... абе Лъки аз ако изкопам  500 000 Е баш у Варна ша ги вложа лелеле  направо ви вземам всички жени тука от варненския форум да не кажа че ша се разведете сами 🤣 и по круизите шампанско и живот ... то в Лондон в банкерския квартал с гледка има за по 400–500 000 и винаги ше може да го ликвиднеш продан  , извинявай ама като казах КОПАМ трудно се копат , а не ща да ги зарявам у Варна . само ненормален балкански мафиот би хвърлил 1 млн за там

# 546
То и яхтено пристанище се готви в Аспарухово някъде в неясното бъдеще. Е те минусите ги изброиха, което не значи, че е най-лошият квартал естествено. Има си причина естествено да е по-скъп от Владиславово и Виница. Реално при нормално движение си много бързо на центъра. Всеки си има виждания. Един съвипусник си купи голям апартамент за 100к евро точно в Аспарухово. Свикнал си е, там си му е средата, харесва си го. Района на търсене е достатъчно голям, даже прекалено. Ще се намери нещо.

# 547
Съвипусник !!!  Превод  не я Знам тази дума ... дано спрят да горят боклук във Девня за да не стане Варна като Сф и Пловдив , това ми е изискване ще се иЗбием в тази държава с тея коли . Е да бетон има спор няма  все ще пъкне нещо.

# 548
  • Варна
Petre, защо не инвестираш в Бургас ?

# 549
На мен ми се зави свят от липсата на препинателни знаци в изискванията на Петър. И нашият бюджет е такъв може би малко повече, но със сигурност няма да купим сега, когато е пикът на вълната.
Виница не знам какво му се харесва, освен ако не си в къща. Ходя на гости на приятелка, като видя всичката мизерия пред Макао и ме стяга гърлото. Автобусната линия 31 е ок, но пак пътуваш 25-30 минути и то лятото. С 31а е по-зле, защото минава през най-гадната и разбита улица надолу от светофара на Макаото. Там нито университет, нито някакви екстри има, само базови неща като училище, банка, мтел, ветеринар и пазар.
И не знам за другите, но мен не ме кефи това отношение към пришълците. Какво значение има кой от къде е? Така или иначе градът се пълни с хора от Добрич, Шумен и Търговище. Да не би в София да няма пришълци? Няма по какво обаче да се сравняваме с условията на София, имаме едно море и това е. Дори пристанището ни не е голямо, индустриална зона йок, за работни места няма да коментирам.
Петре, живяла съм в 5 различни квартала на града и за тях имам впечатления. Окръжна болница бива, както и Младост. Особено сега с новия Делта планет (на мен ми харесва) бих отишла да живея там пак. Има удобства, добро училище (ПГИ Иван Богоров), Марешки, Санита, малък търговски център Явор, голям Делта планет, долу са ти Практикер, Техномаркет, Технополис, Айко, Елитис, Лидл. За 15 минути си в центъра, а ако си в трафика за 30 и пак зависи от къде ще минеш.

# 550
Ами пришълци сте си.  Laughing Във Виница нямало университет.  hahaha Но пък има мтел  Crazy Crazy Crazy
Да ви кажа, че Виница до скоро беше село на 3 км от Варна и разполага със собствен гробищен парк.

# 551
Не ми харесва града с реномето на Очите , бургазлийки са хубави жени уж града е по спретнат , но е доста по малък с населението на една стара Загора още примерно  . В града има доста университети Варна и млади хора хайде вярно много ще напуснат но за мен е важно това  . Навсякъде не е много приятно в Бг но Сф хубаво време почти няма вече или 2 месеца в година ако не е снег и студ ще е прахоляк и адски мръсен въздух . Плюс тва повечето чужденци в Бургас минават транзит и са по курортите . Реално Варна има и курорти и предлага все пак един не лош град. Според мен има проблем когато много хора се заселват едно място , аз например Варна би била перфектна за Бг стандарт ако е 500-600 000 ще е динамичен и жив проблема е и че и аз не го искам вече защото инфраструктурно ше е ад  няма и метро или алтернативен транспорт.  А и бургазлии са некви мега айде да не използвам ... БМВ-та им са по нови но са модефицирана версия на монтано-Врачански мутри Simple Smile .Аз търся спокойствие в тая възраст  абе харесал съм си я тая Варна бе ,имам хубави спомени къде ша хода Бургас и юга там хората са по -топли и добри аз съм северняк и съм свикнал С други хехехе . Всички се юрват от Изток на Запада ако други правят обратно ше има баланс а той е важен в Живота . каравела ресиденс е в Младост да взимам там а Simple Smile !!?

# 552
каравела ресиденс е в Младост да взимам там а Simple Smile !!?
Не, не взимай.  Party
Ако купиш, темата пак ще умре. Без теб ни чака скука и самота. Не купувай, само гледай.  Naughty

# 553
  • Варна
Може да купи, ние ще го успокояваме после. Grinning Petre , власт няма и архитектурна концепция .

# 554
Аз му казах къде да купи, той скъпо било. 1500е/м2 за топ център, лукс сграда му било скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт