Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 243
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Минавам да споделя за капсулите Ленор. Бях пуснала кухненски ръкохватки и разни не много замърсени дрешки на 40 градуса, стандартна програма. Дрехите са изпрани добре, но ръкохватките са си с петната. Да, поизпрани са, но са целите в жълтеникави петна, където е имало по-силно замърсяване. Нарочно не сложих нищо за петна, за да видя колко добре ще се справят капсулите.
Ще пробвам скоро и това с магнезия и ще пиша тук.

# 451
  • София
Преди време бяха обсъждани препаратите на Miele - не си заслужават парите. Купувай си ПРАХ от високия клас и се наслаждавай на доброто пране.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 17:07 от РРР

# 452
  • На брега на реката
Така и съм процедирала до сега, но новата ми машина има и автоматично дозиране и искам да си го ползвам, иначе се обезмисля покупката на конкретния модел.

# 453
Така и съм процедирала до сега, но новата ми машина има и автоматично дозиране и искам да си го ползвам, иначе се обезмисля покупката на конкретния модел.
Купете си 2 контейнера по 60лв са. В контейнер 1 слагам за бяло, в контейнер 2 за цветно, настроени са по 75мл да дозира за нормално замърсяване, съответно ако избера леко замърсяване дърпа по-малко, силно замърсено повече. Омекотител не използвам, не искам да си затлачвам пералните с тях. Какъв модел избрахте с twindos ?

# 454
  • На брега на реката
Това е машинката, която избрах и ще дойде до края на седмицата.
Скрит текст:

С нея ще получа и от двата препарата по една опаковка и тъкмо ще ги видя как ще ме изкарат, като време.

Удобно ли е, ако имам въпроси, да Ви пиша ЛС, за да не спамим темата за препаратите?

# 455
Мнение? Изпират ли добре, задържа ли се аромата след пране?

# 456
Моля ви, ако пуснат в Билата Коколино 67 пранета за 3.80 (ли беше), да пишите тук, че вече не пазарувам в този магазин и няма как да следя промоциите.
Валидност до 25.12.2019 г.

# 457
Някой знае ли този Ариел за цветно или за бяло е?

# 458
Някой знае ли този Ариел за цветно или за бяло е?
[/quote
Бяло

# 459
Ей, ще го убия! ММ го видял на промоция и го взел, а аз не го харесвам
Благодаря все пак!

# 460
  • София
Ей, ще го убия! ММ го видял на промоция и го взел, а аз не го харесвам
Благодаря все пак!
Аз ги харесвам тия капсули, но са за бяло пране само.

# 461
  • Пловдив
Е как само за бяло? Ето цветните..

# 462
  • София
Е как само за бяло? Ето цветните..
Скрит текст:
Аз говорех за тези, които мъжа й е купил, а те съдейки по снимката са за бяло само. Иначе се продават и за цветно, ама той не е купил от тях до колкото разбрах.

# 463
  • София
Капсулите като цяло са универсални, независимо какво пише на кутията. Надписите COLOR са маркетингов трик, за да си купите и от двата вида. Всъщност, те съдържат оптични избелители, които не увреждат цветовете и траят до следващото пране.
Ако искате бяло пране, не разчитайте на капсули, нито на течен препарат.

# 464
Точно това исках да напиша и аз, маркетингов трик е - кратко и ясно! Пери си спокойно и ... не го убивай човека! Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Общи условия

Активация на акаунт