Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 237
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Миризмата им не е променена и са от чужбина. Ще погледна какъв срок на годност имат.
Все пращам чанти и мъкна с куфари, та сега като си дойдох по празниците и видях, че има десетина омекотителя, прах за около три години напред и т.н.

# 481
  • Пловдив
Е как може да се запасявате или да забравите? Аз имам по шише, което ползвам и толкоз Simple Smile

# 482
Е как може да се запасявате или да забравите? Аз имам по шише, което ползвам и толкоз Simple Smile

Аз обожавам препарати от всякакъв тип, като особено много ценя перилните Simple Smile.
Този омекотител беше заврян в една ниша, под мивката и е стоял така, без да има кой да го види и използва.
По принцип аз запасявам къщата (тъй като не живея много в България) при промоции и изгодни предложения, да има. Така или иначе се пере и чисти постоянно и трябва да има, да се пробва Simple Smile.
Като си дойда и първото нещо е да обиколя, за да видя какво ново е излязло и да грабя Grinning.
Като се прибера пак същото, но на друг пазар, с други видове.
Нетърпима съм, но страст. Същата съм за парфюми и козметика...

# 483
Оо и аз не мога с по едно шише. Разполагам с количество, способно да зареди целия град в случай на криза Simple Smile

# 484
  • Варна - Черна гора
По повод сгъстения омекотител ето какво е писала Guess who през 2015 год. (Съжалявам но не мога да го вмъкна като цитат)

Искам да напиша „лек” за сгъстен омекотител, който открих вчера в Интернет и току-що изпробвах. Необходимото количество се изсипва в капачката и се слага за секунди в микровълновата. Понеже количеството е много малко, достатъчни са 10-20 секунди: трябва само да се загрее, не да кипи, така че в зависимост от микровълновата е хубаво да се проверява. След затоплянето омекотителят се втечнява и може да се ползва съвсем нормално без да е необходимо разреждане и без да остава по отделението. Това трябва да се направи непосредствено преди употреба, защото като изстине, пак се сгъстява леко, т.е. втечнявате и изсипвате в отделението когато наближи последното плакнене.
За пореден път искам да кажа, че може да се ползва само омекотител, който е сгъстен, но миризмата и цветът не са променени. Ако миризмата и цветът са различни от нормалните или се е разделил на две фази, трябва да се изхвърли.

# 485
Ох, това си е мания. Имам поне по 2 за бяло и 2 за цветно. Отделно за вълна. С кремовете съм пак така. Не е било да имам само 1 крем. А за тези за ръце да не говорим. Но кожата на ръцете ми е много суха, та каквото ми рекламират-опитвам.

# 486
Някой виждал ли е дали има прахообразен Ариел тази седмица на промоцията в Кауфланд? Защото пратих да ми вземат и твърдят, че имало само течен. А на брошурата пише и прах.

# 487
  • 1st floor
Вие добре се запасявате, а аз се изпуснах и останах през прах за цветни дрехи. Издирвам Ариел или Тайд, или нещо сходно, прахообразно, на промоция.  Mr. Green По-горе четох евентуално в Кауфланд. Но малко ми е далече...Има ли по другите вериги предложения?

# 488
В Кауфланд има големи кутии Ариел за 15лв.
Много му се чудих, ама нещо ме обхванаха съмнения от опаковката и не го взех.
Някой с отзиви за него?

# 489
Положителни са отзивите. И цената му е много добра.
Защо се чудиш?

Непокорна..виж в брошурите на ДМ и Лили...или каквито магазини имаш наблизо.

# 490
Някой виждал ли е дали има прахообразен Ариел тази седмица на промоцията в Кауфланд? Защото пратих да ми вземат и твърдят, че имало само течен. А на брошурата пише и прах.

Взех от Билла, 40 пранета, прах за цветно или за бяло 12 лева.
Има дозаторна чаша в кутията, винаги, когато имам възможност купувам поне по 2 кутии.

# 491
Персил прах на 7 лв в Лили

# 492
Някой с мнение за ОМО лавандула за бяло, но от 8 кг. торби? Качеството същото ли е като на по-малките разфасовки?

# 493
Teta, стори ми се странна кутията, не знам защо ама се прокрадна съмнение, че е  пакетиран тук. После ме усъмни цената, въртях, четох и накрая се отказах.

# 494
Кутията е с дръжка. Нормална е. Имам за бяло от предното пускане 40 пранета.
В К са най-добрите промоции на големи разфасовки. Ето сега 20 пранета ти идват на 5 лв. Обикновено е 7 лв на промо. Или 6 лв. Няма какво да се чудиш.

Общи условия

Активация на акаунт