Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 221
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • 1st floor
Я снимай опаковката на Ариела...

# 511
ОМО-то обаче не е за цветно.

# 512
И аз се позачудих дали да купя Ариела на промоция от Кауфланд. Опаковката е странна, навсякъде по нея пише на български.

# 513
  • София
Омо-то е супер изгодно като цена. 20 пранета се връзват на 4,50 лв. И е много качествен прах от високия клас. Вземайте без колебание.

# 514
  • Русе
Ще взема и аз най-накрая от това ОМО. Имам за около 20-30 пранена от старото, ама, да има Joy
Що не пускат и вариант за цветно пране? Там съм по-зле откъм запас.

# 515
Ако искам да ползвам прах за цветно за бели дрехи каква добавка трябва да сложа?

# 516
  • София
Ако искам да ползвам прах за цветно за бели дрехи каква добавка трябва да сложа?
Ако е за единичен случй /1-2-3 пранета/ - не е нужна добавка, ако ще е системно - прахчета на хейтман, но ще ти излезе много по-скъпо отколкото да си купиш едни прах за бяло.

# 517

От добавката за бяло, но ще трябват поне 4-5 лъжички от него.
От тази с водороден пероксид ...

# 518
Някаква на ДМ в кофичка, май че бяхте обсъждали или тя се слага към прах за бяло?

# 519
Тя е с водороден пероксид. Аз от нея слагах 5-6 лъжички към праха за цветно няколко пъти, докато пак се запася с прах за цветно.
Имам и подобна кофичка от Лидл, лилава една.
Другата добавка беше друга-с  манганов катализатор.
За кратко може. После бива да вземеш прах за цветно Stuck Out Tongue Winking Eye

Виж тук ги нищим
https://m.bg-mamma.com/?topic=1147242.255

# 520
Здравейте! Идвам с един малко глупав въпрос Blush. Взех течен Первол за черно, но досега не съм ползвала течен перилен препарат и не знам къде да го сложа - в касетата за прах или в барабана с дрехите Blush

# 521
  • Бургас
В барабана. В чашка.

# 522
  • София
Течния го наливам в барабана вурху дрехите без отложен старт.

# 523
Здравейте, малко извън темата е но имам един въпрос. Имали ползващи пералня Миеле от модела, който е с автоматично дозиране на перилния препарат? Доволни ли сте от изпирането и качеството на пране същото ли е ако се ползва обикновен прах, а не специализирания препарат на Миеле?

# 524
Здравейте, малко извън темата е но имам един въпрос. Имали ползващи пералня Миеле от модела, който е с автоматично дозиране на перилния препарат? Доволни ли сте от изпирането и качеството на пране същото ли е ако се ползва обикновен прах, а не специализирания препарат на Миеле?
С Персил или Омо резултата е същия, лично аз съм фен на Ариел, но казаха че е по-гъст и не е добре за системата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт