Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с праха за пране Sano?
Къде мога да намеря отстъпка за прах за пране Sano?
Какви са правилните техники за използване на течни и сухи препарати за пране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с праха за пране Sano?
-
Къде мога да намеря отстъпка за прах за пране Sano?
-
Какви са правилните техники за използване на течни и сухи препарати за пране?
Комбинирани текстове: Налейте течния препарат в барабана с капачката директно. Ако използвате друг течен препарат, можете да използвате капачката Omo като мярка и след това да го прехвърлите в друг съд, за да не стои отворено препаратът. Не се препоръчва използването на течни препарати за пране, тъй като могат да доведат до натрупвания вътре в пералнята. Вместо това се препоръчва редуване между течни и сухи препарати, като последните се добавят директно към барабана на пералнята. Сухите препарати за пране трябва да се добавят директно в барабана на пералнята, а не в чекмеджето. Това е така, защото течните препарати винаги се поставят в барабана.
-
Какви са мненията за използването на сапунени ядки при пране?
-
Какво е мнението за праховете за черно пране и течния перлен препарат Persil?
Извинявам се, ако д коментиран, но попрегледах и не открих мнения.
Здравейте, приятели! Покрай новогодишните промоции на капсули за пране се "запалих" да пера с тях. Запасих се с "Ариел", "Омо" и "Персил" за цветно пране. За изпиране - изпират, на аромат - ок! Но на един панталон на ММ се получи петно като от белина. На някой дали му се е случвало нещо подобно. Не мога да си спомня точно от кой от трите препарата съм слагала, за въпросния панталон не ми ми пука, стар е, но се притеснявам за бъдещи поражения от този сорт. Има ли място за притеснения? От какво се получава? В момента на разтваряне на капсулата дали се получава силен концентрат на малък участък? Моля споделете.