Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 225
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Персил Сенситив. Или от ДМ - Денкмит мисля, че имат един ултра сенситив.

# 541
На първа страница има инфо за прах за бебета...

# 542
Ваучер за комплект 3+2 нямахте ли?
Работи си и с обикновен прах машината, има си чекмедже. Twindos системата е екстра просто ако не ти се занимава да слагаш сам препарати.
Аз тази пералня не я взех заради twindos а защото беше най-евтината им със реална, активна система против наводнения(т.нар. Аквастоп). Много производители пишат че имат такава защита но разчитат на клапаните за вода които подават водата в чекмеджето. Тази е с клапан на входящата вода - кутийката в началото на маркуча, такава каквато имат и съдомиялните. Автоматичното дозиране на препарат ми дойде бонус.

В тази новата имах ваучер изпратиха ми ги, аз имам и по-стар модел с twindos в друго жилище за нея съм купувал веднъж такъв комплект 3+2 когато бяха на промоция, но като цяло са скъпи и нямат почти никаква миризма.

# 543
Здравейте! Прегледах темата отгоре-отгоре, но не можах да намеря препоръка за прах за пране за новородено. Имате ли някакви наблюдения върху марките? Нищичко не им разбирам, а не искам да рискувам с обрив или нещо такова...
Аз съм много доволна от Persil Sensitiv прах. Изпира отлично петната от бебешки дрехи.

# 544
Darry_157,  освен праховете, за които са казали вече и праховете за бяло, е добре да добавите едно-две допълнителни изплаквания, за да не остава недоизплакнат препарат по дрешките и да не използвате омекотител.

# 545
Това Миле само с течни ли работи?
Не, както избереш, можеш да си ползваш и варианта с прах.

# 546
Хиляди благодарности!!

# 547
  • оттам, откъдето започва България
Днес ходих до ДМ и там попаднах на тези перилни препарати.
Скрит текст:
Някой ползвал ли ги е?

# 548
Здравейте, някой ползвал ли го е? Може ли мнение. Simple Smile Извинявам се, ако д коментиран, но попрегледах и не открих мнения.

# 549
В праха Ариел вече няма мерителна чашка Confused

# 550
  • Бургас
В кутиите за 18 бр. пранета има. Много са ми удобни и харесах и праха, предвид, че от няколко години не бях ползвала Ариел. Взимам ги от Елитис на 7,99 лв.

# 551
Точно за 18пр. отворих току що и няма. Произведена е на 15.10.2019г. Да не би просто аз да съм кърък Grinning

# 552
Точно за 18пр. отворих току що и няма. Произведена е на 15.10.2019г. Да не би просто аз да съм кърък Grinning
Ами не си само ти - аз съм купувала 2 кутии едновременно и в едната има, а в другата няма, така че си е късмет явно Joy

# 553
  • София
Здравейте, приятели! Покрай новогодишните промоции на капсули за пране се "запалих" да пера с тях. Запасих се с "Ариел", "Омо" и "Персил" за цветно пране. За изпиране - изпират, на аромат - ок! Но на един панталон на ММ се получи петно като от белина. На някой дали му се е случвало нещо подобно. Не мога да си спомня точно от кой от трите препарата съм слагала, за въпросния панталон не ми ми пука, стар е, но се притеснявам за бъдещи поражения от този сорт. Има ли място за притеснения? От какво се получава? В момента на разтваряне на капсулата дали се получава силен концентрат на малък участък? Моля споделете.

# 554
  • София
Такова ми се е получавало на един единствен анцуг, с прах за цветно. Мислех си, че е от омекотителя.
Още си пера с този омекотител, други петна никога, никъде не е имало. Пълна загадка си остана за мен.

Общи условия

Активация на акаунт