Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 079
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Еха, представям си едно време, когато жените са прали дрехите и вълната на реката! Сигурно природата не била никога по-мръсна, ти да видиш!
Те британците още не са открили един кран за топла и студена вода, ама за пране ще дават акъл (не, че ДейлиМейл не като Блиц и Пик....). А и да вземат да си купуват по-качествени дрехи, за да не им се развалят форми и цветове.

# 601
  • София
Британските учени да спрат производството на течни препарати и омекотители. Пък ако щат после и въобще да не се перат.

# 602
  • София
Това за околната среда и друг път съм го чела. Възможно най-кратка програма, течен препарат или сапун. Не знам колко по-природосъобразно е да си съсипваш дрехите така, но аз лично не го практикувам и не мисля да опитам.

# 603
Някой коментираше,че няма мерителна чашка в праха Ариел,и при мен е така....вече 2 кутии от по 18 пранета и една от 60 пр.отварям и нищо!🥴

# 604
  • В свой си свят :))))
Някой коментираше,че няма мерителна чашка в праха Ариел,и при мен е така....вече 2 кутии от по 18 пранета и една от 60 пр.отварям и нищо!🥴

Няма, аз затова си вардя една от 100 години дето се вика. Може да не слагат заради пластмасата...

# 605
Както бях писала преди - моите прахове са все за 140-150 пранета. Никога не ми се е случвало да намеря вътре мерителна чашка.
И аз си пазя една стогодишна...

# 606
Пълна съм с чашки.

# 607
  • София
от ? течни?

# 608
От ариела сигурно. Него купуваме, Омо и Персил. Та от тях ще са...
Прахове.

# 609
И аз имах,ама ги изхвърлих преди време,само една си оставих...шматка 🤪

# 610
Моята чашка е от поне 15 години, продаваха Бонукс с такава в пакета.
Мнения за бяло Коколино Сензитив-72 пранета за 5.20?
Тук сте хвалили син и жълт, ако се не лъжа.
В момента съм много доволна от един син Ленор за 18 пранета, много устойчив и свеж аромат.
Не съм очарована от немски универсален гел Weiber Riese.

# 611
В момента съм много доволна от един син Ленор за 18 пранета, много устойчив и свеж аромат.
Не пиша в темата, само чета, но от Коколино сензитив съм много доволна. Откакто се е родило детето ми, само с него пера дрехите му. Няма проблеми, дрехите миришат деликатно и трайно.

# 612
Cocolino sensitive отново бяло има и с бадем. Преди няколко месеца си взех една бутилка и се влюбих. Сега се опитвам да изхабя всички запаси от омекотители в къщата и смятам за известно време да премина само на него. След сушене в сушиля и ароматите на Ленор и ароматите на Максима/обикновенно купувах такива/ просто се губят. За съжаление не го откривам навякъде, но мисля, че е в постоянния асортимент на Кауфланд.

# 613
  • Русе
От ариела сигурно. Него купуваме, Омо и Персил. Та от тях ще са...
Прахове.
От ОМО и Персил със сигурност не са. Само тях ползвам от няколко години и до сега ни една чашка е нямало. Имам 6 бр. от Персил, ама са отпреди 15 години. Не бих отказала още 1-2, ама няма

# 614
  • В свой си свят :))))
Cocolino-то и на мен ми харесва, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт