Есента дойде, Майското бебе ще хапва пюре :) - Тема 2

• 19 917
  • 823
  •   1
Отговори
# 390
Имаме ли фейсбук група??🙂

# 391
На навършени 6 месеца захранихме на 4иполовина

# 392
  • Sofia
Момичета бърз въпрос....как давате плодово пюре, топло или студено. Днес въвеждам ябълка и се чудя как да я дам 🤔

# 393
  • София
Аз го давам на стайна темп или леко затоплено.

# 394
  • Sofia
Благодаря Simple Smile

# 395
Всичко давам на стайна температура или студено. Моят не иска да е дори и леко топло, става проблем. Не знам защо. Едно и също пюре като е топло (съвсем нормално топло, не горещо), реве, като е от хладилника го яде и пита за още.

# 396
И аз един бърз въпрос Simple Smile От два дена вече може да се каже ,че сме заместили обяда 🙏 дали да въвеждам вече пилешко се чудя или да изчакам още. Как приеха месото вашите дечица,нашия си има и колики 🤦♀ Та какво да правя не знам 🤷♀

# 397
Браво на всички заместили обяда, дано до месец и аз да се похваля.

Днес, ден втори, втори опит с тиквата - пълен фейл. Вчера си викам хайде ще сваря един био морков, после с новия пасатор цак цак и детето ще хапне две лъжици. Да де, ама никой не ми каза, че такова символично количество пасатора няма как да го захапе добре. Таткото вика “дай с чопъра, може и да станд”, аз през това време пригласям “дали да не му сипем все пак малко вода” Joy голям цирк с две думи! В крайна сметка пюре от био морков не стана, отворихме една купешка тиква от ДМ, набутахме едва едва на детето в устата две лъжици, а то се чудеше какво става Grinning Та днес си мисля “ ето, спа от 11 до 2, щастлива ще е, готова за нови неща”..... на първата лъжица не знаеше как да реагира, на втората и третата ми буташе ръката, на четвъртата се разрева с цяло гърло.

Аз не губя надежда, няма къде да бяга.

ПС. Докато пиша това я кърмя. Тя много обича да пълни памперса през това време. Сега в чест на мама пусна една голяма бомба, ама от онези дето преливат - нейното боди, блуза, панталон ииии на мама панталоните. Както си бяхме готови за излизане, сега ще се къпем JoyJoyJoy

# 398
Браво на всички заместили обяда, дано до месец и аз да се похваля.

Днес, ден втори, втори опит с тиквата - пълен фейл. Вчера си викам хайде ще сваря един био морков, после с новия пасатор цак цак и детето ще хапне две лъжици. Да де, ама никой не ми каза, че такова символично количество пасатора няма как да го захапе добре. Таткото вика “дай с чопъра, може и да станд”, аз през това време пригласям “дали да не му сипем все пак малко вода” Joy голям цирк с две думи! В крайна сметка пюре от био морков не стана, отворихме една купешка тиква от ДМ, набутахме едва едва на детето в устата две лъжици, а то се чудеше какво става Grinning Та днес си мисля “ ето, спа от 11 до 2, щастлива ще е, готова за нови неща”..... на първата лъжица не знаеше как да реагира, на втората и третата ми буташе ръката, на четвъртата се разрева с цяло гърло.

Аз не губя надежда, няма къде да бяга.

ПС. Докато пиша това я кърмя. Тя много обича да пълни памперса през това време. Сега в чест на мама пусна една голяма бомба, ама от онези дето преливат - нейното боди, блуза, панталон ииии на мама панталоните. Както си бяхме готови за излизане, сега ще се къпем JoyJoyJoy
Ние много харесахме тиквата , прави МММ днес беше 4 ден и като спра да му давам почва да вика :д , дано следващите неща също бъдат харесании..

# 399
Мами да се оплача тая нощ пълен кошмар дали спахме един час незнам. Не иска да спи днес ако спа един час пак през деня е добре. Не знам защо не иска да спи от вчера много млко спи на моменти плаче през повечето време се хили. Много странно период ли е какво е. Дно премине скоро че това недоспиване е ужас. Кошмар. Сега ставането по 2пъти на нощ ми се вижда рай.

# 400
Мами да се оплача тая нощ пълен кошмар дали спахме един час незнам. Не иска да спи днес ако спа един час пак през деня е добре. Не знам защо не иска да спи от вчера много млко спи на моменти плаче през повечето време се хили. Много странно период ли е какво е. Дно премине скоро че това недоспиване е ужас. Кошмар. Сега ставането по 2пъти на нощ ми се вижда рай.
Така е всеки ден е различен... Един път т правят да откачиш друг ден се чудиш защо са послушни.. :д

# 401
G.kehaiova ние от седмица сме така 😣 сънят е мираж Sad през деня също не е цветущо положението . Отново всичко е с краката на горе 🤦♀ Дано е период и отмине 🤷♀

# 402
И аз минавам с оплакване. Вчера от 8.30 до 15.30 е ревал.. спа 15минути за целия ден, венецът се подува, но зъби няма. Страшен рев беше, пищи, блъска се. Накрая в 16.00 заспа до 19.00. Събуди се, яде нормално и в 8 си легна. Беше кошмар, не искаше да яде, да спи, да играе, Панадол не го успокои за дълго, с Калгел мазах, с Дологел  - нищо. Днес се събуди в 4.50 сутринта, за втори ден е така, заради смяната на часа, а и днес купих Дентинокс в случай, че пак има някакви ревове, но той беше изключително спокоен, спа си, хапна си.

# 403
Повтарям се, за което се извинявам, но искам да попитам имате ли мнение за пюрета Holle?
Отделно въведох всички зеленчуци, вече мога ли да давам така наречените пюрвта "нежни зеленчуци, зекенчукова супа"? Гледам в някои има грах, в други спанак, тук-таме и ориз? В малки количества, но все пак..

# 404
И аз ги загледах Холле, ще следя коментарите 😉
Че тепърва започнах със захранването и то с морков
И аз да помрънкам - определено е трудно с тия зъби, рееев, крещене чудо 😵дано поне седмица имам почивка. Някой купувал ли е  кехлибарено герданче ( има ли полза) 🙄

Общи условия

Активация на акаунт