Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Гедиз Ъшъклъ, на вашето внимание.

Башак Парлак имаше рожден ден скоро. Неслихан е осиновила бебе панда, от нейно име.

Башак е написала: Защото сърцето е красиво Heart
Нашето слънчице с едно голямо, прекрасно сърце  love001
Башак точно е определила същността на Неслихан  Heart Eyes

Еви знае ли се нещо повече за този артист, къде е играл?

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 12:57 от БлагаВест

# 286
О, момичета, разписали сте се за Вуслат-а Simple Smile И аз мнооого харесвам Кадир в ролята на Азис, много ми допада образът отвсякъде, хихи. Прехвърлих го набързо епизода и ще чакам превод. Другият епизод ще е доста динамичен, ако съдим по трейлъра. Не знаех, че са сменили сценаристите. Simple Smile

# 287
Здравейте дружки Hug
Аз снощи се загледах пак във Вуслата , ама нещо много малко даваха Азис и Фериде .
Малко пояснения -жената , майката на полицайката каква се пада на Фериде ? И друго - Анета знае ли ,че Алис е жива ?
Да не се окаже Султан дете на Тахсин и Алис , та Султан да е сестра и на двамата ? ( не съм гледала края на сезон 1 , нито сезон 2 , за това така неподготвено за изказвам )

# 288
  • Варна
Фили,  Зехра е сестра на майката на Фериде. Фериде не знае.
Има нещо около Султан, но ще трябва да чакаме, за да видим каква е връзката.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 17:30 от BVAR

# 289
Привет, момичета Hug Hug Hug

Тюлин Язкан ще е момичето, за което ще се жени Санджар. Хубавичка е.

# 290
  • между морето и небето
Привет 🤗,

Фили, аз доколкото съм разбрала досега, никога не се е споменавало, че Анета знае нещо конкретно за Алис, освен че има син, нито дали е жива или мъртва. Само Керем знае, а вече и Султан. В предния епизод имаше много затрогваш диалог между двамата и тогава Керм разказа за срещата с майка си.

Аз не разбрах Зехра и Сухейля да са сестри. Казаха, че са нещо повече от приятелки, като сестри били, ама може да съм сгрешила.

# 291
Нихан Козджуолу/Сойдере стайл Heart Eyes

Между другото, екипът е в Будва Blush

# 292
Eве, нали на билетите им пишеше Подгорица. Откъде излезе Будва newsm78

П.П Видях при рускините Peace Качили са тези снимки и Ана Боз е написала Будва.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 20:36 от savovas

# 293
Да, до Подгорица бяха билетите, но сега се тагват в Будва, Васе Grinning

https://www.hotels.com/ho938895808/hotel-wow-budva-montenegro/?p … &gclsrc=aw.ds

# 294
Да, до Подгорица бяха билетите, но сега се тагват в Будва, Васе Grinning
Еве, видях и се редактирах Peace

# 295
# 296
  • София
Добро утро момичета  bouquet
Събудете се с усмивка и отпийте от ароматното кафе, за да бъде хубав денят ви...
Днес е сряда, прокрадна се надежда скоро да ни зарадват с промото на сериала ДП. Чакаме вече с нетърпение  Heart Eyes

А докато чакаме, до премиерата на Кадир остана само един ден. Нека му пожелаем успешен старт  smile3501

# 297
  • Варна
Привет : )
Габи - мисля ,че Салих баба го каза това, че Зехра и Сухейля са сестри. Рових да видя къде беше, но не можах да го намеря за сега. Пак ще опитам да го намеря. Сега се замислих - може и Анета да го каза някъде. И си казах - а така - Ямур и Фериде са братовчедки, при това първи.
В края на 26-та серия Зехра гледа много особено Фериде - с любов и грижовност, зарадва й се много - там където се видяха в парка.

# 298
  • София
Ранини е споделила, че от новите сериали този сезон за нея фаворит се очертава да е "Дъщерята на посланика", като е изброила първите 5 сериала...

# 299
Ново от инстаграма на оператора Сердар Армутлу

Много работа имаме, много Sunglasses

Връщам се да добавя, че снимат на новото летище в Истанбул днес. Значи за Черна гора е заминал само екип за подготовка на снимките там.
Дано на летището пък ги види някой днес и пусне някоя снимчица. Я на Неслихан, я на Енгин, а най-добре и на двамата Grinning

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 11:07 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт