Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 832
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • между морето и небето
🤗   Привет 🤗,

Благодарение на вас следя новините около новия проект на Несли. Надявам се да ми допадне и сценария да е интригуваш.
Но засега, Вуслат си остава моята единствена слабост за тази година. Невероятен е Кадир в ролята Азиз. Умит също. Аз ли съм пристрастена, но слаби изпълнения не виждам.
Четох, че сменят сценариста. Някой може ли да ми каже от коя серия започва работата на новия  сценарист?
И някъде някой говори ли колко серии ще е самия сериал? Би трябвало едва ли не да е посредата, ако съдя по развоя на играта, но загадките все повече се разплитат.

# 256
Габи, доста отдавна четох, преди началото на втори сезон, че ще направят още около 21 или 23 серии, не помня точно, независимо от рейтинга.
За сценариста новия нищо не мога да кажа, тъй като не следя сериала, първия сериал с Кадир, който не гледам.
Не ни съвпадат енергиите просто, наистина съжалявам.
Иначе ви чета с интерес, особено разборките на Боби, но и тя скоро не е пускала нищо по въпроса Grinning
Спряха да пишат и другите момичета, дано не е заради това, че пишем повече за Неслихан.
Няма да си кривя душата, тя ми е повече на сърце, но и двамата са ми слабост и се радвам на успехите им.
Например, сега ми е много интересна театралната постановка. Кадир е в нов образ, комичен и би ми се искало да го гледам. Пък и си личи, че много се забавлява екипа на репетициите.
За интервюто с Кадир исках да кажа. Разказва , че за пръв път от две години се разделят за по-дълго и Неслихан много му липсва. Но когато чува гласа й по телефона, Неслихан звучи развълнувано и щастливо и той много се радва за нея.
Към днешната снимка сред природата, там пък разказва Кадир, че отдавна обича къмпингуването и е добре подготвен. Учил се е от бивши войници и професионални алпинисти. Научил е и Неслихан на всичко, което знае. Природата не прощава на неподготвените, колкото и добра екипировка да имат.

# 257
  • между морето и небето
Еви, благодаря за отговора. Много ми липсват коментариите по Вуслат.

# 258
Привет, момичета Hug Hug Hug

Габи, доколкото си спомням четох преди 2, 3 епизода, че сменят сценариста, което означава, че вече би трябвало да е започнал.
Аз се заплеснах с Невестата и Вуслата го оставих засега, затова и не го коментирам, че не знам какво се случва. Но ще си го догледам по някое време.

# 259
  • Варна
Еви, не коментирам , защото да не издавам, за които гледа по-късно.
Разкриха се много неща и ако ги напиша директно - няма да е интересно. Отделно нещо ми я няма музата за по-дълго писане.

Кой е сценариста може да се види в надписите на серията. Не съм се заглеждала дали вече е сменен и от коя серия ще е новия.

# 260
Здравейте,

И аз да се включа, защото си гледам само Вуслата, ама  по-много пъти Smile
Този сериал е някаква мания: или не ти допада изобщо, или като зациклиш няма спиране.
Рускините са много активни и следя новините там. Новите сценаристи са от 27-ма серия, т.е. утре серията ще е с новите сценаристи. Явно те ще разплитат възела. Дано само да запазят мистиката и мъдростите на Салих Баба, че без тях няма да е същото.

# 261
  • между морето и небето
newt, и аз имам леки притеснения дали ще се запази същия дух на Вуслат след като се смени сценариста. Втори сезон ми се вижда доста по-раздвижен. Героите, макар и същите, като че ли са по-многопластови. Някои продължават да ме дразнят, като Фаик например.
А повторенията и при мен са налице, особено на някои диалози и задължително на притчите на Салих баба.

# 262
  • Варна
И аз си го повтарям Вуслат : ) и ми е най-интересен от всички.

# 263
И аз си го повтарям Вуслат : ) и ми е най-интересен от всички.

И на мен . Още не съм започнала  повторението ,че гледам Nnnnn на брой сериали ,но ще ....че много завъртулки и там има .

# 264
Аз също продължавам да си гледам Вуслат с голям интерес. Доколкото разбрах новия сценарист започва от 27 епизод. На мен също много ми липсват дискусиите относно епизодите.

# 265
  • между морето и небето
Добро утро 🤗, успешна и приятна седмица на всички 😊

Аз също продължавам да си гледам Вуслат с голям интерес. Доколкото разбрах новия сценарист започва от 27 епизод. На мен също много ми липсват дискусиите относно епизодите.

Ооо, токава да се върнем към обсъждането. С удоволствие бих го направила.

# 266
  • София
Добро утро дружки  Hug
Нека да ни е спокойна и топла предстоящата седмица. И да ни изненадат с новини около ДП  Peace

Коментирайте момичета Вуслат. С удоволствие ви чета. Аз стигнах до края на първи сезон. Още не съм подхванала втори. И затова не се включвам с коментари. Чакам да се натрупат преведените серии и ще го продължа. Този сериал изисква да се гледа с огромно внимание и съсредоточение. А когато вие го анализирате, става много по-ясно какво се случва. Така че, дерзайте   newsm51

# 267
Добро утро дружки Hug Heart Eyes
Аз също спрях на сезон 1 , но мисля като намеря време да го гледам .Разбира се заради неотразимия Азис и харизматичния Салих . Гледам и Феридето са я облекли по-добре , няма да казвам за отслабването . Тя ,че е хубава е хубава , но всички , които я гледат във Вуслат знаят ,че е закръглена .Не разбирам защо така си издължава снимките , които публикува в соц. мрежи сякаш не знаем ,че го е направила .Напомня ми на една друга , която я издължаваха в рекламите и и беше много смешна Joy
Казват ,че пускат Дъщерята в сряда ( не знам колко е достоверно ) , което значи ,че ще се конкурира с Осман на Бубето и с Куршума ( на който много разчита Фокс ,че ще е успешен ) . За мен е ОК сряда , даже се радвам , и както обичам да казвам - за всички има място под слънцето , особено за добрите проекти .
Успешна седмица , дружки Heart Flowers Four Leaf Clover

# 268
Добро утро 🤗, успешна и приятна седмица на всички 😊

Ооо, токава да се върнем към обсъждането. С удоволствие бих го направила.

Габи, нямам търпение да разбера какво ще каже Зехра на всички събрали се у Фаик. Странна жена ми се струва и все още не се знае какъв персонаж ще е положителен или отрицателен.

# 269
Привет, момичета Hug Hug Hug

От режисьора- "Малко остана и ще се срещнем"

Общи условия

Активация на акаунт