Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 022
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Geiа, стискам палци за баща ти. Мерси за мнението. Радвам се, ако успявам да разведрявам обстановката.

Аз все още съм добре. Кръвното ми май се повлия от новите медикаменти. Взех и Нолвадекс-а днес и дано и кокалите ми ме отпуснат, че бая ме схвана.

Аз пък накупих хелуински хави. Ние имаме много и от други години и мисля и тази година да го направя. Доста ни е забавно на мен и децата де. Тук имаме много деца в квартала и става като в Америка по хелуин. Този път ще съм вещица. Имам си и перука до дупето😁

ДОБАВКА

Направих алергична реакция току-що. За щастие само кожна и може и да не е от медикаментите, защото преди 10 години я имах редовно в продължение на една година същата. Всеки ден вземах антиалергени. Сега пак се появи. Не знам от какво беше тогава, нито сега, но много се надявам да не е от лечението ми.
Ето. Ако знаете какво е това казвайте бърже. Егаси! Издържах толко химия без никакви отклонения, а сега кво стана баси!
Скрит текст:

Имам и по гърба и вътрешната страна на бедрата. Взех хапче вече.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 16:11 от bubanka

# 526
  • София
Леле, сериозна реакция си направила! Сещай се какво си яла, пила, с какво си имала досег за пръв път от доста време.

Стана ми интересно за Нолвадекса, не го ли взимаш всеки ден? Аз пия сутрин и вечер по една таблетка.

# 527
Маритка, страшна реакция си направила към нещо! Мисля, че хапче няма да е достатъчно, в болница да ти ударят един урбазон? Hug
Не за друго, ами да не ти се затвори гърлото и да не можеш да дишаш!
Пиши после, като се оправиш, мисля те много! Бързо оправяне! Heart

# 528
Не съм се изразила правилно, Тинти. Сега ко взех от аптеката. Аз имах друго до сега - Exemestane, но нали бързо ме удари в костите и оня ден доктора ми го смени с Нолвадекс. Утре ще го започна и да по една таблетка е на ден.

Шели, мисля, че няма нужда от болница. Писна ми всеки петък да ходя в спешното. Вече и от петък вечер тръпки ме побиват. И диагнозата научих в петък вечер, и почти всичките ми спешни ходения са все петък вечер.

Ядох хелуински бонбони и облякох рокля, която стои 3.5 години на закачалка в гардероба без да я обличам и пера. Ще я ползвам за костюм на хелоуин, та за това я пробвах. Гъби ядох, но много малко и ям гъби редовно. Нямам алергии особени.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 16:12 от bubanka

# 529
  • София
Малкият ми син направи такава реакция ( уртикария) от аналгин. Мина с урбазон.
Скрит текст:
Geiа, стискам палци за баща ти. Мерси за мнението. Радвам се, ако успявам да разведрявам обстановката.

Аз все още съм добре. Кръвното ми май се повлия от новите медикаменти. Взех и Нолвадекс-а днес и дано и кокалите ми ме отпуснат, че бая ме схвана.

Аз пък накупих хелуински хави. Ние имаме много и от други години и мисля и тази година да го направя. Доста ни е забавно на мен и децата де. Тук имаме много деца в квартала и става като в Америка по хелуин. Този път ще съм вещица. Имам си и перука до дупето😁

ДОБАВКА

Направих алергична реакция току-що. За щастие само кожна и може и да не е от медикаментите, защото преди 10 години я имах редовно в продължение на една година същата. Всеки ден вземах антиалергени. Сега пак се появи. Не знам от какво беше тогава, нито сега, но много се надявам да не е от лечението ми.
Ето. Ако знаете какво е това казвайте бърже. Егаси! Издържах толко химия без никакви отклонения, а сега кво стана баси!

Имам и по гърба и вътрешната страна на бедрата. Взех хапче вече.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 08:31 от AnMary

# 530
Ейнджъл, и моят големия един път имаше от антибиотик. Ама се питам аз от кво получих.
Между другото имам хапчета против алергии от тежката артилерия, но са само за смъртоносни случаи. Толкова силни. Заради химиите ми ги бяха дали.

# 531
  • в сърцето на един мъж...
Марита, какво има в бонбоните? Да не е от тях? Яла ли си друг път? Дрехата пръскана ли е с нещо? Да не си слагала препарат в гардероба? Това прилича на контактна алергия , те стават на такива петна Sad

# 532
Марита, какво има в бонбоните? Да не е от тях? Яла ли си друг път? Дрехата пръскана ли е с нещо? Да не си слагала препарат в гардероба? Това прилича на контактна алергия , те стават на такива петна Sad
Знам ли какво има в бонбоните. Химия колкото щеш предполагам. Никакви пръскания и ароматизатори не си слагам в гардероба. Просто е висяла дълго там (на мама е) и я пробвах за няма и 5 мин.да видя става ли ми. Ядох три лъжици паста с гъби и сметана, но на обяд ядох същото. От точно тези бонбони не съм яла друг път. Никакви странности не съм правила. Само от роклята ще да е. Трябва да я изпера. Имах такава алергия докато живях с едно гадже. Като се нанесох в неговия апартамент ме започна и не се беше явявала от както се изнесох от там. Незнам какво имаше, но знам, че беше адски мръсно. Аз чистех, но пак беше бъкано от сувенирчета и неща навсякъдр. Прах много. Не, че сега съм голямата чистница, ама незнам....

# 533
Оле, Марита, сега пък това. Кротни се вече с тези екстри, де. От вещерската рокля ли ще е, мислиш?.Ако е от нея би трябвало бързо да изчезне.

# 534
  • в сърцето на един мъж...
Хм, тогава вероятно е от дрехата. Дано мине бързо!

# 535
Една позната имаше същите плюски, твърдеше, че има силна прахова алергия, ако роклята е стояла дълго време като нищо да си се изринала от прахта.
Тя пиеше клемастин, ама не знам има ли го още и въобще става ли за пиене в случая. Само предполагам съдя по обрива. Аз правех подобен на бедрата , деколтето и гърба..според лекар от студ..изчезна с хидратиращи лосиони..

# 536
Маха се вече. Мерси момичета! Може да е от прах. В бившето гадже беше кошмар. Живеехме на Шейново. Прах като пепел имаше. Аз тогава точно взех да чистя там озновно, защото така и аз си мислех. Банята също не беше мита кой знае колко време като се установих при него, та мислех и някакви животни от  да не ме бяха налазили, но минах всичко с белина. Само прахта беше вечно.

# 537
  • София /Абсурдистан
Това е уртикария. Ако можеш си направи тестове за алергия да видиш от какво е. В такива случаи се бие Урбазон и се пие Ериус поне седмица. Маже се с Дермодрин засегнатото място. Аз ставам такава от антихормоналните таблетки и затова ми ги спряха. 

# 538
Това е уртикария. Ако можеш си направи тестове за алергия да видиш от какво е. В такива случаи се бие Урбазон и се пие Ериус поне седмица. Маже се с Дермодрин засегнатото място. Аз ставам такава от антихормоналните таблетки и затова ми ги спряха.  
Ние с тебе кръвно, кокали, алергии....закъсали сме го здраво🤣 Аз убих рака, а ще вземе сега нещо друго да ме гътне да видиш ти сеир🤣

Другия път като се алергизирам ще облека секси бельото и ще се позиционирам по-подобаващо да снимам алергията, за да покажа на доктора да питам от кво е🤣

# 539
  • София /Абсурдистан
Седя на тръни аз. В края на ноември ще трябва да съм на пет скенер, чакам да се обадят да кажат датата точно, а на 10 декември имам диспансерен преглед. Дано нищо да страшно да няма, че нещо треска ме тресе от страх.

Общи условия

Активация на акаунт