🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 4 /06.10. - 20.10.19 г./

• 36 868
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
Ненчо кой беше?

# 616
  • Испания

Кукерът, може би

# 617
На 20 януари 1996 г. Юлиан има премиера  с "Дон Карлос".

# 618
Не знам дали е коментирано, но дъщеря ми сега забеляза, че на маската на пеперудата в промото няма уста, а на сцената има. Така ли е?

# 619
Мария какво учудено гледа ,ще кажеш че не може да познае Прея,та нали тя и беше ментор във Фактора.

# 620
Важното е, че миналия път се видяха очите й и беше Прея.

# 621
  • Далечният изток
Мария втренчено гледаше с бинокъла Шотландеца, сигурно и през неговите очи се вижда под маската.
А Прея го докара на пеене като Милко Калайджиев, това ли ѝ е била целта?! То извивки, само и само да не я разпознаят.

# 622
Ники Кънчев дава абсурдни предположения .Как може да сравни гласът на Пеперудата с Азис  Shocked

# 623
Мария втренчено гледаше с бинокъла Шотландеца, сигурно и през неговите очи се вижда под маската.
А Прея го докара на пеене като Милко Калайджиев, това ли ѝ е била целта?! То извивки, само и само да не я разпознаят.

Аз не виждам какво се напъва, в предположение, че с този глас, каквото и да изпее, няма как да не я разпознаем. Като цяло, голяма грешка е участието ѝ, според мен.

# 624
  • Испания
Мария за Славин: "Той е мъж все пак".

# 625
  • София
Ники Кънчев дава абсурдни предположения .Как може да сравни гласът на Пеперудата с Азис  Shocked

Имаше един момент в началото, в който и на мен ми заприлича на Азис, доколкото изобщо мога да разпозная гласа му де. Joy
Прея е и не разбирам защо се опитват да ни отклонят като е толкова разпознаваема.

# 626
  • somewhere over the rainbow
Прея та дрънка, кво се правят на луди.

# 627
  • 221B Baker Street

Аз не виждам какво се напъва, в предположение, че с този глас, каквото и да изпее, няма как да не я разпознаем. Като цяло, голяма грешка е участието ѝ, според мен.
Е, нали все пак трябва да има и разпознаваеми участници, не може всички да са мистерия...

# 628
  • Испания

# 629
Вальо Михов с тоя погребален тембър... Развали песента.

Общи условия

Активация на акаунт