💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 252
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 960
Ами искат на лукс, защото така са си все едно на почивка- храна, баня, легло, море- пълен кеф.  Айде, от време на време, някоя игра. В колибата изглежда поносимо, ама на плажа...вие знаете ли какви буболечки има по южното черноморие? Честно,  ако съм на плажа и ви допълзи някоя от тия гадини, паля с 200 и дим да ме няма🙊🙉🙈

# 961
  • Другата България
Да, да, това ми е ясно, че искат почивка, ама като искат почивка, да си осигурят такава извън формата. Там не са отишли на почивка /някои, за други се видя/. Те подбудите са ясни, ама хвърляй се така и когато трябва да запазиш племето цяло.
Друг е въпросът колко са стояли на плажа, ама това вече го дискутирахме.
В колибата си е съвсем поносимо. Съвсем. И импровизирана баня има, и легла, и храна доволно-не гладуват, така че второто място, златната среда май беше най-полезния вариант. За всяко от племената.
Интересна ми е и Марешка. Тотално объркана жена. Първоначално тръгна като вълк-единак, после тръгна да прави женска коалиция, после да се опитва да я разбива, после получи прозрение свисше след удара в главата, почина си два-три дни, хапна, наспа се, сега се завърна и ...каква всъщност е позицията ѝ? Един за всички, всички за един? Изобщо не мога да я разбера, то и тя сигурно не се разбира, ама ми е много странна птица.

# 962
Марешка няма никаква стратегия и даже идея как се играе подобна игра. Влезнала е за пари и слава, опита няколко различни хода и се оплете като пате в калчища. Ама с толкова акъл, толкова.
Аз не мисля, че някой от участницитереолно се опитва да запази племето, което е. Повечето със сигурност са на мнение, че с тези хора са временно и по стечение на обстоятелствата и най- важно е те, самите, да вървят напред в играта.

# 963
  • София
А битката за територия е най-важна и в природата, дори с риск да се дадат жертви. Те не правят нищо по-различно от това, което правят обичайно хората и животните.

# 964
Мисля, че ще оставят резиденцията и плажа, а ще махнат златната среда. Така ще има огромна разлика между победа и загуба. Макар, че може да искат да усложнят още повече битката за 200 Хил и да ги оставят в рибарската колиба и плажа. Не вярвам плажа да го махнат.

А тази въдица дето дадоха на траките е безмислена, какво ще ловят на брега на морето?

Ако планът на Гастонови да отстранят Наско и близначките беше успял сега щяха да ги разформироват и тях да номинират. За малко сами да се прецакат.

# 965
  • Другата България
Е нали това казвам и аз, чист луд късмет на начинаещия. На Наско. Но ако не подкарат прабългарите следващата седмица Наско вече ще е навън. Пак шесто чувство. Wink
Изобщо Гастонови са бетон с тази коалиция засега. Радостина колкото и да се пъне, ако и тя не се чатне да се коалира с някой от прабългарите, и да се обърне срещу Александър, привличайки и Анчето, ще е дотам, докъдето реши тате, пардон, Сашо. А той няма да им се чуди на всички много-много предвид това, за което е влязъл-победа. Та Радостина, която още отначало влезе с гръмката заявка за СТРАТЕГИЯ, да се стяга и да се проявява като стратег. Иначе и тя ще изгори.

Затова харесвам вече Юлиян, защото освен че е силен и комплексен играч, с много качества-показани, може и да мисли с главата си. Много гнусно и грозно беше това снощи със Стоян, не беше мъжко, не харесвам когато някой унижава или се подиграва на хора, които смята за по-слаби от него, още повече с личен момент. Изобщо не го одобрявам като постъпка и поведение на мъж. Но това няма нищо общо с другите му качества, нито ще се женя за него, нито ще си го взимам у дома, говорим за победител в състезанието на база показано в състезанието. То и Ники Мартинов никой не го харесваше....
И разбира се, Пламен. Също на база показано в състезанието дотук, въпреки че той пък с мишкарството донякъде не ме кефи. Но ще  newsm18 за един от двамата на финала. bowuu Ако са там.

# 966
Ааа, Ники Мартинов е уникален, щях да си изям ушите от яд, ако не беше спечелил той🖒😊. Между другото, виждала съм го него на живо, голяма свежарка, беше с мотор. Преди доста години, обаче🙄

# 967
  • София
този Юлиян ли е учител по физическо? Ако е, това само утежнява простотията му.

# 968
Той. В някакъв американски колеж май. Не може да ми хареса и това е.
Насето си харесвам- да си замята перчемчето, да стъпва като балерина, и пей сърце. Mr. Green

# 969
  • София
И после в колежа трябва да следи да няма тормоз между децата! А как ще след, като той е точно от тормозещите, при това на стари години? Повдига ми се от него. Най-лошото е, че той смята, че е съвсем в правото си да се държи така и да лъже.

# 970
  • Другата България
Тормози кого?

# 971
  • София
Нали той надраска табелата на другия? Признавам, че на мен имена и физионимии ми се сливат. Не само му надраска табелата, а и най-нагло каза, че няма защо да си признава. Типично поведение на були, тоя е инфантилен, а това, че е възрастен го прави още по-неприятен.

# 972
Ааа, Ники Мартинов е уникален, щях да си изям ушите от яд, ако не беше спечелил той🖒😊. Между другото, виждала съм го него на живо, голяма свежарка, беше с мотор. Преди доста години, обаче🙄
Ники Сървайвъра ли - и аз бях за него тотава Simple Smile Хареса ми как непрекъснато се опитваха да го изгонят и как елиминира всички)) От друга страна, не ми хареса как се подиграваше на Къци в Брадъра - Къци си го знаем, но това, което неговата групичка правеше, определено не беше смешно.

# 973
Не гледам брадъра, не знаех даже, че е участвал Ники Мартинов. Ми, той, Къцко, си е за бъзик😆

# 974
  • Sunshine state
Ники Мартинов е един от любимите ми участници в Сървайвър. Много се радвах като спечечели. Другият такъв, който не успя за съжаление да вземе победата, е Кирил. Един лузър Георги спечели тогава.. Занев също ми харесваше от този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт