Модни консултации 42

• 47 224
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Аз също много харесвам шапки, но мога да нося само, когато нямам намерение на ги свалям, а това е рядкост. Косата ми е къдрава и непокорна, не искате да знаете как изглеждам след 5 минути с шапка.Dizzy Face
Ако някой с подобен проблем е измислил вариант, да сподели.

# 541
Калитеа, моята пък е фина и тънка и като сложа шапка и я махна, после съм като зализана крава. Simple Smile Та...няма угодия.

# 542
  • Бургас
Много харесвам шапки

# 543
Моето не е вариант, но по студовете когато не излизам без шапка ми спасява положението, нося я със спусната коса, и като махна шапката я връзвам или дигам с шнола.
Искам такава баретата като бялата, не съм мяркала такива по-големи по-магазините, а само от тези мъничките съвсем плоските.

А тази година ме изненадаха шапките сталинки как се появиха навсякъде като тренд.

# 544
За хората, които нямат изграден навик за носене на шапка, бих препоръчала посещение в специализиран магазин. Когато премериш и се огледаш с 10-15 модела задължително ще си намериш най - подходящия Simple Smile.  Аз нося целогодишно различни модели според сезона. Чувствам се недооблечена, ако си я забравя.

# 545
  • София
Дайте и на мен шапки - толкова ги обичам.
От спортни с козирка, през бомбета, федори, каскети, моряшки, с периферия, ушанки, скииорски - всичко нося Simple Smile
Само барета нямам, аз също търся такава, която да може да се нахлупва и върху ушите. И хууубав вълнен каскет или моряшка шапка.
Какво е шапка-сталинка?

# 546
Май тези каскети със садо - мазо визия Simple Smile.

И тенденции

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 10:30 от pep_si

# 547
  • някъде под слънцето...
За хората, които нямат изграден навик за носене на шапка, бих препоръчала посещение в специализиран магазин. Когато премериш и се огледаш с 10-15 модела задължително ще си намериш най - подходящия Simple Smile.  Аз нося целогодишно различни модели според сезона. Чувствам се недооблечена, ако си я забравя.
Не е точно така.
Обожавам шапки, но няма такава, която да е приложима в ежедневието, да ми стои добре.и след като я сваля да не изглеждам зле.
А не е каро да не съм пробвала различни модели в специализирани магазини.
Последната която си взех е разкошна, но съм я слагала само веснъж за последните 3 години

# 548
  • София
Сталинката е капитанска/моряшка шапка?!
ето 2, които много ми харесват Simple Smile

Садо-мазо не са Grinning

# 549
Аз в последните 2г ходя с очила...и като сложа шапка и съвсем приличам на идиот. Simple Smile Но ми е студено зимно време и слагам.
Успокоявам се с това, че сутрин всички са полузаспали в ГТ, а вечер е тъмница като се прибирам. Simple Smile

# 550
Може би, ако ежедневната прическа изисква определена стилизация ще има проблем. Аз съм с естествено абсолютно права средно дълга коса. Обикновено я нося пусната и няма никаква разлика дали съм била със шапка или не.
Vikute, тези не бях ги виждала, супер са особено синята.

Sesylle, очила нося още от дете - не пречат шапките на визията.

# 551
  • Бургас
Хич не са садо-мазо каскетите.Аз имам два и си ги нося с най-голямо удоволствие!Много са модерни сега.

# 552
Хич не са садо-мазо каскетите.Аз имам два и си ги нося с най-голямо удоволствие!Много са модерни сега.

Каскети нося от ученичка. В момента имам два кожени - единият е гладка кожа, другият - много интересен от кожа на сърна.
Този:
http://www.febcollection.com/product/6/damski-kasket-ot-sarna-s- … ka-periferia.html

# 553
Имам и много нося шапки.

# 554
  • Бургас
Имам предвид,че от миналата година са много актуални каскетите.Иначе каскети винаги са се носили.Дядо ми носеше каскети последните си години,а до преди това шапки,тип-Борсалино.Като малка много обичах да се глася с тях пред огледалото.Много красиви бяха-италиански,купувани още преди комунизма.Тогава е имало истинска мода(в България) и хората са се обличали изключително красиво и елегантно.Мисля,че любовта ми към шапките ми е от него.
П.П Моите каскети са малко по-екстравагантни.Мисля,че съм показвала снимка  
На другия не намирам такава.Имам много шапки тип-Борсалино, и изобщо,всякакви модели.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 11:38 от Nina_Z

Общи условия

Активация на акаунт