Фермата 5 тема 2

• 30 376
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • London
Комши ти направо го насра този. Тя и продажбата на 10000% е била фиктивна. Та Митко се оказа един наистина зависим син получил фирма подарък. Няма лошо, ама в такъв случай да си каже, че всичко са му дали на тепсия и е благодарен. Точка.... Не да дава съвети на хора на които не им идва даром нищо като Веселка. Да наведе глава и да каже...не съм бил на вашето дередже и наистина не знам как бих се оправил сам и тва е.

Ми напълно го разбирам и Станислав и Венци....сега се очертават ратаи и на дуел все+ много бачкане. Няма да е зле да ги слеят, защото така нещата не са никак ОК за сиромасите като конфигурация.

Велислава е т.нар томбой. Не мисля, че е задължително да харесва жени. Тя и да ги харесва не изглежда да го е осъзнала.....не знае защо не й се носи рокля, коса не пуска...обясненията й са сякаш и тя не знае защо. Дано не се разгърне и там някакво ново аз с хиляди откровения, че Дана ще потъне в земята.

# 391
Много ми харесаха с носиите❤, хорото също, страхотен епизод! От мъжете на Митака най- много му отиваше😆, а от жените, Маргарита беше прекрасна в носията👌. Колкото и да  не я харесвам, никога не мога да си изкривя душата; много красива жена е, а в носията беше прелест😍 .
На дуела дано да стане чудо и Сашко да го отстрани онази мижитурка. Показа се колко е мъж и колко му стиска, ама пак Митака му е крив, че няма т.... . Отврат ми е Ивко, а как му се зарадвах,  като му гледах визитката.

# 392
  • Sunshine state
И аз съм за Сашо. Знам, че няма шанс, но ..
Стана ми мъчно за Маргарита, на мен ми е симпатична тази жена от самото начало.
Елизабет е една обикновена жена, която иска да бъде интересна, но за мен е просто една невротичка. Не ми е забавна, дразни ме.

# 393
Сашо все някога трябва да бъде на дуел. Ако всички мъже от "срам" не го избират, най-накрая той може да се окаже финалист. Когато се записваш да участваш в такъв формат с битки, където трябва издръжливост, сила, пъргавина, трябва да знаеш, че можеш да се справиш поне донякъде. Изключвам Саня, защото тя беше просто за привличане на зрителите, но макар и да загуби, все пак имаше добра физическа подготовка. Представям си финал Сами срещу Сашо, или Краси срещу Сашо, би било пародия. Иво може и да е досаден, не мога да разбера на какво се дължи тази неприязненост между Митака и него, но иначе е много работлив, и има сръчност и познания, които са от полза за фермата.

Направи ми впечатление как, когато Митака говори срещу Иво, Бети активно му приглася /не ми харесва да говориш срещу някого, когато не присъства/, но Сами винаги мълчи, поне аз не съм чула някакъв коментар. Харесва ми, а дали е стратегия или характер, ще видим. Но, мисля, че е второто.

# 394
  • Sunshine state
Сами е по-обран, но и той се съгласи, че във Фермата е по-тихо без Ивайло. Всъщност доста народ има недоволен от него, та не е само Митко, който мрънка. Доловил е замисъла на Митко иначе, когато му подхвърли да избере опонент според своите си принципи. Много се е филсирал Ивайло върху Митко и това ще му изограе лоша шега - хитрата сврака с двата крака ще стане. Може пък да стане чудо и Сало да победи, макар да не го вярвам. Иначе и аз не съм привърженик на ленивият Александър.

# 395
Който и да си замине няма да съжалявам, прави бяха в някаква степен Станислав и Венци,не с обидите и подигравките,а че гърча тях ги чака.Няколко пъти натъртиха че чорбаджиите са там за седмица,или ще ги врътнат пак,което ще е мега тъпо или ще има сливане.Ще видим.За Митко 2 беше повече от ясно,че няма нищо общо с визитката то се и вижда откакто се врътнаха как се държи и откровено злобее.За Елизабета си права,вярно търси внимание избива някъв комплекс явно и се мисли за интересна.Сами държи положение,най-нормалния от чорбаджиите е.
Чакам спойлера за излезлия играч 😁

# 396
Само да вметна, че никак не са изолирани случаите, при които тате/мама са имотни, а синът/дъщерята, щом се допрат до парите и ги профукат /да не давам примери, те са пред вас/. Та по въпроса за Митко-2, факта, че след като е получил фирмата е успял да генерира печалби, според мен показва можене и разбиране. Смятате ли, че ако Венцислав, Станислав, пък и други получат "накуп" ще успеят да дръпнат? Не мисля. За Мариана, според мен, не е въпрос на някакво его, а просто е по-затворена и няма теми по които да разговаря с жените от другата страна. Вчера по време на хорото я показаха и как се смее и ми стана много сладка. Ако се беше хвърлила да целува и прегръща останалите жени, ми щеше да ми е много лицемерно

# 397
  • Разпиляна във въображението
Всъщност не се знае доколко успехът и печалбите на фирмата са благодарение на Митко, а не на служителите. Той може да е просто шеф.

# 398
Всъщност не се знае доколко успехът и печалбите на фирмата са благодарение на Митко, а не на служителите. Той може да е просто шеф.
Незнам какъв е точно, но пише "Мениджър, консултант за 3 имота"Flushed
Цели 3 имота!

# 399
Сами ми изглежда искрен в задявките си с Бети. Възможно ли е според вас или се лигави Laughing Thinking

# 400
Ще подкрепяме Ивайло. Може да е дразнещ, но работи здраво,  Да не говорим за подобренията му.

Ние сме на принципа - парашутистите, като Татковото и Сашко - първи вън. Като втори дуелисти ще нагаждат битките. Ако и след това отпаднат - значи мястото им не е там.  Нима трябва да отидат на финал, само защото са слаби противници - без битка и почти без да са си мръднали дупетата да побачкат малко?  

Не е справедливо Продукцията да връщат отпаднали хора като Митко 2. И в предишните сезони, визирам изключително дразнещата и агресивна Христина от Сезон 4, и сега Татковото. Какво реално върши той, освен да сипе обиди, да се дуе и да лежи, пие и пуши!

Сашко не е лош, но е там на курорт откакто е пристигнал.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 07:32 от Tahiti

# 401
  • Варна
Бетито къде го видя тоя секс в нея не знам. 😂😂

# 402
  • ВАРНА
Незнам какъв е точно, но пише "Мениджър, консултант за 3 имота"Flushed
Цели 3 имота!

Единия имот даже все още е на етап разрешително за строеж , така че не е започнат
https://www.era.bg/staff/%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1 … D0%B8%D0%B5%D0%B2
И този човек не си вдига д-то в събота за 5000лв ... интересно

Цитат
Сами ми изглежда искрен в задявките си с Бети. Възможно ли е според вас или се лигави Laughing Thinking

Според мен е бъзик,пък Бети малко повече се вжиивява.

# 403
  • London
Само да вметна, че никак не са изолирани случаите, при които тате/мама са имотни, а синът/дъщерята, щом се допрат до парите и ги профукат /да не давам примери, те са пред вас/. Та по въпроса за Митко-2, факта, че след като е получил фирмата е успял да генерира печалби, според мен показва можене и разбиране. Смятате ли, че ако Венцислав, Станислав, пък и други получат "накуп" ще успеят да дръпнат? Не мисля.

Аз пък мисля, че това няма как да го знаем.…

# 404
... сега пък Самиту ще погне Бетиту.
Тя пък май си харесва Мититу ИТ

ПС:  На видеото на Веселка пишеше 26 август. Гледаме с месец и половина назад. Вече са отпаднали 5-6 човека поне.

Да миналата година на рожденият ден да Дидо(12/10) казаха че остават 12д до края,което означава,че остават 2 седмици до края на снимките на Фермата 5.Обмислям пак да я посетя другият месец Simple Smile
Миналата година на 13/10 е бил пазара,дали тази година пак ще има.Бих искала да ги видя на мен ми е на 5мин пазара Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт