Фермата 5 тема 2

• 30 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Т.е. цялата олелия във Фермата трае два месеца...така се държат, ще кажеш че поне половин година ги карат да се мъчат в тези условия. Мислех, че поне три месеца е играта.

# 406
А защо е нужно това изкарване на лични данни? Доколкото знам е нарушение на закона дори. С две думи можеше да се преразкаже какво и как се  е случило.

# 407
  • София
Защо тази година няма анкети в темата? Бих помолила авторката да пуска анкета кой искаме да победи, в случая Иво или Сашо.

# 408
Т.е. цялата олелия във Фермата трае два месеца...така се държат, ще кажеш че поне половин година ги карат да се мъчат в тези условия. Мислех, че поне три месеца е играта.

Започва някъде към 01.08 и свършва в края на Октомври .
Иван е в “Преди Обед” и каза,че другата седмица пада стената между фермите.Каза също,че в момента са на 1 седмица от края на снимките.Ива Екимова пък подхвърли за искри между Красимира и Митко IT.

# 409
  • ново
А защо е нужно това изкарване на лични данни?
И аз това се чудя?!
Всеки може да познава някой от участниците, да започнем сега да ги изтипосваме тук ли?

# 410

Е, значи все пак откарват три месеца.

# 411
  • Разпиляна във въображението
Иван е в “Преди Обед” и каза,че другата седмица пада стената между фермите.Каза също,че в момента са на 1 седмица от края на снимките.Ива Екимова пък подхвърли за искри между Красимира и Митко IT.

Сериозно? Красимира и Митко, който иска да се жени? Да не става въпрос за другия Митко?

# 412
По-вероятно ми изглежда да е Митко 2.

# 413
Иво избра Сашето, щото да се върнел да размаже Митака...Smile
Ден без Шопски и всички полегнаха като шефа им, че и взеха за любов да говорят.Smile Да се връща и да ги стяга, да ги стресира, няма кво да се отпускат! Wink За формата Иво е много по-интересен участник.
На Сашето ще пратя крем за напукани петички.
Венци и Станислав големи терзания, че ще останат само двамата. Венци пак с неговите мутри дето ги пазел, ще пребиели Красимир. Спонсора вече е бил шута на Паулина, ще се занимава с любовните им фермески лигавения.

Всички бяха много хубави в носиите. Красимира ми напълни очите. Хубава жена е, и с премяната, с червило на уста - красавица!

# 414
Не се знае какви искри са, може да са се скарали нещо Митко ИТ и Краса.

# 415
  • София
Те богаташите като си бяха в тяхната къща също също си почиваха следобед край басейна, но продължаваха вечер. Подозирам, че Иво ги е карал при бедните да не почиват, за да им се докажат колко могат, но за повечето явно това не е чак толкова важно и пррдпочитат да си вземат традиционната почивка.
Всички направиха коментари, че им харесвало Иво да го няма, а не очаквах от Сами.
Относно Бети-Сами, смятам, че тя е инициатор, но той поддаде.
Харесвам Митко 1, обаче можеше да си спести препоръката към Иво да дръпне Станислав, не е негова работа, предвид че не се понасят.
Сашо беше логичният избор, само излишно се надуваше преди това Иво.

# 416
Не се косете за личните данни, те са от търговския регистър, на когото е вината, че егн-та и адресите висят свободно от както е създаден.  Пък и в Бг личните данни текат като река  от всякъде.
Потребителят доказа тезата, че Митко 2 не е създал сам бизнеса си, защото винаги щеше да има съмнения. Аз като Ви казах, че е куха лейка... доказА се Mask  Ако има искри между Красимира и някой Митко, той ще е 2! Виждам я как все се примъква към него, може и за това да рева, че я мисли за тъпа. Бих добавила и злопаметна, защото Дана + още и горят очите. Ама какви са тези хора, бе? Ивайло подгонил Митака 1, Красимира - Дана + , Маргарита лая по Весето... може ли толкова злоба да събираш и да си я изкарваш на други? Другите не са виновни, че си дребнав, лузър, вманиачен ... тровиш атмосферата, къпеш се в омраза..Защо? На този фон сдържаността на Сами, Митко ИТ, глуповатия хумор на Митко 2, лекомислието на Бети са разтоварващи.
Направихте ли разлика как лежат един до друг  Бети / Митко1  и Красимир/Силвия? Коя двойка са приятели и в коя една дама имаше мераци?  Едните си споделяха, при другите дамата пощеше приятеля непрекъснато , то косми скуба, то ...Mask
На Сами да не са му подшушнали от продукцията да поиграе влюбен? Само ще загуби ако ги послуша, защото драгия зрител обръгна на фалшиви двойки и излияния.Погледнах фейса - никой не вярва на изповедта на Маргарита, никой не приема за истински чувствата на Поли и Краси.То и те не си вярват, както се видя.

# 417
Митко2 извинявайте моя грешка!
Иван каза “нито отричам нито потвърждавам”.
Аз нищо не съм забелязала...гледах промото за днес...масажи чудесии между Сами и Бети.

# 418
Каква беше изповедта на Марги? Нищо не схванах. Правя опит да навържа нещата: След развода майка ѝ, може би започва да си изкарва огорчението на децата си. Става строга, изискваща, зла - Марги нали каза, че редовно я гонела от тях да ходи при баща си, че живеела с чантата по автобусите...Гадно.

От страна на Сами не виждам флирт. Изглежда ми като разиграна сцена от филм, с чувство за хумор и театралност. Дори диалозите на англииски са като от кофти кастинг за сапунен сериал. Smiley
Но пък Бети побърза да сподели "притесненията" си на - бро-ментор! Wink

Вярно, че бяха много готини легнали и спокойно споделящи, че Иво не им липсва. Бети каза, че това и бил най-хубавия ден във Фермата.

# 419
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че Ивайло е бутал сиромасите да работят. Красимира беше цербер и преди това Simple Smile Иска да се докаже и няма нищо лошо в това. Работата се свърши навреме и си почиват.

Общи условия

Активация на акаунт