Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 964
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Моята най-любима Мансера е Муски Гардън,изящен отвсякъде.Kissing HeartBlue HeartPurple Heart

# 136
Велвет Ванила е любимата ми Мансера.

# 137
Велвет Ванила е любимата ми Мансера.
Тази съм си я набелязала.. и си чака момента (подтикната от ревюто в блога) 💓

# 138
  • Sofia
МП един ден ми каже - хубаво миришеш, на другия ден ми каже - не ми харесва как миришеш... а, аз съм се пръскала с един и същи аромат двата дни...ходи го разбери, раздвоение на личността ли има, какво.. Thinking Grinning

Мен кадифената ванилия малко ме разочарова, може би, защото имах големи очаквания за нея. Но, ще я разносвам, не се отказвам.

Черната Ваниялия също. Първо мирише на препарат за почистване, после почва да се ядва, после почва кокос да се усеща, после препарата за почистване и така в един омагьосан кръг... не, че ми попречи да го разнося единия ден де...

Муски ми е top of the top. След това Рози и Шоколад.
Помирисвала съм и Рози Ванилия - мноооого ми харесва.
Абе набелязала съм няколко Мансери,  няколко Ван Клийф и още няколко 150 хиляди парфюма... Grinning

# 139
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Денс! bouquet

Харесвам арабски парфюми е слабо казано. Обожавам арабски парфюми, тежки, плътни, присъствени, тип гурме. С едно важно изискване и уточнение - в състава да няма ууд, ама никакъв ууд. Тамянец може, ууд - тЦ. Единствения носим за мен ууд е в Miroir des Voluptes Mugler, обаче изказване на моята фризьорка ме отказа и от него. "Такова миньонче си, а такъв мъжкарски парфюм си си сложила..."
Е, бива ли така да се говори? Изглежда върху мен стои така. А не обичам да ухая на мъж, унисекс ароматите ги пробутвам към мъжката част от фамилията. Не са за мен. Ама уудът е виновен за всичко, иначе си е една прекрасна роза, суха, елегантна.
Що така бе Ууде, видиш ли какви ги сътвори?!? Joy

Да кажа две думи и за новите ми арабчета.
Casablanka е едно добре направено гурме, очарователно притегателно. Напомня ми на парфюм, който съм имала или познавала. Не мога обаче да се сетя кой е той.

Florence e Roses Vanille Mancera и Calligraphy Rose Aramis в едно, умело преплетени и смесени - разкош!

Пристрастяващ лукс - за мен! txtloves

И да допълня: върху кожата ми - безумно трайни!

С Valencia тепърва ще се опознаваме. И вярвам - ще се заобичаме. Wink

Толкова от мен. Ако трябваше да напиша доклад за полуразпада на урана, може би щях да съм по-обстоятелствена. Joy

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 01:07 от BBeLLa

# 140
Допрочетох си темата..
Кристалче,голяма си поетеса!  bouquet
Мнението и вкуса ми за секси парфюми се припокрива на 100 % с твоето!

# 141
Бела, благодарско за описанията. Heart
Най-секси парфюм ми е новодокопания тогаз май ми светят очите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Днес разносвам Splendida Tubereuse Mystique Bvlgari. Много мой парфюм. Разкошна сочна и мека тубероза с малко подправки, ванилия и смола, креместа и нежна. Намирам прилика с любимия Velvet Vanilla Mancera и няма да бързам да го купувам. Иначе ми приляга точно и ми носи голямо удоволствие при носене. Вчера също бях с него и има отличителна трайност и добро излъчване. Не вярвах, но е факт. Невероятно красив флакон. Heart Eyes

# 143
Днес разносвам Splendida Tubereuse Mystique Bvlgari. Много мой парфюм. Разкошна сочна и мека тубероза с малко подправки, ванилия и смола, креместа и нежна. Намирам прилика с любимия Velvet Vanilla Mancera и няма да бързам да го купувам. Иначе ми приляга точно и ми носи голямо удоволствие при носене. Вчера също бях с него и има отличителна трайност и добро излъчване. Не вярвах, но е факт. Невероятно красив флакон. Heart Eyes
Е, бива ли така сега! Денсиии, лоша си!:hugs:Flowers Hibiscus
До преди да порочета поста ти си мислех, че нищо вече не ми трябва. Нося си се аз в облачето на Мон Герлен Интенз и хоп, фиксирах сега тази красота. Булката наистина е разкошна!
Скрит текст:
Зареден ли е вече в София?

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 21:04 от Sysly

# 144
Аз пък отварям списание Еlle и какво да видя-нашата Денси с топ публикация!

# 145
  • някъде под слънцето...
Бела, благодарско за описанията. Heart
Най-секси парфюм ми е новодокопания тогаз май ми светят очите Stuck Out Tongue Winking Eye
Определено
Най точното описание.
Очите ми стават квадратни и светят ,  усмивката св разтегля от ухо до ухо , ръцете ми потреперват....
А как мъжете възприемат парфюмите ми е последнодното нещо, което би ме развълнувало.

# 146
💙
Аз пък отварям списание Еlle и какво да видя-нашата Денси с топ публикация!
А може ли линк?
В кой брой, би ли споделила?

# 147
В октомврийския брой,вчера го закупих.
И викам олеее познавам тази жена от форума с парфюмитеее:))).

# 148
За мен е важно дали мъжът ми харесва парфюма ми, все пак спи до мен, не искам да му е гадно. Никога не ми е казвал, че мой парфюм му действа секси. Казвал е, че е хубав или че не е. И аз ще разгледам списанието с Денси, че една вечер я сънувах със снимката от аватара, но не помня съня Simple Smile

# 149
Аз я разпознах от снимката в блога й,който си чета.Тук описвате толкова красиво парфюмите по пирамида,че никога не би ми хрумнало,че имате съвсем други професии и това е парфюмното ви залитане,звучите ми като учили в сферата на парфюмите,то бива бива грамотност парфюмна❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт