Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Сантал Роял Герлен е много секси сложен аромат.

# 121
  • Бургас
И аз го харесвам Сантал Роял,за мен секси парфюми са Parfums de Marly Delina,Amouage Honour,Amouage Blossom love,Chanel Coco Mademoiselle intense,Guerlain Mon Guerlain,Guerlain Mon Guerlain Florale,Chanel Coco Edp,Montale Intense café,Guerlain L'instant.Всички до един ги обичам.Heartpulse

# 122
Момичета кажете някой секси аромат, с кой се чувствате по-предизвикателно Stuck Out Tongue
Tom Ford Black Orchid и Noir Pour Femme – плътен секаспил.
Givenchy L'Ange Noir – кралски сексапил, Gucci Guilty Absolute Pour Femme – обсебващ сексапил, Thierry Mugler Womanity е доста плодов, пищен сексапил, всъщност.
Хладен сексапил – Cartier La Panthere.
Закачлив сексапил – Jean Paul Gaultier Classique Wonder Woman.

Искам да питам някоя парфюмна дама дали е ползвала или познава V Canto Lucrethia? Съставът така да ми е любопитен:
Връхни нотки: Круша, Лавър, Липов цвят, Пeтитгрейн, Розов пипер
Средни нотки: Амбър, Жасмин, Какао, Карамфил, Кафе
Базови нотки: Бензоин, Ванилия, Кедър, Орлови нокти, Пачули

# 123
  • Бургас
Моето впечатление е, че момчетата намират за секси сладките и не много сложни аромати. Моят съпруг например намира за секси Цветната бомба,  Дези преди беше споменала, че мъжеловка е Фенси на Джесика Симпсън и така .... Харесвани масово са LVB, Черния опиум, Нощния Трезор, ей тази ванилия как се харесва Kenzo Amour Kenzo for women https://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-664.html ....

# 124
За секси аромат бих заложила на TF 9Velvet Orchid, както и някои от по-старите аромати на Narciso-Rodriguez.

# 125
Напълно съм съгласна с горното твърдение. Макар че тук може би играе голяма роля и възрастта на мъжа... Мъжете около мен, които са около 30-те, масово харесват сладки и прости парфюми, масово не харесват шипри, сложни ориенталски аромати, както и такива, които търпят множество трансформации.

Сигурно “не” според мъжете около мен е Cabochard. Има ефект “отблъскване”😀

# 126
Определено. Но не и за татко пример, той си обича мама с Кабошара и така от млади.

# 127
Tочно вчера двадесет и петгодишен близък мой приятел (носи италиански стил) беше с мен, докато си вземах "Кабошар" и цял ден ми повтаря, колко страхотен аромат бил.
Така че, нека да не прибързваме със заключенията, какво смятат НЯКОИ мъже за валидно за всички мъже. Социален, културен, интелектуален, професионален бекграунд си "казват думата". А и парфюмният вкус се възпитава, а възпитанието зависи и от средата, в която е един мъж.

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 21:37 от Iza_

# 128
Моят мъж не понася LVEB EDP,  а аз го обожавам. Аз си го ползвам, той ми казва "пак с този парфюм си се напръскала", аз се дразня и така до следващия път Blush

# 129
Спокойно, моят мъж не харесва нито един парфюм. Смята ги за дразнещи и натрапващи. В най-добрият случай, когато му хареса някой върху мен, казва "не ми пречи, не мирише зле." Laughing
Аз, ако слушам всеки мъж какво ми казва, досега да съм се гътнала.

И, да, всеки мъж е различен, с различен бекграунд, вкус, интелект, сетива. Също като нас, жените. Да се чуди човек. Smile

# 130
Абе момичета, въпросът не беше ли вие с кой парфюм се чувствате секси? Това мъжете какво харесват е друга сюжетна линия:)))

# 131
В някои парфюми има феромони и има хора (не конкретизирам само мъже), които твърдят, че им действат. На "първо четене" се сещам за някои от "Агент"-ите.

# 132
Това с феромоните ще е интересна тема,ако някой има какво да сподели за конкретни парфюми..

На мен ми е секси LVEB intense и Мон понякога, на ММ Angel muse..

# 133
Включвам се,за да благодаря на парфюмните феички за мненията относно ROSES VANILLE.Естествено не се сдържах и го гръмнах на сляпо.Прекрасен за мен Heart Eyes Сега започвам набелязване на следващ Mancera или може би Montale / не играя на сляпо с леки тоалетни водички явно Joy / и продължавам да ви чета с удоволствие Flowers Hibiscus

# 134
Choco Violet, Aoud Cafe, Instant Crush, Velvet Vanilla... на мен тези са ми много интересни. Първите два познавам и мноооого харесвам...  като се замисля искам май и Roses Chocolate...

Общи условия

Активация на акаунт