Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 097
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, такива точно са парфюмите на Нарцисо Родригес, че и са трайни. Търсете въобще аромати на муск. Фор Хър и бялото кубче задоволяват изцяло желанията ви.

Моля те да покажеш снимка на "бялото кубче", за да знам какво точно да търся. Simple Smile

# 316
  • София
gabiplus... аз също съм в упорито търсене на такъв парфюм,да не е тежък,да е свеж,да мирише на сапун и чисто.В друга тема тук има предложения,но повечето са стари марки и в Бг ги няма,последно в Лили дрогерия подуших случайно Elizabeth Arden - green tea EDP...много ми хареса и смятам да си поръчам на първо време 1тестер,нещо лимоново,нещо леко цветно...влюбих се,макар,че не е скъп и не много траен,но пък затова е 100мл и ще пръскам на воля Grinning друг който има добро мнение е на Cacahrel-Noa и DKNY Be delicious зеления,но тези нямаха мостри нито в Лили-то,нито в Dm,а в Дъглас не проверих:pensive:,ако някой може да каже 2,3 думи за тях ... и аз ще съм много благодарна.

Кой точно "зелен" имаш предвид?

https://fragrances.bg/womens-fragrance?manufacturers=82&categories=37

Направо не знам вече кой точно е моя парфюм.

# 317
  • Бургас
gabiplus,и от мен глас за Prada infusion d'iris точно на чисто ухае ЗА МЕН,на току-що изкъпано тяло.Виж и Montale White musk,но недей на сляпо пробвай го първо,труден парфюм е,но ако легне е страхотен.Виж и Byredo La tulipe,Micallef Ananda,Guerlain Champs elysees и Chanel 5 l'eau.За мен всички тези парфюми ухаят на чисто,ето го бялото кубче-https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html Роуз Д'Араби и аз много го харесвам.

# 318
Момичета, такива точно са парфюмите на Нарцисо Родригес, че и са трайни. Търсете въобще аромати на муск. Фор Хър и бялото кубче задоволяват изцяло желанията ви.
Точно за бялото кубче щях да пиша и аз, чуден е върху мен! (Денси, пак ти си виновна, че ме вкара в нов разход😁).😘

# 319
Прекрасно е бялото кубче, и черното , и червените и всъщност всички Нарцисо са толкова добре направени, че  не се сещам за нито един който не бих носила с удоволствие. Влюбена съм в тази къща.

# 320
  • София
Я дайте линк към изпитан сайт, от който мога да поръчам "бялото кубче". За предпочитане е без опаковка. Simple Smile

# 321
А аз си очаквам абсолютно,абсолютно на сляпо Tenue de Soiree Annick Goutal for women /и то 100 мл/.....чувствам се като ромче в сладкарница Simple Smile Единственото,което ме притеснява малко е ириса,но.....ще видим....
Парфюм на деня Flowerbomb .... и държа да отбележа ,че това нещо преди време ми беше страшно силно,а откакто започнах да ви чета,такива чудовища започнах да използвам ,че сега тази цветна бомба почти изобщо не я усещам... Stuck Out Tongue

# 322
Я дайте линк към изпитан сайт, от който мога да поръчам "бялото кубче". За предпочитане е без опаковка. Simple Smile
www.dolce.bg - от тук го поръчах преди 2 седмици, всичко му е наред и е на най-добра цена (без опаковка). 😏

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:23 от cabochard

# 323
# 324
  • Бургас

Кой точно "зелен" имаш предвид?

https://fragrances.bg/womens-fragrance?manufacturers=82&categories=37
Направо не знам вече кой точно е моя парфюм.

Да точно този .... Simple Smile

# 325
Рядко пиша, защото нямям особени познания, но искам да споделя,че след втори шанс на Wish Chopard го харисах и да благодаря,че ми го препоръчахте тук в темата(нямам спомен кой от вас ме посъветва да му обърна внимание,че беше отдавна),но се оказа точно сладостта, която на мен ми допада, и която мога да нося. Бях захвърлила едни мостри и реших да опитам отново. Много приятен аромат. В някой момент може да си го купя,не е нещо уау,класика отвсякъде, леко ретро. Но,както една съфорумка ме определи явно е,че ще откривам любови сред най-баналните и вечни класики.
Wish е леко сладък,леко захарен, меден,съвсем лек ретро полъх има. Не е особено траен,но пък и цената е супер поносима,така че.
Та,отново благодара!

# 326
За мен пък Wish е сладък,посредствен,незапомнящ се...даже ми евтинее,предпочитам имитации на парфюми пред него,понеже е бюджетен,се подлъгах преди време,но го разкарах с кеф.

# 327
Аз пък се сетих пред щанда на Hermes в Берлин, че от сто години искам Parfum des Merveilles, та реших да го взема. Даааа..., ама не! Поискаха ми 246 E, за 15 мл. и аз тъжно се отдалечих да се напръскам обилно с Portrait of a Lady. Не знам,дали името има връзка с романа на Хенри Джеймс, но парфюмът несъмнено рисува портрет на красива жена с нерадостна съдба, или пък такава, която дълго крие мрачна и зловеща тайна. На кожата ми се разви предимно пачули, студено и опушено - никакви малини не усетих, но от шала и косата ми се носеше хладен, загадъчен, невероятно красив аромат на една от най - красивите черни рози, които съм срещала. За около два часа. До вечерта дори на шала ми почти нищичко не беше останало.
   Пробвах и Coromandel - бяхте писали, че новият е по - мек и обран, и тъй като скоро се пръсках у приятелка със стария и страшно ми хареса -  стори ми се мек и разкошен аромат, а белият шоколад е просто прелест. Разви се плавно, елегантно, а базата остана с часове на ръката ми, и което беше странно - остави на ръката ми бяло петно, сякаш в него има истински шоколад. Както и да е, това което пробвах сега в магазина, ми се стори остро и не съвсем приятно, задържа се дълго и чак накрая ми хареса - дали нещо обонянието ми този ден не е било наред, не знам, но не усетих " пеперуди в стомаха" и при цена от 175 Е за 75мл. остана за следващи проби. Хубава вечер на всички!

# 328
За мен пък Wish е сладък,посредствен,незапомнящ се...даже ми евтинее,предпочитам имитации на парфюми пред него,понеже е бюджетен,се подлъгах преди време,но го разкарах с кеф.

Wish е първият парфюм, който си купих. Струваше 65 лв някъде през 1999/2000 и спестявах няколко месеца докато ги събера. Всяка капка ми беше ценна, много си го обичам, най-добрата горена захар. Аз винаги съм намирала класа в него, не е натрапващ се, но пък е осезаем. Сега и в следващите няколко месеца си му е баш времето за носене. Никога не купувам парфюм заради флакона, но гранатата ми се вижда хитро решение, дръпваш халката и ..бум.

# 329
Момичета и момчета, като че ли за момента се пренаситих на аромати на цветя. В търсене съм на подходящ за зимата парфюм, в който по възможност да няма цветя (или поне да не доминират). Не бих искала да има и мед, тъй като по принцип трудно го понасям. Мисля си за, да речем, захаросани плодове и ядки, ванилия и/или други подправки, а защо не и някаква алкохолна нотка. С две думи, приемам предложения.

Общи условия

Активация на акаунт