Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • ново
Благодаря ти, Йоан Владимир! Моята мъгла е Шалимар. Не знам как ще се държи лятото, но ще пробвам.
Днес нося Lady Milion Еau my gold, както писа silvia.si може би банален, но ми харесва.

# 301
Парфюмните тестери със същото качество ли са като редовните опаковки, според вас?

# 302
Парфюмните тестери със същото качество ли са като редовните опаковки, според вас?

И мен ме вълнува мнението на останалите дами. Много често се чудя да поръчам ли и накрая се отказвам... Смущава ме идеята за отворен, пръскан парфюм.

# 303
  • The Evergreen State
Тук просто отварят парфюм и му слагат лепенка "Тестер", виждала съм го много пъти, едва ли е различно по другите краища на света (последните години и лепенка не слагат вече). Не знам как се е зародило схващането или съмнението че тестерите може да са нещо друго или различно от оригиналния парфюм но е разпространено наистина (появява се този въпрос от време на време, сигурно има някаква причина но незнам каква е)

P.S Тестерите не са за продажба, ако ги продават някъде едва ли е в нормална парфюмерия и е много много странно и има риск да ви продадат нещо нечитаво. Може и да не съм права, дано някой който е купувал да сподели.

P.S За мистовете съм със смесени чувства и засега се въздържам от покупка. За лосионите се чувствам по същия начин, не мога да си обясня защо, не изпитвам необходимост да имам нещо различно от парфюм или тоалетна вода.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 13:35 от Athena

# 304
  • Sofia
Тестери продават по сайтовете, по парфюмериите като Дъглас, БЗ, Сефора и прочие - не продават. Освен, ако не познаваш някой, който е в магазина и не продава под масата.

За тестерите нищо лошо не мога да кажа, на мен половината ми парфюми са тестери и са си същите като продуктите, само цената им е ниска.
Имало е и схващане, че тестерите са по-концентрирани от продуктите, за да зарибяват клиентелата, но според мен са приказки от 1001 нощ. Grinning

Защо отворен и пръскан парфюм? Откъде е това схващане пак? Единствено за Нотино знам, че имат такава политика, но тук вече е въпрос на личен избор от купувача, дали иска да си купи парфюм, от който е пръскано.
Аз ако съм сигурна, че парфюмът си е автентичен, ще си купя като стой та гледай, хич не ми дреме, че някой е пръснал 1-2 пъти и е решил да го върне, далаверата ще е за мен.

P.S За мистовете съм със смесени чувства и засега се въздържам от покупка. За лосионите се чувствам по същия начин, не мога да си обясня защо, не изпитвам необходимост да имам нещо различно от парфюм или тоалетна вода.

И аз тъй. Grinning

# 305
И аз използвам парфюм (мъгла) за коса вместо парфюм, а не заедно с него. Изцяло взаимозаменяеми са ми, усещам си го цял ден. Особено добре ми държат парфюмите на Byredo във вариант за коса. Хем е по-евтино, хем напълно достатъчно.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 16:06 от Анонимен

# 306
Тестери продават по сайтовете, по парфюмериите като Дъглас, БЗ, Сефора и прочие - не продават. Освен, ако не познаваш някой, който е в магазина и не продава под масата.

За тестерите нищо лошо не мога да кажа, на мен половината ми парфюми са тестери и са си същите като продуктите, само цената им е ниска.
Имало е и схващане, че тестерите са по-концентрирани от продуктите, за да зарибяват клиентелата, но според мен са приказки от 1001 нощ. Grinning

Защо отворен и пръскан парфюм? Откъде е това схващане пак? Единствено за Нотино знам, че имат такава политика, но тук вече е въпрос на личен избор от купувача, дали иска да си купи парфюм, от който е пръскано.
Аз ако съм сигурна, че парфюмът си е автентичен, ще си купя като стой та гледай, хич не ми дреме, че някой е пръснал 1-2 пъти и е решил да го върне, далаверата ще е за мен.

И аз тъй. Grinning
във Венера козметика има и тестери в продажба

# 307
  • Sofia
Това е физическият магазин на сайта Венера козметикс, нали? Ако да, съгласна съм. В шоурумът на парфюм.бг също продават тестери.
По-скоро уточних за магазини като посочените, макар че и там има ала-бала. Simple Smile)

# 308
  • някъде под слънцето...
И под масата и над масата и спознати и без всякак се продават.
Поне аз съм купувала от нови тествеи в тестерска кутия от реални магазини ,  в някои от които съм  влизала за първи път.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 14:58 от sl

# 309
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате някакъв парфюм, който да мирише на чисто, наситено и елегантно, но без сладка и ориенталска нотка.
И да е траен, разбира се.
Какво ли не пробвах, не мога да намеря най-моя парфюм. Sad

# 310
  • Бургас
gabiplus... аз също съм в упорито търсене на такъв парфюм,да не е тежък,да е свеж,да мирише на сапун и чисто.В друга тема тук има предложения,но повечето са стари марки и в Бг ги няма,последно в Лили дрогерия подуших случайно Elizabeth Arden - green tea EDP...много ми хареса и смятам да си поръчам на първо време 1тестер,нещо лимоново,нещо леко цветно...влюбих се,макар,че не е скъп и не много траен,но пък затова е 100мл и ще пръскам на воля Grinning друг който има добро мнение е на Cacahrel-Noa и DKNY Be delicious зеления,но тези нямаха мостри нито в Лили-то,нито в Dm,а в Дъглас не проверих:pensive:,ако някой може да каже 2,3 думи за тях ... и аз ще съм много благодарна.

# 311
Момичета, такива точно са парфюмите на Нарцисо Родригес, че и са трайни. Търсете въобще аромати на муск. Фор Хър и бялото кубче задоволяват изцяло желанията ви.

# 312
Аз в събота бях в Хамбург и там влязох в страната на чудесата-огромна парфюмерия, малко преди да затворят. Какво щастие-всички консултанти бяха заети с нещо друго, клиенти почти нямаше и аз душих на воля какви ли не непознати до сега парфюми. Всичко ми се смеси накрая като впечатления, бях като дете преяло с бонбони и не мога да разкажа конкретни впечатления, освен от Арабската Роза от Армани Приве серията - много е красив! За мен идеален баланс между сладост, разкош и уд.
Прехваленият Ноар Ноар на Том Форд извади някаква много дразнеща нотка, буквално ми се обърна нещо от него.
За сметка на това много ми хареса Lavender Extreme https://www.fragrantica.ru/perfume/Tom-Ford/Lavender-Extreme-54381.html
– каква силна и пухкава лавандула! Тръпчива и леко сладка, малко в страни от така популярните сега ванилии. Гледа от банера Том и ни се смее на трепетите, както писа Денси... Не питах дори за цена, но който има бюджет и харесва лавандула-пробвайте го Simple Smile
Аз също намирам нещо много неприятно в единия Пойзън Гърл, не мога да си спомня кой точно беше...
Вече е време да призная, че макар много рядко да се гримирам и не съм суетна, без парфюм не мога да изляза от вкъщи -чувствам се като без бельо (Да не кажа без гащи).
 И торти не ми се ядат колкото преди –но ми се душат силни парфюми.
Радвам се, че не съм единствена с такова леко отклонение. Heart

# 313
Роуз Д'Араби е чудо на чудесата. Един от най-любимите ми парфюми и единствен в 200 мл. флакон.

# 314
Момичета, може ли да ми препоръчате някакъв парфюм, който да мирише на чисто, наситено и елегантно, но без сладка и ориенталска нотка.
И да е траен, разбира се.
Какво ли не пробвах, не мога да намеря най-моя парфюм. Sad
Prada infusion d'iris/+cedre, Masaki Matsushima shiro, concept v only White, BBW island cotton, Masaki Matsushima mat, Mugler cologne, Prada amber homme, jean en provence Tubereuse &neroli, jil Sander softly и други...аз самата имам доста"сапунки", защото понякога искам само такива аромати и целенасочено си събрах няколко:)

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 16:19 от Dorry88

Общи условия

Активация на акаунт