Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • ново
Чета темата с огромно удоволствие, но не пиша, защото нямам вашият богат опит, пък и дар слово ми липсва. По повод последните мнения ми възникна въпросът - проблем ли е да съхранявам парфюмите си върху шкафа в коридора, където няма слънчева светлина, само лампи?

Вчера разчиствах въпросния шкаф и намерих остатък от Органза, доста стар. Ароматът си е същият, само малко е  потъмнял. Нямам намерение да го ползвам, но ми досвидя да го изхвърля Simple Smile

# 286
  • Sofia
Аз си държа парфюмите, които най-много ползвам, на тоалетката в спалнята.
Тези, които не ползвам за момента, са прибрани в шкаф да спят зимен сън. Grinning

# 287
  • София
Чета темата с огромно удоволствие, но не пиша, защото нямам вашият богат опит, пък и дар слово ми липсва. По повод последните мнения ми възникна въпросът - проблем ли е да съхранявам парфюмите си върху шкафа в коридора, където няма слънчева светлина, само лампи?

Вчера разчиствах въпросния шкаф и намерих остатък от Органза, доста стар. Ароматът си е същият, само малко е  потъмнял. Нямам намерение да го ползвам, но ми досвидя да го изхвърля Simple Smile
А защо да не го ползваш?

Лампите също не са добре за парфюмите, но все пак всичко е в дозата. Да не е непрекъснато осветен, да не е непосредствено  под/над лампа... Ако са в кутии, няма проблем.

# 288
Никакъв проблем няма, че е потъмнял парфюма. Органза и Будоар стават червени.

# 289
  • ново
Атти, вчера като го подуших си припомних защо е попаднал в дъното на шкафа Smile Не знам, може би някой студен зимен ден ще му дойде реда.
По темата : благодаря на момичетата, които популяризираха Rawaa, любов от първо фъс.
Още един въпрос имам. Като ползвате мъгла за коса, същият парфюм ли слагате за обичайното парфюмиране?Извинете ако звуча глупаво, но за пръв път имам мъгла за коса.

Скрит текст:

# 290
Дами 🌷 Колебая се между няколко парфюма.Ще купя и трите, но не знам с кой да започна 😊 Poison girl,  Allure edp или Tom Ford noir pour femme?Бихте ли ме посъветвали? Не съм ползвала нито един от трите.

# 291
Бих започнала с Алюр ЕДП аз лично. Ноар е за по-студено време, но пък Позън Гърл е точно за сега. Аляра става много хубаво за сняг.

# 292
  • Бургас
Allure edp,аз бих започнала с него,след това Пойзън гърл и накрая Ноар.Тамар,всички тези парфюми имат много фенове с който и да започнеш няма грешка.Алюр е непреходна класика,Пойзън гърл е секси хит.Bowtie

# 293
Благодаря много за бързите отговори 🌷❤

# 294
  • Бургас
Момичета,моля препоръчайте подобни парфюми,защото тези не ги откривам... може и да са с друга опаковка или пък спрени Rolling Eyes за подарък въпреки,че не са според сезона.С аромат на цитрос,нещо свежо и чисто като сапун,за младо момиче е!

# 295
  • София
Аз също държа парфюмите, които използвам най-често на тоалетката. Останалите спят в кутия, в шкаф и в най-хладната стая.
Колкото и да ги пазя, не мисля, че има начин да ги спася от промяна на аромата. Все пак нотките са органични съставки.

# 296
Някой наскоро пита за Crystal Noir..  Включвам се малко със закъснение, но по обясними причини 😀 Върху дрехи е траен безумно много. Днес облякох едно сако, което БЕГЛО бях напръскала преди... четири-пет дена може би.. Все още се усеща осезаемо, толкова е траен 😊

# 297
Аз влизам да споделя за ванилия фатале. Това е атомна бомба. Съмнявам се да има по - траен парфюм. Напръскан на дреха с едно фъс преди две седмици и още е там, при движение усещам полъх от ръкава, а не от парфюма с който съм се оляла,  да речем коко мадмоазел. Та вече не се чудя- не искам да купувам ванилия фатале, не искам и да ми го подаряват. Това е парфюм, който трябва да бъде единствен в гардероба. Просто друг вариант няма.
Чакам да намеря изгодно герлен cuir  intense. Това е най - истинската кожа в парфюм, която съм пробвала. Бях питала тук миналата година за кожен парфюм, не намерих това, което търсех. Но сега вече знам какво искам. 😋😘. За любителите на чиста кожа, като от ново яке или чанта - това е аромата,  пък бил той и моно. Има я подложката на сантал роял да кажем, и отгоре само чиста и неопетнена кожица😉.
Само аз ли не харесвам отровното момиче? И двете версии имах и размених. Имаше някаква неносима за мен нотка, от която ми ставаше лошо.
С много добри впечатления съм за новата ми придобивка byredo la  tulipe.
Супер нежен пролетен аромат с трайност около 4 часа. Така са го направили, че като си затвориш очите, можеш да възпроизведеш мислено аромата веднага. Искам да кажа, запомнящ се аромат.
Друго ново при мен - лейди милион прайв. С кеф си го пръскам, много мой, въпреки че някои биха казали банален.
Поднових и коко мадмоазел едт. Чудесен за сезона. Класа, класа и пак класа. Думите са излишни.
Друго, друго... Hermes jour d absolu.  Не му е сега времето, но го купих. Ще стои и чака. И това е много класен парфюм - съставки, развитие, драй  даун. Всичко му е топ.
Бушерон ен роудж също ми е нов, но леко ми е безразличен. Не, че е лош, не ме и дразни с нищо, но не е уау. 
Алюра го бях метнала в размените, но сега Денси като каза в сняг - пазя и пробвам. Лятото го пръснах 2 пъти и определено душеше. Не му е бил сезонът.
Все си викам, че спирам с покупките и все излиза нещо. Няма лошо, но така има парфюми, които са пренебрегвани от мен, а са хубави. Стоят на тоалетката и викат " вземи мен, вземи мен". А  все други са избраните...😁
Знаете ли аз как избирам парфюма си сутрин? Душа три - четири капачки и така решавам днес какво ми се носи.
Айде спирам, че голям чаршаф стана.

# 298
И на мен ми прилошава от Poison girl. Сигурно е от някое цвете. Но аз съм си свръхчувствителна към аромати и изобщо харесвам и понасям едва наколко олфактивни групи, затова не се и изказвам тук  Simple Smile

# 299
  • Франция
Още един въпрос имам. Като ползвате мъгла за коса, същият парфюм ли слагате за обичайното парфюмиране?Извинете ако звуча глупаво, но за пръв път имам мъгла за коса.
Използвам hair mist през лятото, вместо парфюм. От тези, които съм ползвала, никой не е напълно идентичен с парфюма от същата серия - това са шанелските предимно, ползвала съм мистовете на Шанел 5 и на Коко Мадмоазел, но те са достатъчно интензивни и трайни при мен, за да нямам нужда от парфюм. Още повече пък в жегата и на морето, с всичкото къпане и потене, кожата ми се дразни от парфюм понякога, освен дето се хаби Simple Smile
Много харесвам и тези на Ex Nihilo - FASCINATE и GALVANIZE. Те са предвидени да се носят с парфюмите им и да подсилват определени нотки, но на мен са ми много приятни сами по себе си. Освен това се отразяват добре и на косата ми.

Общи условия

Активация на акаунт