Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде под слънцето...
Моля момичетата, познаващи ето тази "бабичка"
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Chamade-50.html да споделят впечатления, мнения, усещания. Много ли е ретро? Атти, може би? Става ли за покупка на сляпо? Praynig bouquet
Придобивка на стар Герлен на сляпо не е добра идея.
Въпреки, че това, което се предлага в момента реформулирано и е далеч от първообраза си.
Като фен на старите Герлени за мен е разкошен парфюм, привличащ внимание и комплименти(концентрация парфюм де тоалет и чист парфюм. )

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 13:52 от sl

# 271
  • Бургас
И от мен един глас да не поръчваш Шамад без проба,за мен старите Герлени са капризни и много специфични.Парфюм за днес Мон Герлен Флорал,ПРИКАЗЕН.Blue HeartCupidGift HeartHeartpulseHeartbeat

# 272
  • някъде под слънцето...
Точно казано.
Старите Герлени са много капризни, но ако си харесат някого стават приказни и се разкриват в цялата си првлест.

# 273
Chamade има за тест в офиса на Dolce и Parfium на Ив. Вазов 22. Аз го харесвам, но си е ретро и трябва да се пробва.

# 274
Благодаря на всички, които се включихте с отговор по моето питане. Както винаги бяхте много отзивчиви и безкрайно полезни. Бях сигурна, че точно тук е правилното място и получих, каквото търсих!  bouquet Hug

# 275
Моля момичетата, познаващи ето тази "бабичка"
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Chamade-50.html да споделят впечатления, мнения, усещания. Много ли е ретро? Атти, може би? Става ли за покупка на сляпо? Praynig bouquet
Придобивка на стар Герлен на сляпо не е добра идея.
Въпреки, че това, което се предлага в момента реформулирано и е далеч от първообраза си.
Като фен на старите Герлени за мен е разкошен парфюм, привличащ внимание и комплименти(концентрация парфюм де тоалет и чист парфюм. )
Такива придобивки са и много добра инвестиция.
Старите "Герлени" са определено за жени със стил, не са сегашните еднодневки.

# 276
Благодаря на всички, които се включихте с отговор по моето питане. Както винаги бяхте много отзивчиви и безкрайно полезни. Бях сигурна, че точно тук е правилното място и получих, каквото търсих!  bouquet Hug
и аз благодаря, помогнахте и на мен, защото и аз му се чудех досега:) сега вече не се чудя Heart Eyes

# 277
  • София
Dorry88, ти изобщо не му се чуди, смятам, че ще се разберете бързо и лесно с Шамад  Grinning

# 278
Имам Poison girl edp, купуван от мен от Сефора. Струва ми се много потъмнял, дори като пръсна си личи цветът на китката ми. На аромат не мога да преценя в тази жега дали се е променил. Има ли друг такъв случай при някой?

# 279
  • Sofia
Моят цвят на Отровното момиче се промени с времето, потъмня. Нищо, че беше в тъмен шкаф. Simple Smile)

# 280
Хвърлила съм око на Poison girl EDT, някой може ли да даде мнение- ретро ли е, трайност, шлейф. Благодаря на всеки, който сподели.

# 281
  • Бургас
Аз ти препоръчвам Poison girl едп,за мен е най-добър,най-траен,най-присъствен и всички много ми се радват,когато съм с него.Много го обичам този парфюм,това е любовен еликсир,чудесен е,секси е и няма нищо ретро в парфюмите от тази линия.

# 282
Моят цвят на Отровното момиче се промени с времето, потъмня. Нищо, че беше в тъмен шкаф. Simple Smile)
Моите всичките са в един шкаф, имам поне 3-4 по-стари и им няма нищо. От 15 години все там си държа парфюмите. Само този и една отливка на Тонка Империал Герлен са ми потъмнявали.

# 283
  • Sofia
На мен ми потъмня и Скандала, освен този.
Да си кажа честно, по-хубави станаха, като отлежало вино или уиски. Bowtie

Автентичността не я поставям под въпрос, тъй като не са от сайтове, а от физическа парфюмерия, от която имам много парфюми. Simple Smile))

Ползвай си ги с кеф, нищо им няма. Blush

# 284
На мен ми потъмня и Скандала, освен този.
Да си кажа честно, по-хубави станаха, като отлежало вино или уиски. Bowtie

Автентичността не я поставям под въпрос, тъй като не са от сайтове, а от физическа парфюмерия, от която имам много парфюми. Simple Smile))

Ползвай си ги с кеф, нищо им няма. Blush
и аз мисля, че са ок, основно потъмняват тези, които имат хубава ванилия, така че споко:)

Общи условия

Активация на акаунт