Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
И аз търся нещо ново, модерно, шоколадово и прекрасно.

Не знам дали е ново, но определено ми е любимо за студените дни. Montale Chocolate Greedy. Обожавам го и винаги отнасям някой комплимент с него Simple Smile

# 361
  • Балчик
Момичета, знаете ли дали Ombre rose на BROSSEAU е реформулиран? Имам стара 30-ца, която е на свършване и си поръчах 100-ца, тестер. Намирам разлика в аромата, като не знам дали не е от това, че старият се е настоял, ванилията е потъмняла леко. Но  той има малко ретро нотка, а новият ми е по-нежен и свеж, в базовите ноти. Пръснах паралелно от двата на всяка китка. Иначе отделно като се напръсках не забелязах разлика.

# 362
Относно дилемата - аз съм за Girl of Now с две ръце!! 😄

Ново и шоколадово - новият Boss ми идва наум. И любимото Choco Vanillie

Парфюм на деня - Roses Vanillie Montale 🥰 Прелест е това, пре-лест!

# 363
Дами, като стана дума за шоколад, може ли Вашето мнение за Prada Candy Night - с търсачката откривам само един коментар в старите теми.
Много му се чудя, но ме тревожи да не е твърде шоколадов, защото четох и ревю в такава насока.

# 364
  • Sofia
Какво е това Choco Vanilie? За Mancera Coco Vanille ли иде реч? Simple Smile

За дилемата - Girl of now, особено ако ти е траен на кожата. Hands V

# 365
  • София
И аз търся нещо ново, модерно, шоколадово и прекрасно.

Може да опиташ този Бос - Boss The Scent Private Accord for Her   - https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-The-Scent-Pri … or-Her-50875.html

Скрит текст:

Прекрасна шоко вкуснотия Animal Heart Eyes Cat

# 366
Благодаря на всички, които се включват с предложения за зимни парфюми! Чета и взимам под внимание всяко едно мнение. За момента дилемата ми е между Girl Of Now и Quatre Absolu De Nuit. Ще го мисля още, и без това засега времето не е никак зимно.
И двата са божествени и много евтини.

# 367
Choco Vanillie e различен от Coco Vanillie Simple Smile

# 368
  • Sofia
Може ли линк, тъй като ме заинтригува?

# 369

...и аромата е красив,и бутилката,чудесно се вписа в есенния пейзаж.Не съм имала подобен аромат,но мисля,че към момента се сработваме чудесно 🍁🍂🍁

# 370
Разбира се.  Ето линк към самия парфюм, има го онлайн из сайтовете, както и за тест и покупка на ул. Париж.

https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Choco-Violet-42940.html

# 371
  • София
Момичета, знаете ли дали Ombre rose на BROSSEAU е реформулиран? Имам стара 30-ца, която е на свършване и си поръчах 100-ца, тестер. Намирам разлика в аромата, като не знам дали не е от това, че старият се е настоял, ванилията е потъмняла леко. Но  той има малко ретро нотка, а новият ми е по-нежен и свеж, в базовите ноти. Пръснах паралелно от двата на всяка китка. Иначе отделно като се напръсках не забелязах разлика.
Джемма, да не би да си попаднала на Fleurs d'Ombre Rose? А ако си сигурна, че е Л'Оригинал, може би трябва да го оставиш да си почине малко. Имах наскоро случай много подобен - приятелка си поръча поредния Поем, познава го чудесно и твърдеше, че новият не мирише като хората. Поразтръска го, остави го на мира за няколко дни и о, чудо - Поемът зазвуча, както си трябва  Grinning

Ей, ама много е гадно да получаваш за рождения ден парфюми, които не са ти по вкуса. Направо ме е яд... Пробвах да се пръскам, ама ми става лошо от аромата.
Как не ме питат тия хора какво точно харесвам...Поне ваучер да ми подарят, а то... Оплаках се. Simple Smile
gabiplus, бегом към темата с парфюмните размени, не се ядосвай Simple Smile сигурна съм, че ще намериш твоя аромат Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 19:58 от Атти

# 372
  • Балчик
Да, Атти, ето от тук, днес пристигна:

https://www.fragrancex.com/
Предишната 30-ца пак е от там.
Благодаря. Не че ми е проблем, просто си помислих дали не е преформулиран. По-скоро не е, явно първият се е настоял, отлежал. Simple Smile
Къде гледате за информация по реформулиране?
Другото, което забелязах, че на тестера отдолу има някакви йероглифи в надписа, на другия ги няма. Сигурно някъде сте обсъждали такива надписи, но, хора нямате изчитане, хехе.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 20:21 от Джемма

# 373
  • Sofia
Разбира се.  Ето линк към самия парфюм, има го онлайн из сайтовете, както и за тест и покупка на ул. Париж.

Благодаря. Hug
С това Choco Vanilie ме хвърли в десета глуха, при положение, че съм изгледала всички възможни Мансери. Grinning
Този го знам де. Bowtie

# 374
  • Бургас
Разбира се.  Ето линк към самия парфюм, има го онлайн из сайтовете, както и за тест и покупка на ул. Париж.

С това Choco Vanilie ................
Choco Vanillie e различен от Coco Vanillie Simple Smile
Момичета, ми то Violet не ванилия. Сигурно от там идва объркването.

Общи условия

Активация на акаунт