Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Досетихме се. Мансера няма парфюм с име Choco Vanillie. Grinning

Парфюм за деня - Francesca dell'Oro - OneMore лимонов тарт, please. Grin

# 376
  • София
Здравейте,
може ли съвет или линкче с инструкции как да прехвърля в пулверизатор два парфюма със счупени пръскалки-пирамида на Мабусин и мъжкия Пако Рабан черен флакон. Благодаря

# 377
  • The Evergreen State
Забавлявах се да разглеждам снимките във фрагрантика - фраграм и ми направиха впечатление тези подноси. Отначало не ми допаднаха, особено едни които приличат на кръгли тави но както и да е, после взех да ги приемам някак, сега даже ми се струва добра идея - стои красиво и не се крият парфюмите в шкафа (моите са в едно малко шкафче), някак си можеш да им се порадваш всеки път като влезеш в стаята. Също ми направи впечатление че бройката е между пет до дванадесет парфюма на тези подноси което също изглежда естетически добре и показва парфюмен почерк без да е претрупано. Остава само да намеря нещо подходящо като поднос и смятам да наредя и моята скромна колекция така (не съм привърженик на големи колекции, повече от десет-дванайсет са ми много на мен и без друго).
Дали пък не ги продават някъде специално за парфюми, как мислите - знам че и просто красив поднос ще свърши работа но ми е любопитно като има търсене дали има и предлагане някъде?

P.S. Редактирам се да добавя, това което открих в нета са vanity trays.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 11:24 от Athena

# 378
  • Sofia
Според мен всеки един красив поднос ще ти свърши работа. Аз също съм ги разглеждала, огледалните са много красиви.

Виж тази статия, има интересни предложения. Blush

# 379
Няма специални подноси, търси обикновени по магазините за декор, евентуални домашни потреби. Мен лично ме дразни, явно в България няма традиция да се ползват за декор, та почти всичките са с разни маслинки по тях, или разделени за предястия Unamused Та повечко търсене се иска, и често са скъпички. Аз взех от Юск, максимално изчистен, златист, ама съм го понатрупала.

# 380
  • София
Здравейте, как мога да се сдобия с промо код на dolce.bg?

# 381
  • The Evergreen State
Идеята от статията на sun за подноса за торта или малка етажерка ми харесаха. Просто си мисля дали това че парфюмите ми са прибрани от погледа не допринася донякъде да имам постоянен глад за нови и нови които виждам красиво наредени по рафтовете на парфюмериите. Като си ги нареди човек да си ги вижда постоянно е приятно за очите не само за носа Yum пък и някак като е с грижа и красво се и привързва човек повече и ги оценява повече.

От тези подноси забравих да ви споделя че пак се върнах към L'interdit (бях писала преди време колко го харесвам но получавам главоболие от него). Достатъчно ми беше случайно да мина покрай една жена и го разпознах и не издържах и го купих, намерих 30 мл, стига ми а и не смея да пръскам повече от веднъж, много е траен.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 12:34 от Athena

# 382
Грешката е моя, извинявям се за създадения смут 😄
Поне на всички им бе ясно изначално кой парфюм визирам. А и така като се замисля, би било мноого хубаво да пуснат и Choco Vanillie Simple Smile

# 383
Да питам за този парфюм:
Le Parfum Resort Collection (2017) Elie Saab
има ли някой който го ползва. Купих го "насляпо" по добри отзиви и не мога да се спогодя с него. Много сладък ми идва, мога да го нося, но не ми доставя удоволствие. Не знам в кой сезон да го нося, че да покаже хубостта си Confused

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 12:16 от Dari_77

# 384
  • Sofia
А и така като се замисля, би било мноого хубаво да пуснат и Choco Vanillie Simple Smile

О, да, съгласна съм. Направо го предвкусвам без да са го измислили. 😁😁

# 385
  • Пловдив
Да питам за този парфюм:
Le Parfum Resort Collection (2017) Elie Saab
има ли някой който го ползва. Купих го "насляпо" по добри отзиви и не мога да се спогодя с него. Много сладък ми идва, мога да го нося, но не ми доставя удоволствие. Не знам в кой сезон да го нося, че да покаже хубостта си Confused
Аз използвам версията от 2015 със смокините. Нося я основно лятото. Онзи ден го пробвах, защото температурите са високи, но не му е сега времето - лятото повече му отива.

# 386
Идеята от статията на sun за подноса за торта или малка етажерка ми харесаха. Просто си мисля дали това че парфюмите ми са прибрани от погледа не допринася донякъде да имам постоянен глад за нови и нови които виждам красиво наредени по рафтовете на парфюмериите. Като си ги нареди човек да си ги вижда постоянно е приятно за очите не само за носа Yum пък и някак като е с грижа и красво се и привързва човек повече и ги оценява повече.

От тези подноси забравих да ви споделя че пак се върнах към L'interdit (бях писала преди време колко го харесвам но получавам главоболие от него). Достатъчно ми беше случайно да мина покрай една жена и го разпознах и не издържах и го купих, намерих 30 мл, стига ми а и не смея да пръскам повече от веднъж, много е траен.
и аз подозирам, че трябва да са на по-лесно за очите място, за да им се радваме и ценим, но на подноси и подобни става пак натурия:), а и не са на тъмно. Повече ми харесва идеята за отделно място в гардероба - хем си ги гледаш, когато искаш, хем са на хладно и тъмно.

# 387
  • Sofia
Аз мога да кажа, че съм наредила на тоалетката си около 30 парфюма....може би /ако не са и повече/..... Не ми помага хич да си кажа “стоп” на покупките на нови и нови... Grinning

Cry

Мен също ме изкефиха някои от идеите, много практично, етажерката за подправки включително. Blush

# 388
Много ми беше полезно и на мен, вече знам как ще си подредя новата тоалетка!

# 389
  • Бургас
Аз мога да кажа, че съм наредила на тоалетката си около 30 парфюма....може би /ако не са и повече/.....
Аууу, как се радвам, че не се налага АЗ да бърша прах у вас Laughing

Общи условия

Активация на акаунт