Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Аз пръскам около ушите 5,6 пъти,задължително в слепоочията към косата,2 пъти на деколтето,и два пъти на китките......ами това е ....около 10-12 фъс и на обяд подновявам по едно фъс зад всяко ухо,в слепоочията по едно фъс и на китките едно фъс..... Simple Smile .... но пък само с хубаво ми споменават парфюмите.Във фирмата ми работят предимно мъже и винаги поемат дълбоко дъх когато се разминаваме по коридорите....дори ме канят да се завъртя в стаите им ,за да благоухаят Stuck Out Tongue

# 496
tuali, на мен ми дава различни, но доколкото разбирам не е за заместители, а за нещо което ев. би ти харесало.

# 497
Аз не броя колко пъти пръскам - по принцип слагам от разстояние на около 20 см от двете страни на врата и после около мен, така, че попада по дрехи и коса, рамене. Не слагам на китки.

Досега никой не се е оплаквал от парфюма ми, а ЛМ винаги казва, че ухая добре Simple Smile

А ако случайно забравя да се пръсна, защото съм се разбързала, мноого ме е яд. Без парфюм ми е като да съм без визитната ми картичка 😄

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 14:22 от Jeune Fille

# 498
Аз да ви се оплача, че се разделям с Кристал Ноар. Давах много шансове, но не. Не мога и не мога да го нося. Интересното е, че в началото го обожавах,беше ми много приятен, много го исках, но колкото пъти го нося, толкова повече не ми понася. Мирише ми на кокосово масло.
И на мен кокосът в него ми идва малко в повече, така и не го повторих, след като се запознах с него.

Знам, че сега не му е сезонът, но просто за информация да попитам за серията Dolce на D&G и по-специално Dolce EDP. Как е, заслужава ли си да се познaва?

# 499
Dolce е приятен цветен аромат,но моите предпочитания клонят към Dolce Garden-много траен,фриволен и пресъствен парфюм....

# 500
Пръскането при мен зависи от повода... Стандартно през деня - китки, шия, коса. При излизане вечер пръскам и дрехите си. Ако ще съм с половинката, добавям деколте, сгъвки на лакти/колена.

# 501
Момичета и момчета  ,някой пробвал ли е новото Gucci Bloom
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-Ambrosia-d … -Fiori-57355.html

# 502
Dolce е приятен цветен аромат,но моите предпочитания клонят към Dolce Garden-много траен,фриволен и пресъствен парфюм....
         Тоест Garden е по-трайната версия, така ли? По пирамида и двата ми допадат, затова търся тук мнение от някой, който е запознат. За да знам към какво да се насоча, когато дойде подходящото време.

# 503
Пробвайте и двата.

# 504
  • Sofia
Долче Гардън ми беше един от любимите за лятото. Траен, присъствен, има и шлейф. Мирише на лято и ваканции. Heart Eyes

# 505
Да,пробвай и двата,но на мен ми допада повече втория Simple Smile

# 506
  • Балчик
Днес получих комплимент от колежка за Vanilla Extasy на Монтал. Simple Smile По 1 фъс на китките, един на врата и по 1 зад ушите. И не ме интересува дали шях да задуша някого, защото само за около час бях на закрито, през останалото време - навън.
Никога не пръскам повече от 4-5 пъти. По-тежките, 2-3.

# 507
Моля някой ако има впечатления от Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Elle, Zebra, Crocodile, може ли да сподели???

# 508
Момичета и момчета  ,някой пробвал ли е новото Gucci Bloom
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-Ambrosia-d … -Fiori-57355.html
Да, аз го пробвах и писах назад. Не е лош, все едно са смесили нектареното с ванилията от Алайа бланш. По - сладко е от предишните.

# 509
Има ли голяма прилика между TF Velvet Orchid и  Black Orchid? Имам черната и се загледаха по другата..

Общи условия

Активация на акаунт