"Златни картофки" - любимите ми!

• 69 102
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Само от снимката ми потегоха лигите Crazy
Още утре се захващам с тези картофки.
 Hug

# 151
  • Шумен
Много вкусни. Реших да се пробвам в цептера, че е по-голям от тигана. Ми златното остана по дъното, но картофките се получиха невероятно вкусни, Leo*  bouquet
щерката се набуха порядъчно за вечеря, обаче преди да си легне тайно омела още една чиния
Следващия път ще са в тигана, обичам коричка пък Crossing Arms

# 152
  • София /Абсурдистан
  bouquet

# 153
  • Torino,IT
Ох, запрятам ръкави и аз...кво да правя..Лео ве4е съм ти фен  bouquet

# 154
  • Варна
А бе преди време ги правих, ама нещо не г идокарах, що  така, пък съм толкоз кадърна...  Flutter

# 155
В момента ги готвя,  по-късно ще се отчета. Grinning

# 156
  • София
Това са любимите картофи на всички в къщи.Правя ги най редовно страхотна рецепта,стават и без лук .  bouquet

# 157
Станаха невероярни, благодаря ти LEO! Heart Eyes Добавих малко подправка за картофи. Wink

# 158
браво на лео, 4е извади един мил спомен от детството ми. голяяяямо благодаря.   bouquet
това е национална рецепта на елзас и лотарингия (както и на швейцария). нари4а се рьощи (rosti) . баба 4есто я правеше в най разли4ни вариации, вклю4ително нещо с бекон или друго сходно на пататник (Galette de pommes de terre aux lardons ).

# 159
А НА МЕН ЗАЩО МИ ЗАЛЕПНАХА ЗА ДЪНОТО НА ТИГАНААААААА Cry ТОЛКОВА ЛИ СМОТАНА ГОТВАЧКА СЪМ smile3511 smile3511

# 160
  • Стара Загора
Ако тигана ти не е тефлонов - залепват.

# 161
Ами да,не е тефлонов!Значи проблема не е в мен newsm44 значи да не губя надежда че мога да се науча да готвя!Благодаря ти мила!Само не зная как щи измия тигана,но това е друг въпрос Simple Smile

# 162
  • Бг-мама
От кога им се каня  Crazy

# 163
Лео, благодаря. Направих ги, страхотни са. Амито след такива инструкции, вече не се плаша от тенджерите Simple Smile

# 164
  Снощи и аз ги направих тези картофки.... станаха много вкусни, с коричка и леко сладникъв вкус от лука....Но и много недиетични, защото май повечко олио сложих и накрая и масълце за аромат.... така че другия път ще ги правя определено с по-малко мазнина. Благодаря за рецептата!  chef

Общи условия

Активация на акаунт