Азиатска козметика и грим 13

• 31 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Bis Hug Може би може да пробваш да нанасяш само по бръчките точково?
Мисля, че доста момичета в темата ползват или са поръчали ампулата, така че да кажат кой с какви впечатления е. Наистина Medi-peel са ужасни с тази липса на цитиран подробен състав. Дори и в сайта им няма нищо или поне нищо на разбираем език. Ще се опитам да хвана някой кореец да погледне състава на опаковката. Честно казано до сега не съм се замисляла много, защото съм доволна и за това не съм търсила по сериозно иформация.

Редактирам се- няма алкохол в състава (не ме питайте как преведох състава от опаковката... ) Има малка разлика в цитирания в сайта на Medi-peel списък и цитирания на опаковката, но и в двата няма алкохол или нещо притеснително. За сметка на това има доста прекрасности. Малко по-късно ще го пусна да го видите, че все още се боря с някои кръгчета и чертички Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 15:52 от Viola Tarakanova

# 136
  • Русе
Чакам тези дни bortox ампулата на Medi-peel и кремчето им за лице с пептиди!Непременно ще дам и аз отзив и се надявам да ми допаднат.

Харесах много крема на Medi-peel за шия!Много приятна консистенция и аромат,лесно се нанася,бързо попива.Оставя кожата копринено гладка и тонизирана.Използвам около две седмици,няма нежелани реакции.
Продуктът е много икономичен.
Майка ми много го хареса също!Това е първият продукт от КК,с който успях да я впечатля!😀

# 137
Agent, Viola, благодаря ви много за предложенията. Cover FX  поръчах сутринта още щом видях мнението на Агента, не знам дали съм улучила цвета, но ще погледна и на Клиник, не знаех, че имат. Аз определено имам проблем с избора на подходящ цвят, рядко купувам правилния, въпреки, че пробвам.

За базите съм решила точно така да ги ползвам, за по мазните части , матираща, а на останалото лице озаряваща. Нямам опит с бази, имала съм три матиращи, европейски, висок клас и с нито една не се спогодих,, а от последната даже ми се струваше, че челото ми лъсва по бързо с нея

necha, то май хич не е за благодарности откриването на пропуска Innocent

# 138
  • София
Такива състави, които не могат да се намерят преведени в нета, превеждам с преводача на телефона. Има функция да се направи снимка на текст и да го преведе. Сигурно не е много точен, но за добиване на представа става.

Момичета, къде мога да открия код за намаление в Розата? Поогледах в сайта и не видях, а съм пазарувала от тях само 2-3 пъти и съм ползвала само намалението за първа поръчка. Blush

# 139
  • Prismatica Aerie
Минавам набързо да споделя възторг от Su:m37 Secret Essence - само 2 дни я ползвам и мисля, че едва ли ще остана някога без нея. Ако звуча патетично, извинете ме Joy Не съм виждала моментален ефект от никой продукт до момента, това е голият факт. Тази водичка ме преобразява.

Розата в момента има код за 5% : come_back

# 140
https://m.jolse.com/project/hidden-sale/1379
Скритата разпродажба на Неоген е още активна. И очевидно я лови 20% съботно-неделно намаление.

# 141
  • Бургас
Не се сетих, че пъпките може да са от прехранване, напоследък ползвам ударно всякакви продукти, може наистина да съм прехранила кожата. Какво се прави в такива случаи, да не ползвам нищо няколко дни ли? Това пък направо стряскащо ми идва. Всъщност как се изпъпчва прехранена кожа? Аз имам три големи болезнени червени пъпки без връх по средата на бузите, много нетипично място.

Относно Бор-токс ампулата отдъхнах си - много ми харесва на мен, но може би трябва да я ползвам по-рядко, а не почти всеки ден. Съставите на пачовете на Меди Пийл бях намерила в някакъв руски онлайн магазин, но за съжаление не съм ги запазила, прецених тогава че са ок и ги поръчах.

The ant is... при мен не се отразяват 20%, трябва да въведа код ли някакъв?

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 18:30 от Йен

# 142
Bor-tox all ingredients (максимално коректен и проверен ред по ред Bowtie):

Hydrolyzed Collagen, Water, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, 1,2-Hexanediol, Polyacrylamide, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, C13-14 Isoparaffin, Polysorbate 20, Arginine, Lactobacillus/Pomegranate Ferment Extract, Lactobacillus/ Horseradish Root Extract Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Yeast Grape Ferment Extract, Carbomer, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bifida Ferment Filtrate, Laureth-7, Bifida Ferment Lysate, Disodium EDTA, Adenosine, Edelweiss Callus Culture Extract, Fragrance, Hydrolyzed Elastin,Anemarrhena Asphodeloides Root Extract(20ppm), Chaga Extract, Elaies Guineensis (Palm) Kernel Oil, Copper Tripeptide-1(10 ppb), Acetyl Hexapeptide-8(5 ppb), Oligopeptide-32(5 ppb), Oligopeptide-29(1 ppb), Palmitoyl Pentapeptide-4(1ppb)

Total effect: Helps to improve skin wrinkles.
Dosage: Take this product and spread it evenly over the skin.
How to use: Every evening before the serum, pump 1 ~ 2 times , apply gently and pat to finish.

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 19:08 от Viola Tarakanova

# 143
  • София
Благодаря, Виола. Значи няма алкохол...интересно тогава какво предизвиква тази сухота...
Аз го поръчах, след като прочетох това ривю https://mblovesskincare.com/2018/09/05/medi-peel-bor-tox-peptide … poule-review/amp/
Какво съм чела, не знам. Момичето също има сухота, но си го ползва: However, this is not a moisturizing ampoule. Although it claims it has such a percentage of sodium hyaluronate, it is actually rather drying. Without a very good hydrator beneath it (toner plus serum), and a good moisturizer over it, it could have rather opposite effect.

Каталано, след твоя пост за очните кремове на The whoo, съм ги заредила в кошницата и нощната маска на Sulwhasoo и умувам. Гледах и проби точно на тайната есенция. Май ще добавя и нея в кошницата Joy

# 144
  • Пловдив
Тази ампула https://www.ebay.com/itm/MEDI-PEEL-Bor-Tox-Peptide-Ampoule-30ml/ … :x4IAAOSwk-1cUl5Nна Бор Токс ли обсъждате? Тук цената нормална ли е?
Странно, първа се похвалих, че съм потъчала Неоген с бял трюфел /на 5.10./, а статусът е "Awaiting Shipment". Дали да не го пусна отново /все още е активна скритата продажба/  newsm78

# 145
И моите продукти от скритата не са шипнати, само от тайм дийл от 02.10 е шипната.

# 146
  • Бургас
Виола, благодаря ти за труда.

# 147
  • Русе
По въпроса с алкохола.

Със суха,фина,чувствителна кожа съм.

Преди време бяхме коментирали ампулата с пептиди на Ample:n.
Много я харесвам,използвам вече 2-3 месеца и не усещам никакво изсушаване!Напротив,един от най-хидратиращите продукти,които съм използвала.Дава лифтинг,уплътнява кожата и изравнява тена.

Да похваля и околоочния на Benton с ферменти.След като си прецаках зоната с околоочния на Pyunkang Yul,нещата се оправиха бързо с Benton.Използвам вече трета опаковка и ми е незаменим за вечерна грижа.Изглажда фини линии уникално.Резултатите се задържат във времето.

# 148
Viola, благодаря ти за разяснението за ферментите Simple Smile Поръчах на Пурито за проба, да видя как ще ми се отрази. А докато се натуткам междувременно, серумът им с центела е свършил в джолсето Confounded

# 149
Момичета, помогнете ми да си разчистя остатъка от мостри. Изхвърлих един куп Тони Моли, The face shop, innistree, някакви неизвестни бб кремове и две слънцезащити на Бентън, които знам от личен опит, че са гадни. От това на снимката, само за серума на Blithe съм сигурна, че си заслужава да се задържи, за др не знам:

Общи условия

Активация на акаунт