Азиатска козметика и грим 13

• 31 436
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Теди, ми то сайтове не останаха... От Roserose  не може, от NowZenith също, големите поръчки от Jolse също ги спират. От Yesstyle поне ще възстановят таксите

# 181
Имате ли мнение за Medi-Peel Peptide 9 All in One Bubble Volume ESSENCE 100ml?
Дойде време за нова поръчка и сега се чудя кое по-напред. Свършва ми bor-tox и [PYUNKANG YUL] Essence Toner—a и се чудя кое от двете да заменя за peptide 9. Зарибихте ме и с su:m37 essence mist и чуденката вече е много голяма. Имам и добри впечатления от  Sulwhasoo First Care Activating Serum EX. Ще ми се всичко да си взема, ама не е много здравословно за сметката ми.

ПС. Някой хубав ph relief toner? До момента съм изразходила няколко опаковки Soon Jung, но ми се ще да сменя.

# 182
  • Русе
От YesStyle наистина възстановяват всички такси!Случвало ми се е два пъти и със стария куриер.

Дано да не стане практика!

# 183
Кога са сменили куриерите? В четвъртък получих пратка от yesstyle в пощата, беше за 28 USD, самата поръчка пратена на 24.09.

# 184
  • Русе
Поръчката ми с DHL е шипната на 27.09.
Преди това пътуваха със стария куриер.

# 185
Пептидната ампула на Ample:N е намалена от $18.89 на $11.15 в ибей, продавачът е top-rated seller. Има останали 6 бройки. Който иска да купува пептиди евтино, сега е моментът.

# 186
  • Sofia
Ааа, не! Трябва да си получа чантето за козметика и пъпкотрепача от Йесстайл, никакви митници смотани!!!!!

# 187
Пептидната ампула на Ample:N е намалена от $18.89 на $11.15 в ибей, продавачът е top-rated seller. Има останали 6 бройки. Който иска да купува пептиди евтино, сега е моментът.
Може ли линк? За колко мл. става въпрос?

# 188
30 ml
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F202198791455

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 04:03 от Agent Provocateur

# 189
Аз да не се хваля много, но до сега пратка на митница не съм имала. Пу-пу. Ама аз почти само от Jolse поръчвам. В събота ми дойдоха 6 пакета от Мега дийла.
И аз потвърждавам мненията за странната спирала на Неоджен. Абе харесва ми, ама не е нещо уау за парите си. Спокойно си живея и със спирала за 10-20 лв.

# 190
  • София
Ех, човек и добре да живее, пратката му отива на митница понякога. Пиша описание в докумените за лепенките за пъпки на Elizavecca и се заливам от смях - какви физиономии ще направят като четат Joy. И какво описание да му пиша на това червило - цвят Urban Mauve Thinking Не знам какъв е смисъла, ама щом са казали...И пак толкова яки неща на последния hidden sale (отпреди малко): https://jolse.com/project/hidden-deal/1441/. Сърце нямат тия хора...

# 191
Жълтата или лилавата сплаш маска беше по-хубава?

# 192
# 193
Шипната е вече моята ампула,  много са бързи. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз взимам дребосъче за проба, че нито аз, нито майка ми сме ползвали пептиди до сега.
Иначе получих ей това предупреждение от продавача и се смея с глас, щото нищо не мога да разбера.
Items may be lying during shipping.
Please stand up for a while and carefully open the product.

# 194
Хи-хи-хи, сигурно с гугъл е превеждал, да ги оставиш изправени известно време и да отвориш внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт