Азиатска козметика и грим 13

• 31 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Казвайте бързо коя слънцезащита е по-добра - Purito или Neogen, че последната съм на път да я спечеля за без пари. Изисквания: да е подходяща за комбо кожа, лека и да не оставя бял слой.

The ant is..., мерси, разбрах аз, ама в първия момент си викам откъде-накъде ще ми казваш да стоя права за известно време?! Sweat Smile

# 196
# 197
Аз имам new holy grail alert за слънцезащита за мазна кожа, ама да минат още няколко дни и ще затвърдя мнението си. Innisfree Daily UV Protection Cream Mild. Нула бял слой. Нула омазняване, ама нула, а аз слагам количество колкото 50 стотинки по два пъти и нося грим. Леко изсушава ако няма хидратация отдолу. Не се набива в порите при мен, грима не се свлече вчера от 9 сутринта до 12 вечерта. Ще го изчакам днес и утре, да го видя след фитнес и т.н., но засега съм силно впечатлена. Reddish Brown, имай го предвид този. Иначе от посочените - кой на Пурито? Новия Comfy water sunblock или стария Green level? Ако е новия, твърдо не го препоръчвам, оставя филм, много трудно се работи с разнасянето, при мен ставаше на конци от физичинте филтри. Green Level не го познавам, но всички го сравняват със слънцезащитата на Klair's, която аз лично харесвам. Neogen е добър вариант, но при мен малко омазнява и малко се набива в порите ако съм с грим. Така че, ако избираш между физическата слънцезащита на Пурито и Neogen, съм твърдо за Neogen, ако става дума за Green Level и Neogen...който ти е по-евтин Grinning

# 198
За Green  Level става въпрос. Аз не нося слънцезащита под грим, така че ми е все едно как се държи под него. Трябва си ми за дните, в които ме мързи да слагам къшън.

# 199
Neogen щом е за без пари, взимай него. Като консистенция мисля, че биха си приличали с Green Level, ако съдя по консистенцията на Klair's Simple Smile

# 200
Аз съм много доволна от Green Level. Любимата ми слънцезащита засега. Взимай я.

# 201
Здравейте!Снощи гледах един сайт-sweetkorea и във вонове ми дава 35.000,това е конвертнато о-о 50 лв доставка ems 3-та зона-това реално ли е?
И моля,някой ако знае нещо подходящо за бръчки 11-ки?

# 202
Та в крайна сметка имаме ли нужда от пептидния серум и наистина ли е чуден Simple Smile Помагайте, че от снощи 2 пъти поръчвам и 2 пъти канселирам поръчките си.
PS Нямам други пептиди в рутината си аз, поне доколкото ми е известно.

# 203
Казвайте бързо коя слънцезащита е по-добра - Purito или Neogen, че последната съм на път да я спечеля за без пари. Изисквания: да е подходяща за комбо кожа, лека и да не оставя бял слой.
Имам ги и двете, никоя не съм пробвала още Grin
 Моя съвет - грабвай тази за без пари, после ако не ти хареса как е на лицето, мажи на врат+деколте+ръце.

# 204

Това видяхте ли? Satisfied

# 205
Кифльовци. Дано не ни стигне тази мода.

# 206
  • Sofia
Съмнявам се. Все пак сме в ера, в която веждите на мъжа са по-добре оскубани от веждите на жената. Joy

# 207
  • София
Та в крайна сметка имаме ли нужда от пептидния серум и наистина ли е чуден Simple Smile Помагайте, че от снощи 2 пъти поръчвам и 2 пъти канселирам поръчките си.
PS Нямам други пептиди в рутината си аз, поне доколкото ми е известно.
Agent Provocateur, аз си я купих преди около 1 месец, ползвам я веднъж дневно, харесва ми, хидратира добре, попива сравнително бързо, ако имаш 1-2 ампули, тази няма да ти е излишна, пък и парите й не са много ....
Вчера пробвах тези падове, първите са ми и нямам база за сравнение....
https://jolse.com/product/tosowoong-dr-troubex-blemish-pad-70pcs … 0862/?cate_no=532
ексфолация не усетих, доста е "меко" тампончето, обилно напоено и ми се стори тъничко, обтривах около 5 минути, лицето ми след това беше супер меко и хидратирано, очаквах друг ефект, опънато и остъргано лице ....Rolling Eyes
не се оплаквам, споделям, след падовете нанесох само серум и кожата се чувстваше добре.

# 208
Emy_Emy - мерси! Видяло се е, че съдбата и е решена на ампулата, направо ще взема да я добавя към купа с подаръци, които ще дам на ММи на хлапетата да ми подарят за Коледа Grinning

А, да ви разкажа нещо смешно! Някога, някога, в зората на корейското ми вманиачаване бях видяла един крем, но не какъв да е крем, а най-красивият и елегантен крем на света. Либофф и страст от пръв поглед и тайна клетва си дадох "штЪ имам!" И онзи ден пак се сетих за красавеца и поразрових нета... мдааа... първо ще трябва да продам бъбрек, ама как може да е толкова УбаФ!

Скрит текст:
$800-950 в зависимост от магазина

# 209
А да не стига не може мъж да има повече козметика от една жена, и вечер и сутрин настава бой за банята, ако има една  в жилището.

Пробвах един уникален пилинг, но е златен, трябва да открием нещо подобно по-бюджетно.
https://www.skincarisma.com/products/origani/erda-manuka-honey-peel

Nа sweetkorea, някъде отгоре има да се смени валутата в долари, tryдно ми е сега да дам линк.

Ineesfree ги харесвам за слънцезащита, 3 вида съм използвала и нямам греда.

Общи условия

Активация на акаунт