Азиатска козметика и грим 13

• 31 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Гадже съм зарязвала, защото му отнемаше повече време да се приготви за плажа, отколкото на мен! Grinning

Скрит текст:
Вероятно е просто моето мръсно подсъзнание, но някои корейски опаковки просто ми кръстосват погледа Simple Smile))

Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 19:40 от Agent Provocateur

# 211
Агент, голяма красота, изплакнах си очите и за  успокоение си взех 50 тестера SU:M37 Bright award Bubble-De Mask Black и  още един комплект резерва да имам от Su:m37 Secret Essence Mist . Не ми се чакат нито кодове, нито намаления, решила съм да купувам и няма назад. На картата ми и олекна с още 74 долара. Disappointed
Много ми харесаха белите  бабъл маски на Su:m37 и сега реших и черните да пробвам.

# 212
Агент, голяма красота, изплакнах си очите и за  успокоение си взех 50 тестера SU:M37 Bright award Bubble-De Mask Black и  още един комплект резерва да имам от Su:m37 Secret Essence Mist . Не ми се чакат нито кодове, нито намаления, решила съм да купувам и няма назад. На картата ми и олекна с още 74 долара. Disappointed
Много ми харесаха белите  бабъл маски на Su:m37 и сега реших и черните да пробвам.
Точно днес четох на хубавата баба ревю на маската. Била перфектна за дълбоко почистване на комбо кожа...и сега ѝ умувам.

# 213
  • Prismatica Aerie
Нищо против не бих имала мъж да ползва къшън/балсам/гланц. Ама съвсем нищо. Не понасям брадати, космати, мускулести мачовци People Eyes
Мм ползва само слънцезащита. И я слага на голо лице. Откачам от това. Grin

Innisfree се представят много добре със слънцезащитите. Аз незаслужено ги пренебрегвах, но например Daily Mild Sunscreen SPF50+ PA++++ е чудесна, съвременни филтри (Uvinul A , Uvinul T150, Tinosorb S) и приятна текстура.
Мисля, че и Cream Winter Barrier е със същите.

# 214
Може и да е въпрос на поколение, но аз не намирам за странно или ненормално мъж да се гримира с каквото и да било. Това, че гримът е запазен за жените е разбиране, наложено през вековете, не закон. Ако преди хиляди години, някой беше заклеймил първите форми на грим като "мъжко нещо", днес жените надали щяхме да се гримираме.
Това обаче в никакъв случай не означава, че намирам гримирани мъже за привлекателни. Ако приятелят ми например се гримира като к-поп идол или, не дай Боже, drag queen, ще се води много сериозен разговор.
Колкото до грижата за кожата, там нямам нищо против - това за мен си е грижа като ходенето на фитнес или правилното хранене. Ако иска, да се маца и с 2000 неща. Само да не са от моите запаси обаче, че тогава ще стане лошо. Imp

# 215
  • София

Мм ползва само слънцезащита. И я слага на голо лице. Откачам от това. Grin

Защо откачаш? Аз през лятото ползвам само слънцезащита (екранът на Кларанс, 50 фактор). Никога не наслагвам продукти един върху друг. Серумите също ги ползвам винаги самостоятелно, обикновено вечер.

# 216
  • Prismatica Aerie
Александрия, азиатската рутина предполага наслагване на продукти.
Не разбирам защо ми даваш инфо за рутината си, която няма общо с този модел.

# 217
Александрия, азиатската рутина предполага наслагване на продукти.
Не разбирам защо ми даваш инфо за рутината си, която няма общо с този модел.
Абсолютно съм съгласна. Няма да видиш грам резултат ако ползваш само серум самостоятелно.

# 218
  • София
Здравейте, чета ви и всичко, което пишете и препоръчвате действа завладяващо и желанието да се изпробват много неща е голямо, а не ми се мисли какво се случва и като има видим резултат.
На 31 съм, със суха и чувствителна кожа. Имам бръчици, както и петна от пъпки.
След много четене, освен желанието идва и объркването и моля за съвети дали съм подбрала и комбинирала правилно продуктите.
* Измивни - Балма на Heimish и PURITO Defence Barrier pH Cleanser
* Тонер - Isntree Hyaluronic Acid Toner
* Флорна вода от маточина
* Rohto MELANO CC Vitamin C
* Benton Snail Bee High Content Essence
* PURITO Centella Green Level Buffet Serum
* Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule
* Benton Fermentation Eye Cream
* iUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream
* PURITO - Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++
* COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

Благодаря предварително!

# 219
Глас в пустиня...абе темата да не е вътрешна???

# 220
Ботокс. И по-малко нерви.
Не плащам доставка.

# 221
По-спокойно. Лично според мен малко потребителки от тази тема имат познанията да кажат дали дадена съставка от един продукт се повлиява добре от съставка в друг продукт, или не. Отделно, нали се сещаш, колко усилия са необходими за да прегледаш съдържанието на всеки от изброените 12 продукта? Никой не е длъжен да се занимава.

# 222
По-спокойно. Лично според мен малко потребителки от тази тема имат познанията да кажат дали дадена съставка от един продукт се повлиява добре от съставка в друг продукт, или не. Отделно, нали се сещаш, колко усилия са необходими за да прегледаш съдържанието на всеки от изброените 12 продукта? Никой не е длъжен да се занимава.
  Аз не съм искала някой ,,да се занимава",а ако има вече опит,да сподели.,,Щастието не намалява като се споделя;".Пък кръстете си темата,,корифейките" или,,ббогопомазаните"и продължавайте да си прехвърляте топката помежду си,малко по-ведро и без забележки моля;)

# 223
  • Стара Загора
Значи Смърфиета е писала в 9:51 и вие искате в 10:04 вече да има 20 отговора?!?! Много хора са на работа все пак...

# 224
Спред мен става дума за вьроса на freestyler2 от предишната страница. Не занм какво са бръчки 11, но от опит-за мимически бръчки помага само ботокс. Козметиката е за превенция, за да исглежда добре кожата- хидратирана, без пьпки и т.н.
Това е една от малкото теми, в която няма пререкания, нека да не я разваляме

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 14:11 от blue75

Общи условия

Активация на акаунт