Азиатска козметика и грим 13

• 31 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Може ли отзиви за cusion-a на Миша? Някъде в София продават ли продуктите или само онлайн?

# 316
Здравейте,за зимата искам да си взема нещо за борба с петната и  се чудя между Б3 с ницианамид за който споменахте или киселината на мизон   която съм ползвла и съм много доволна.Не съм толкова запозната колкото вас затова моля за вашата препоръка.

# 317
Гледам един от бг сайтовете направил мини намаление на продукти, явно много не върви търговията.
Предпочитам да си плащам митница и да ползвам оригиналните продукти директно от Корея.
Katericata,  ницианамида ще ти помогне, също може да пробваш вит.С на tiam той е по-силен, ако вмъкваш киселини гледай да е вечер.
Също така видях полза от продуктите  на Benton snail. Ако пък петната са много и упорити ще ти трябва повече време за премахването им, по принцип всички продукти от КК съдържат избелващ съставки, затова е задължително да нанасяш крем с спф50++++  когато си навън.
А ако искаш бърз резултат за петната може да вмъкнеш и аирол и експигмент/голяма фенка съм им/ в базар бг се продават.

# 318
Може ли отзиви за cusion-a на Миша? Някъде в София продават ли продуктите или само онлайн?
Кой къшън, M Magic Cover Lasting ли?
- лека до средна покривност
- жълт подтон
- подчертано озаряващ завършек, неподходящ за мазна кожа (за комбо става през студените месеци)
- ужасно гадно преносим, цапа много

Edit: Току-що Jolse ми шипнаха маската на Su:m37, която купих вчера от eBay магазина им. Не мисля, че някога са ми шипвали пратка на следващия ден. Не знам дали така процедират с поръчките от ebay или някой е бил в благосклонно настроение.

# 319
Имам аирол който не съм използвала,ще  го включа ,но чакам да преминат слънчевите дни ,поръчала съм си серум iunik propolis който не  е  пристигнал още ,използвам крема с охлюв на мизон,всеки ден бб крем на миша с фактор от който съм много доволна ,но как да ги редувам и кон ницинамид бихте препоръчали,имам доста петна?

# 320
Този съм ползвала и бях доволна.

# 321
Не  е по темата ,но за петна ми помогна Liquid gold на Alpha H.

# 322
+1 глас за Фито Ниацин на Насифик. Витамин С също действа много добре.
Между другото си ползвам третиноин и Експигмент от края на август. Ако се ползва правилно слънцезащита няма проблем. Но да, вероятно е по-добре да се изчака.

# 323
Благодаря много,ще го поръчам,но в какъв ред да използвам аирол,ницианамид и вит с?

# 324
Вит. С най-добре да се ползва сутрин. Ниацинамид и Аирол вечер. Като първият може всяка вечер, но с третиноина внимавай. Има тема, съветвам те да почетеш преди да започнеш.

# 325
Доколкото чета в другата тема третиноинът хич не обича други съставки.

# 326
Момичета, има промоция 1+1 в Jolse. Аз забърсах рефилите на  къшъна на Миша:blush:

# 327
Витамин А продукти, включително и третиноин, с ниацинамид работят добре, заради успокояващото действие на витамин B3. Тук може би трябва да се разучи състава на съответния продукт с ниацинамид, който ще се ползва с третиноина и дали в него няма съставки, които пък не се съчетават добре с него. Но иначе витамин А+витамин B3= ВНЛ Simple Smile Ето и една картинка:

# 328
Здравейте,за зимата искам да си взема нещо за борба с петната и  се чудя между Б3 с ницианамид за който споменахте или киселината на мизон   която съм ползвла и съм много доволна.Не съм толкова запозната колкото вас затова моля за вашата препоръка.

В3 е ниацинамид.
Трудно се дава препоръка, ти вземи решение нещо, което познаваш и знаеш ефекта или опитваш нещо ново.
Зависи какви са петната и още доста фактори.

Не в козметика, но азиатска покупка
Скрит текст:

# 329
  • Sofia
Хаха мечтите са много хубво нещо. Grinning

Аз имам една чисто бяла, пазарска, от плат Grinning -
Скрит текст:

Питанка - някой ползвал ли е на the saem harakeke тонера? На ТД е в момента и го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт