Азиатска козметика и грим 13

• 31 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Понеже гледах в предната тема, че имаше списък с добри продавачи в ибей, искам да попитам някой от вас дали е пазарувал от eui019, защото гледам в момента, че предлага няколко травелкита на различни фирми и ми се иска да поръчам и да пробвам. Има на su:m37, sulwhasoo и ohui .
Не искам да рискувам напразно.

# 481
Чак и аз се замислих какви съм ги писала Joy
Lodsi, сигурно нещо съм коментирала за вит.С в рамките на рутина, че трябва да се прави пауза след нанасянето, но то важи за всички киселини. В рамките на годината няма нужда да се спира вит.С освен малко преди и по-време на море ако има склонност към пигментации.

# 482
Аз все още не съм взела пратката за баснословната сума от 8долара, която е на митница. След като я взема ще снимам плика, защото на него са писали 20долара и ще им напише един мейл на корейците.

# 483
Момичета, здравейте отново!
Разглеждам сайта на Jolse и размишлявам кой от следните кремове би бил подходящ за суха към нормална кожа:
- innisfree Green Tea Seed Deep Cream
- TONYMOLY THE Chok Chok Green Tea Intense Cream
- TONYMOLY THE Chok Chok Green Tea Watery Cream

Забелязвам, че innisfree също предлагат Green Tea Seed Cream. Имам мостри от интензивния крем на TONYMOLY, който ми се струва ок, а и няма парфюм, докато в крема на innisfree има.

Някой да е ползвал продукти от изброените?

# 484
И моят къшън дойде! Бяха го спряли в пощата, че искали подпис за получена международна пратка - за първи път ми се случва такова нещо!
PS  На кутията си пише закръглена нагоре цената, която реално платих.

# 485
Via Dia, само тези на Тони Моли съм пробвала, ами отговарят си на имената. Интензивния и аз от тестери, за суха или дехидратирана кожа ми се струва подходящ. От водния изразходих пълна опаковка миналата година, доста е лек. За комбинирана или мазна кожа лятото е екстра, за суха предполагам ще е недостатъчен. Има шантава консистенция първоначално, после се "топи" при разнасяне. Хареса ми, даже ме чака нова опаковка за следващото лято.
За кожа като твоята, онзи серамидения, който коментирахме малко по-назад на Missha от 1+1 промоцията, също би бил подходящ.

За дехидратирана и изстрадала кожа (примерно за идващи студове) - Rovectin skin essentials barrier repair cream concentrate. На мен ми е в графа "тежка артилерия", но моята кожа се лута между нормална и мазна (в Т-зоната).
По-лек от него, но пак от групата на по-плътни/хранителни консистенции е любимият ми Rovectin cica care balm.

# 486
Скрит текст:
Момичета, в предната тема много се коментираше тоника и се чудя има ли отзиви за измивния продукт: ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser

Към момента съм с нормална кожа.
Заглеждам и:
innisfree Green Tea Foam Cleanser
PURITO Defence Barrier Ph Cleanser
От намаленията сега в jolse е и COSRX Low pH Good Morning Gel Clea, но заради неприятната миризма, не искам да го взимам пак. Иначе друго лощо не мога да кажа за продукта. Само сякаш леко опъва, ако ми е по-стресирана кожата.
Monono, не мога да дам отзив за ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser, но аз съм доволна от CELIMAX Derma Nature Relief Madecica pH Balancing Foam Cleansing
Взех я на Мега Дийл за под 10 долара. Тогава, аргументът ми беше, че е с  ниско PH. Пяната е много нежна, няма набиващ се аромат, не изсушава, измива добре. Не съм разглеждала подробно съставки, но можеш да я погледнеш, ако искаш.

# 487
  • Prismatica Aerie
Как се пишеше ревю в jolse - помня, че смалявах снимки, защото имаха допустим размер. Сега не виждам къде да пиша:
Скрит текст:

# 488
Скрит текст:
zari65, случайно да имаш подозрения към някой от продуктите..мисля си, че харесваме горе долу едни и същи неша. Аз от четири дни съм по шалчета по същата като твойта причина... пъпкотрепача на Неоджен обикновено се справя за два-три дни максимум, но сега се мъчи. Мисля си, че за подкожни просто не работи. Отивам и аз за Ихтиол след работа..за него не се бях сетила

Или е крема на medipeel за шия или този на goodal, него го доизмазвам https://www.luckyvitamin.com/p-2083948-goodal-moisture-barrier-eye-cream-30-ml, че ми писна, тия околоочни по 30мл нямат измазване, но от него нямах проблеми докато го мажех по лицето, та е по- скоро от medipeel, под него слагам 2-3 слоя от тонера на round lab, той си е неутрален и за чувствителна кожа, така че най-вероятно е от medipeel.
Това бг кремчето май ще се окаже попадение, днес вече нямам дразнене и сърбеж и малко са се поприбрали, твърдо е някакво, но ако върши работа се преживява. Взела съм си и да се понамажа на работа 1-2 пъти.

# 489
Момичета, как се получава безплатният к-пакет. Трябва ли нещо да въвеждам в поръчката?

# 490
VV, при оформянето на поръчката отбелязваш k-packet в полето с доставката.

От моята сплаш маска от hidden sale-а в Jolse все още ни вест ни кост... Шипната е на 4.10. Вашите пратки пристигнаха ли вече? За пореден път като сбъркам да пусна без тракинг е после си ям ушите.

Имам и отговор от Yesstyle. Общо взето "що мрънкам като ще ми възстановят таксите" и за следваща поръчка да им напиша коментар и те АКО имат възможност ще обърнат внимание .

# 491

От моята сплаш маска от hidden sale-а в Jolse все още ни вест ни кост... Шипната е на 4.10. Вашите пратки пристигнаха ли вече? За пореден път като сбъркам да пусна без тракинг е после си ям ушите.

Same here.. ни вест, ни кост.. и до пощата ходих уж да не би да са ми пропуснали смс-а, но уви няма нищо.

# 492
Аз днес имам една пратка в пощата, но не зная откъде е дали тази от митницата за 8долара или от джолсе.
После ще пиша.

# 493
Виола и аз имам една пратка шипната на 04.10, която още очаквам. Ликуида на д-р Жарт.
За Йесстайл... Показват несериозно отношение! Сега като писне сума народ за възстановяване те доволни ли ще бъдат? Дали няма да им омръзне и пак да има промени? А какво правят клиенти като Теди, които за осем долара се занимават с митници? Интересно ми е нейният случай как ще се развие! И изобщо каква е тази нелепа практика на всичко да се пише 20 евро!!!
С подаръците от Мира покрай маската на  su:m37 ми е изпратила едно корейско кафе 3в1. Grinning Голяма сладурка тази Мира!

# 494
Благодаря! Много трудно го намерих, ама успях. Обаче ми намали поръчъката с 1 долар. И не пишеше k-packet, а trick or treat?

Общи условия

Активация на акаунт