Азиатска козметика и грим 13

• 31 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, давайте акъл как да се справя с 2 отвратителни подкожни пъпки, които са ми излязли в долната част на шията към рамото. Не съм имала пъпки незнам откога, нямам нищо за целта, освен един англ крем, който ми е подарък за акне и раздразнения, та нямам нищо подръка.
Как да се справя с подръчни средства и нещо, което мога тук да купя.
Зари, най-бързо и ефективно за мен при подкожни гадове е чаеното дърво. Отиваш в първата аптека и си взимаш едно за 5-6лева. Направо с клечка за уши леко нанасяш 1-2 пъти на ден и много бързо успокоява възпалението. Важното е да не се замърсява допълнително от коса/ дрехи та може да му лепнеш една лепека, но дишаща.

Blixa, много странно- испанския код е от началото на месеца и уж беше активен но 20то число. Вчера при мен вече ми изписваше, че е изтекъл или невалиден. Ще пробвам пак Simple Smile

В Jolse в момента освен безплатнея тракинг има и купон за 1долар при минимална поръчка 5долара. Изтегля се се по стандартния начин и важи до края на месеца.

Някой дали вече е писал на Уесстайл? На моя мейл все още не са отговорили.

Зари, в тази красота освен опаковката друго не си заслужава. Виж и състава- ами то си е чист мед манука плюс малко екстракти. Прави си меден пилинг просто.
Редактирам се: Сега погледнах, че на 3то място има Cetrimonium Chloride- консервант/ антисептик, емулгатор ама с доста висок статус като потенциален алерген и токсичност. Така че, хич не ти трябва Simple Smile btw на скоро гледах състава на  Guerlain серум за 2500лева и все още не мога да разбера на база какво точно е заслужена тази цена...

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 12:02 от Viola Tarakanova

# 466
Момичета, в предната тема много се коментираше тоника и се чудя има ли отзиви за измивния продукт: ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser

Към момента съм с нормална кожа.
Заглеждам и:
innisfree Green Tea Foam Cleanser
PURITO Defence Barrier Ph Cleanser
От намаленията сега в jolse е и COSRX Low pH Good Morning Gel Clea, но заради неприятната миризма, не искам да го взимам пак. Иначе друго лощо не мога да кажа за продукта. Само сякаш леко опъва, ако ми е по-стресирана кожата.

# 467
  • София

В Jolse в момента освен безплатнея тракинг има и купон за 1долар при минимална поръчка 5долара. Изтегля се се по стандартния начин и важи до края на месеца.

Момичета, от къде ги теглите тези купони? Гледах, гледах и нищо не виждам ...

# 468
Скрит текст:
Момичета, давайте акъл как да се справя с 2 отвратителни подкожни пъпки, които са ми излязли в долната част на шията към рамото. Не съм имала пъпки незнам откога, нямам нищо за целта, освен един англ крем, който ми е подарък за акне и раздразнения, та нямам нищо подръка.
Как да се справя с подръчни средства и нещо, което мога тук да купя.
Зари, най-бързо и ефективно за мен при подкожни гадове е чаеното дърво. Отиваш в първата аптека и си взимаш едно за 5-6лева. Направо с клечка за уши леко нанасяш 1-2 пъти на ден и много бързо успокоява възпалението. Важното е да не се замърсява допълнително от коса/ дрехи та може да му лепнеш една лепека, но дишаща.
100% работи и препоръчвам този метод. Малко е тегаво когато пъпката е някъде около устните или носа, защото първите пет минути аромата е зверски силен, ама се оцелява Grinning

Момичета, преди коя стъпка при тракинг процедурата трябва да се включи митница? Ако така изглежда стандартния път на една пратка:
BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb)
BULGARIA, SOFIA LC/AO, Send item to domestic location (Inb)
BULGARIA, 1900 РСЦ СОФИЯ, The consignment has been accepted
BULGARIA, 1900 РСЦ СОФИЯ, The consignment was received
BULGARIA, XXXX СОФИЯ 12, Processing a shipment
(и т.н., където вече знаем че всичко е ок)

Customs влизат между SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb) и SOFIA LC/AO, Send item to domestic location (Inb) ли?

EDIT: Явно се появява точно след SOFIA LC/AO, Send item to domestic location (Inb), току що ми се ъпдейтна тракинга. Изгорях Grinning

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 14:14 от Chris_

# 469
  • Sofia
Виола, аз като взех да гледам на всички козметики от висок клас съставките и щях да падна. Плецкаш отрови и плащаш като поп. Grinning

С чаеното дърво също съм съгласна като метод. Директно плясваш с клечката за уши върху пъпката и става.

# 470
  • София

Момичета, от къде ги теглите тези купони? Гледах, гледах и нищо не виждам ...

Самоцитирам се .. видях го къде е, но ми иска да въведа сериен номер, от къде да го видя? Rolling Eyes

# 471
  • Prismatica Aerie
Момичета, преди коя стъпка при тракинг процедурата трябва да се включи митница?
Скрит текст:

^^^^^^^^^^^^^^^^

# 472
btw на скоро гледах състава на  Guerlain серум за 2500лева и все още не мога да разбера на база какво точно е заслужена тази цена...
Grinning Е, как!?
На базата на старото величие на славното име на великата къща и на базата на новите нужди от яхти и лични джетове на топ мениджмънта!
Майтапя се...

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 13:58 от Agent Provocateur

# 473
Момичета, пускат Джолс бокс днес! Йей:) Успях да я дочакам, нещо имам мерак.

http://jolse.com/product/jolse-box-13-coming-soon/22878/

Връщам се да разгледам продуктите:)

# 474
  • София
Момичета, правите ли почивка след всяка опаковка Мелано? Колко време трябва да е тя? И задължителна ли е изобщо?

# 475
Лодси, нямало нужда от почивка от витамин С. И аз съм питала същото преди време тук. Може да се ползва целогодишно без почивки.

Пристигна ми комплекта sum:37 от Мира от иБей. Някой се тревожеше по-горе за маската. Днес ми я донесе пощальона, прилежно опакована. Няма две седмици.

# 476
zari65, случайно да имаш подозрения към някой от продуктите..мисля си, че харесваме горе долу едни и същи неша. Аз от четири дни съм по шалчета по същата като твойта причина... пъпкотрепача на Неоджен обикновено се справя за два-три дни максимум, но сега се мъчи. Мисля си, че за подкожни просто не работи. Отивам и аз за Ихтиол след работа..за него не се бях сетила

# 477
  • София
MaNishma, благодаря! Аз седмица преди морето го спирам обикновено.
Но вчера имаше пост на Виола относно това, че трябвало да се прави почивка и се зачудих да не би аз да бъркам нещо.

# 478
MaNishma, благодаря! Аз седмица преди морето го спирам обикновено.
Но вчера имаше пост на Виола относно това, че трябвало да се прави почивка и се зачудих да не би аз да бъркам нещо.
Нееее, вероятно е имала предвид да се изчака преди и след самото нанасяне, защото точно тя ми беше казала, че нямам нужда от почивка от вит. С. Дано не греша, че ти ме замисли. Joy

# 479
  • София
Да, най-вероятно аз не съм разбрала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт