Азиатска козметика и грим 13

• 31 335
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!

Ще се радваме да отделите няколко минути, за да попълните нашата кратка анкета.
Тя цели да ни ориентира доколко са полезни за Вас консултативните теми и дали искате да виждате повече подобно съдържание във форума.

Можете да попълните анкетата на този линк - https://forms.gle/D2ZLciUKhFkRkMgx9.

Благодарим Ви предварително за отделеното време,
Екипът на BG-Mamma

# 451
Звъняха ми от митница, служителката казва, че на пакета пише $ 20, а фактически вътре има мостри на бентън  като бонус и пяна за лице за 8долара.
Мдаа, това е то тъпите немски пощи... сигурно е евро дори, а не долари. То е ясно, че ДДС няма да плащаш, но ако имаш възможност отивай на място с разпечатани документи поне да си спестиш и 12-те лева. Аз писах един възмутен мейл вчера на Yesstyle, но още няма отговор. И моята частично канселирана пратка ще финализара на митница 100%, въпреки че е 1 продукт за 12долара , а да не говорим, че хем е платена частично със стор кредит, хем имам и рифънд за неизпратените неща и вече имам 3 фактури за нея и нито една не отразява коректно съдържание/стойност. Все още ,разбира се, нямам развитие и по въпроса със задържаната, за която съм изпратила документите преди 10дни

# 452
Платила съм 4.96 долара, защото съм ползвала френд риуорд бонуса.
А те писала 20долара .
Толкова да си прост прост пък не бива бе, несъвместимо е с живота.

# 453
Ами с тия превозвачи как стои въпроса - по-добър вариант ли е чрез тях да се поръчва или и там е мътна и кървава?

Работещ код за 15% в йесстайл знае ли някой? Сега тествах на Hyram кода, ама се оказа изтекъл...

# 454
Това с писането на пълна стойност на пакета явно е запазена марка на азиатските сайтове. Ягодката и тя е така - пише цена на продукта без отстъпка, нищо, че го пуска на daily deals. Rolling Eyes Въобще положението навсякъде е хвани единия, блъсни другия.
Това с превозвача не го виждам как ще стане, смисъл директно от Корея? Ще бъде девет дена път с камили. Освен ако не се пазари директно от европейските домейни на марките, но там пък регламентите почват да се мешат? Ох, и аз не знам вече..

# 455
Сладващата поръчка след няколко дни от МД в джолсе ще ми бъде над 100долара, нека отиде на митница ще си платя всичко, но да зная че ще имам продукти за поне 6мес до 1г напред и тук там ако взема нещо, което ми се стори изгодно и си заслужава.

# 456
Аз до сега не съм имала поръчка с изписани цени без намалението.
За доказателство за сумата ползвам имейлите от пей пал. Там си пише номер на поръчка и всичко. В имейла за потвърждение на поръчката цените също винаги са отразени с намаленията. Отразен е и безплатния транспорт. Обръщам в ПДФ и пращам. Не мога да не кажа, че последната ми митническа беше обработена за четири дни. На петия си я взех от бг пощи.

# 457
blixa, няма код за 15% в момента.

Редактирам се: Провери дали този работи
YSEMILY12 - Coupon code -12% discount for orders of minimum $49.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 22:18 от Viola Tarakanova

# 458
Мерси, работи за момента. Получих мейл преди около час с код за 15%... ама те да не ни шпионират какво си пишем тука Joy

Уж пише, че е само за испанската версия, но ми отчита намалението. Не съм завършила поръчката и няма как да съм сигурна на 100%, чакам хубаво дейли фрийби да пуснат и тогава.

# 459
Те ако ни шпионират да вземат да се стегнат и да си оправят доставчика и пратките.

# 460
Момичета, давайте акъл как да се справя с 2 отвратителни подкожни пъпки, които са ми излязли в долната част на шията към рамото. Не съм имала пъпки незнам откога, нямам нищо за целта, освен един англ крем, който ми е подарък за акне и раздразнения, та нямам нищо подръка.
Как да се справя с подръчни средства и нещо, което мога тук да купя.

# 461
  • Sofia
Някой в другата тема за акне беше писал, че маже с ихтиол върху пъпката, слага лепенка отгоре и спи така. Grinning

# 462
zari65, на мен много ми помага пъпкотрепача на Neogen, взех го по препоръка на Viola, ползва го дъщеря ми и аз много рядко. Около цикъл понякога ми излизат подкожни болезнени пъпки, мажа вечер в продължение на 1-2 дни. Вземи си да имаш под ръка при следващо намаление, ихтиола също помага, но при мен действа по-бавно. Друго, за което се сещам е пчелен мед, има противовъзпалително, антибактериално и успокояващо действие. Може да се прилага самостоятелно или смесен с канела.
Днес ми се обадиха от пощата, двете пратки от Джолсе са при тях и съм много щастлива, разминаха ми се усложненията с митниците. Едната пратка е изпратена на 15, другата на 16 октомври. Като влизах в профила си да проверявам за проследяващия номер и за двете поръчки ми излизаше един и същ номер. Писах на Джолсе и го коригираха, увериха ме, че нямат практика да обединяват поръчки. В едната пратка чакам  2 бр. NEOGEN DERMALOGY A-CLEAR Soothing Pink Eraser  и 2 бр. от винените падове, а в другата пратка NEOGEN DERMALOGY A-CLEAR Soothing Overnight Mask 2бр. и Real Cica Pad 2 бр, продуктите от втората пратка не съм ги ползвала, взех ги за дъщеря ми и ще  наблюдавам как ще и се отразят на кожата и ще пиша, може и аз да се изкуша да ги пробвам 1-2 пъти Smile

# 463
И аз имам обаждане от пощата, но нямам идея какво е пристигнало. Чакам още три. Grinning Най-много треперя за маската на Sum37, тя ми е най-ценна. Трябваше да я пусна с тракинг, ама пуста стисня...Явно някой митничар е бил на кеф тия дни.

# 464
Човек и добре да се чувства и някой подмолна пъпка му разваля настроението, ще го взема тоя пъпкотрепач да имам под ръка, бях си взела два вида лепенки и поне половин година така си седяха и реших, че не ми трябват, ще им изтече срок и ги подарих и по закона на мърфи - сега ми потрябва.
След работа отивам за ихтиол.
Намазала съм се с тоя крем който имам, той бил български сега му гледам кутийката, не го отразих като ми го подариха, понеже реших, че няма да ми трябва такова нещо, сега се сетих за него.

Пуфовете на Danilа DIvin и на мен ми пристигнаха благополучно, щеше да е цирк поръчка за 2 долара и нещо да ми отиде на митница и тия джолсете като ги опаковали в една голяма кутия, то бъбъл, то чудо. Пробвах ги харесаха ми,  но на редовна цена не бих ги взела никога.

Това ми е влязло под кожата https://www.origani.eu/natures-gentle-exfoliator-manuka-honey-pe … rom_store=default   и искам да си намеря нещо подобно, но по-бюджетно.

Общи условия

Активация на акаунт