Азиатска козметика и грим 13

• 31 289
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Почти приключвам прополисовата ампула на Tosowoong - не е лоша, но и не е уау. Идеи към коя да се насоча?
It's Skin имат така, но марката нещо не я харесвам. Пък и освен прополиса има и много други съставки.
На COSRX пробвали ли сте я?
И на IUNIK, ако ползвам витамин С серумче дали няма да ми дойде много, защото има 12% витамин С?
Винаги е вариант да си взема отново вече пробваната, но ми се иска да открия нещо ново Simple Smile
Благодаря за отговорите ви Simple Smile
Dr.Ceuracle Royal vita propolis 33 ampoule.За мен тя си остава любима и най-ефективна, придава страхотно сияние след ползване известно време, изхабила съм поне 5 опаковки.Ползвала съм на Iunik,но първо,че не видях ефект, второ запуши ми порите.

# 526
Свършва ми измивния балм за лице, от който останах доволна като първо корейско измиващо средство - Hope Girl JAMONG CLEANSING BALM 75g.
Не искам да повтарям при наличието на толкова голямо разнообразие.
Затова са допитвам до вас кой двата балма бихте препоръчали:
1. https://jolse.com/product/aromatica-orange-cleansing-sherbet-180 … 17836/?cate_no=25
2. https://jolse.com/product/heimish-all-clean-balm-120ml/7400/?cate_no=481

зная, че бяха коментирани, но не съм си отбелязала нищо от съветите.
А и приемам и други предложения .
Аз лично си поръчах балма на Heimish, тъй като някой коментираше, че този на Ароматика не се справя много добре с почистването на грим. Друго което си спомням е че съставът на Ароматика е по-изчистен от този на Heimish.

# 527
  • София
Reina, къде и гледа състава, не можах да намерия нищо, което да не е на корейски.
Зари, в Джолсето. На корейски е, но се научих да разпознавам знаците за ниацинамид и като го видя в някой състав, директно отписвам продукта, защото почти винаги е в челните места.  Blush
Иначе с приложението на Гугъл транслейт, с функцията за превод от снимка може да се преведе криво-ляво, колкото да се ориентира човек.

# 528
  • София
Момичета, загледах този тонер, някой с мнение за него? Или за серума от серията?
SOME BY MI Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner 200ml
https://jolse.com/product/some-by-mi-galactomyces-pure-vitamin-c … p;display_group=1

# 529
И аз да похваля Dr.Ceuracle Royal vita propolis 33 ampoule. Много съм доволна, ползвам я предимно вечер, 1-2 пъти в седмицата, много добре подхранва и хидратира, сутрин кожата ми е свежа и озарена. Искам да пробвам и CNP Propolis Energy Ampule, но не зная дали ще е възможно до края на следващата година, че се заринах с продукти вече.

# 530
Момичета, загледах този тонер, някой с мнение за него? Или за серума от серията?
https://jolse.com/product/some-by-mi-galactomyces-pure-vitamin-c … p;display_group=1
Наскоро приключих серума. Хубав, плътен серум с мирис на капки за нос Виброцил и леко хлъзгава консистенция. Придава усещане за плътност на кожата, което е много приятно. За млада кожа хидратира достатъчно, за да не се налага друг серум.
Особен избелващ ефект не видях, но не го и търся.

# 531
Еми, тонерът не съм ползвала, но имам серума. Взех го като заместител на Меланото. Не знам дали аз не го ползвам както трябва (като първа стъпка вит. С сутрин), но Мелано СС ми харесва повече. Иначе като серум не е лош. Дори сега се замислям да си отворя опаковка Мелано з сутрин, а този да го изтегля някъде в рутината. Всъщност знаеш ли, не е останало много от него, но може да добиеш представа дали да си поръчваш, ако искаш да ти го пратя?

# 532
Harpalike, ампулата на Iunik има 12% екстракт от облепиха, който е богат на вит. С, но не е като да има в състава 12% л-аскорбинова к-на. Но така или иначе, вит.с за да има нужния ефект трябва да е 15- 20%

# 533
Много сте вредни, мили мои Simple Smile
Приключих с гръм и трясък с подаръците, които семейството ще ми подари за Коледа... тази есенция я сънувах вече, та като ще е гарга да е рошава - взех я в супер размер и с арт опаковка! Поръчах от Йесстайл и някакъв купон за -15% се аплайна (имам някакъв апп за купони, който понякога прави чудеса) + Royal Vita Propolis 33 Ampoule

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 20:59 от Agent Provocateur

# 534
Момичета, искам да въведа код за отстъпка в йесстайл при сума над $35. Поръчката ми е $35.18 и ми изписва, че не мога да го ползвам, защото е под изискваната сума? Някой знае ли защо?

# 535
Момичета, искам да въведа код за отстъпка в йесстайл при сума над $35. Поръчката ми е $35.18 и ми изписва, че не мога да го ползвам, защото е под изискваната сума? Някой знае ли защо?
А след сумато от 35.18 имаш ли други отстъпка като friend rewаrd?

# 536
Да, имам -3% bronze member.

# 537
Да, имам -3% bronze member.
Провери дали с другите отстъпки сумата става по-малка  от $35..

# 538
Скрит текст:
Много сте вредни, мили мои Simple Smile
Приключих с гръм и трясък с подаръците, които семейството ще ми подари за Коледа... тази есенция я сънувах вече, та като ще е гарга да е рошава - взех я в супер размер и с арт опаковка! Поръчах от Йесстайл и някакъв купон за -15% се аплайна (имам някакъв апп за купони, който понякога прави чудеса) + Royal Vita Propolis 33 Ampoule

Красота!

Sum:37определено е есения хит в темата.

# 539
  • София
MaNishma🌸, благодаря много за предложението, но на мен ми се иска тонера да взема, повече ме влече ..... а и тях мога да нанасям по 2-3 броя, а серумите или ампулите в рутината само по 1 брой.
Аз от вит. С получавам реакция на кожата и поради тази причина не съм ползвала Меланото, а ми се иска.....
Reddish Brown, благодаря, аз избелване не търся... поне до този момент петна не съм получавала, не, че и от тонера имам нужда, но пуста краста..... имам този на Пурито с ферментите и понеже ми е към средата на шишето, мисла този да го ползвам като фърст.

Общи условия

Активация на акаунт