Азиатска козметика и грим 13

• 31 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Аз имам 3 изгубени пратки, но си ми възстановиха парите.

Последният път даже ми викат - пиши, ако все пак си получиш пратката. Joy

# 511
Мистерията се заплита. Пристигнаха ми нещата от скритата разпродажба на Джолсе. В пощата дойдоха. Обаче маските на Медихийл, поръчани седмица преди това, ги няма и това си е. Искам си маскитеееее!

Джолсето обаче ми сложили чудни мостри, нощна маска са азулен на Тиам, две неща на Пурито, успокояващото кремче на Др. Балмюр. Редовните листчета за попиване, без които не мога да живея. Добри хора.

# 512
  • София
При поръчката на продукт има падащо меню някъде преди полето за въвеждане на кредит, където пише coupon.
Виа Диа, много, много благодаря!  Hug  bouquet

И на мен ми се обадиха днес от пощата за пристигнала пратка, нямам търпение да видя какво е дошло, че чакам няколко нещица.

# 513
Скрит текст:
Ей, чак пък кафе. Все повече взех да я харесвам тази Мира, нищо, че още не съм пазарувала от нея. Grinning

Влизам с първи мамини (едноседмични) впечатления от концентрата на Whoo: гъст крем, който е ужасно, ужасно мазен. Попива много бавно, но все пак напълно. Една мостричка стига за две ползвания, нанесена локално върху бръчките. Определено не става за сутрешна рутина, не е хидратиращ продукт и изисква допълнителен такъв, нанесен под него. Има лека, приятна миризма на билки,  но не като гела на Cosrx. Засега толкова.

Иначе, споделям с радост, че ефект от многостъпковата грижа при нея определено има. Бръчките ѝ изглеждат по-малко дълбоки, особено двете около устата (лабиални?).  Освен това, кожата ѝ е мека и има здравословен блясък, докато преди изглеждаше повехнала. Много е доволна от резултатите и явно я надъхват, защото не пропуска да нанесе нещо. Даже вече всяка сутрин слага spf преди работа. Сега само остана да почне да го подновява и грешка няма да има.

Азиатците са луди по такива пакетчета с разтворимо кафе.
Трудно попива чудото на whoo когато се насложи повече, в началото и аз имах усещането че не се размазва и плесках здраво, с времето му хванах цаката, лекичко да се размазва, мажа чело, околоочен контур и назалобиалните и ми стига между 3 и 5 пъти, често сутрин мажа и само околоочния.

Вече си имам и корейски мед с парченца джинджифил, но още не съм го пробвала на вкус.

# 514
Оп, голямата кутия от YesStyle финишира на митница днес. Чакам известие от нашите приятели Grinning

# 515
  • София
Почти приключвам прополисовата ампула на Tosowoong - не е лоша, но и не е уау. Идеи към коя да се насоча?
It's Skin имат така, но марката нещо не я харесвам. Пък и освен прополиса има и много други съставки.
На COSRX пробвали ли сте я?
И на IUNIK, ако ползвам витамин С серумче дали няма да ми дойде много, защото има 12% витамин С?
Винаги е вариант да си взема отново вече пробваната, но ми се иска да открия нещо ново Simple Smile
Благодаря за отговорите ви Simple Smile

# 516
Harpalike, аз съм ползвала и съм доволна от ампулата на Iunik. Оставя много приятно сияние върху лицето, придава му някак жизненост, а ароматът на цитруси ми действаше много ободряващо сутрин.

Джолсе имам чувството, че ми се подиграват. Цяла седмица ходя с три навити аларми за 9:00, 9:30 и 10:00, сакън да не пропусна мега дийла, пък те нищо. Rage

# 517
  • Sofia
МД почва в 10:00 ч. българско време, така че първите ти две аларми са излишни. Ако си в България де. Grinning

# 518
Джолсета направо ортак на джобовете ни стана и с този нов маркетинг от тази година, преди поне един път месечно мега дийл чакахме, сега какво ли не измислят, та тайм дийл, та други намаления, та тематични седмици.
Гледам този dr myskin - това по-скоро ще да е тонер,
http://jolse.com/product/drmyskin-all-green-jimo-pepta-wrinkle-e … p;display_group=1
И тази почистваща вода
the SAEM Healing Tea Garden Green Tea Cleansing Water 300ml
И  сета с маски му се чудя

# 519
  • София
На мен прополисовата ампула на Tosowoong ми харесва повече от тази на Iunik, която изхабена наполовина прехвърлих на тийнейджърката да ползва. Като ми свърши Tosowoong, което няма да е скоро, съм хвърлила око на ампулата на CNP и на серума на TRUE ISLAND.

Зари, и на мен ми привлече погледа тази есенция, както и кремът с прополис на същата марка, но и двата продукта съдържат ниацинамид, така че  отпадат, за мое най-голямо съжаление. Много е ограничаващо да не ти понася една от най-често използваните съставки.  Confused

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:25 от Reinа

# 520
Интересни продукти получих днес в пощенския клон! от джолсе.
Ампулата на Isntree EGF Repair Ampoule е малка 17.5гр. но се надявам да върши чудна работа.
Виждам, че е с две отделения вътре т.е. активира се като се натиска капачката смесват се две течности.
Ще ползвам съвсем скоро и ще кажа мнения.
Скрит текст:
Следващата интересна за мен покупка е серума MAY ISLAND 7 Days Secret Vita Plus-10 Serum
Скрит текст:
Доста гъста е консистенцията на серума, надям се да не лепне и да попива добре, за да мога да нанеса останалата грижа.
Другото, което получих е плетената маска на Neogen  NEOGEN DERMALOGY White Truffle Hydramax Knit Mask
Шипнати са на 05.10 /плетената маска/ и на 04.10 - останалите два продукта.

# 521
  • Бургас
Свършва ми измивния балм за лице, от който останах доволна като първо корейско измиващо средство - Hope Girl JAMONG CLEANSING BALM 75g.
Не искам да повтарям при наличието на толкова голямо разнообразие.
Затова са допитвам до вас кой двата балма бихте препоръчали:
1. https://jolse.com/product/aromatica-orange-cleansing-sherbet-180 … 17836/?cate_no=25
2. https://jolse.com/product/heimish-all-clean-balm-120ml/7400/?cate_no=481

зная, че бяха коментирани, но не съм си отбелязала нищо от съветите.
А и приемам и други предложения .

# 522
Скрит текст:
На мен прополисовата ампула на Tosowoong ми харесва повече от тази на Iunik, която изхабена наполовина прехвърлих на тийнейджърката да ползва. Като ми свърши Tosowoong, което няма да е скоро, съм хвърлила око на ампулата на CNP и на серума на TRUE ISLAND.

Зари, и на мен ми привлече погледа тази есенция, както и кремът с прополис на същата марка, но и двата продукта съдържат ниацинамид, така че  отпадат, за мое най-голямо съжаление. Много е ограничаващо да не ти понася една от най-често използваните съставки.  Confused

Reina, къде и гледа състава, не можах да намерия нищо, което да не е на корейски.

# 523
МД почва в 10:00 ч. българско време, така че първите ти две аларми са излишни. Ако си в България де. Grinning
10:00 днес? Защото аз нищо не виждам на сайта. Или съм я изпуснала? Frowning1

Интересното е, че като отида на новата им промоция Anti-Aging Selection, най-долу виждам следното:
Скрит текст:
Преди не ми се беше случвало да виждам продукти от hidden sales. За всеки случай си проверих всичките папки в имейла, но нямам имейл за hidden sale на Missha или каквото там са решили да крият днес Smiley

# 524
  • Sofia
zari65, мушнах повечето неща на тая непозната марка в уишлиста. Grinning Потрудих се малко с пейнта и рязах картинките със съставки на английски и изглежда да имат доста изчистен състав, с изключение на 1 по спомени.

Уточнявам:

МД може да ни го плеснат всеки един ден след 20-то число всеки месец.

Започва всеки път в 10:00 ч. сутринта българско време. Няма 09:59, нито 09:58, получавам нотификация на телефона точно в 10:00 ч., че започва МД. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт